Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

da mey chiara!!! oros se numeste! super medic. de mine a avut mare grija. bine eu eram un caz mai special: aveam gemeni. imi pare rau ca nu-ti pot da raspunsurile pe care le astepti pt.ca eu am nascut cu anestezie generala, oros statea la capul meu si el mi-a pus tubul pe "figura" dupa care...m-am trezit in pat la terapie intensiva. banii i-am dat dupa, nu eu ci sotul meu, asa ca nimik nu a fost conditionat de bani. si ginecologului i-a dus sotul meu banii dupa vreo 4 zile dupa ce am nascut. eu am ajuns la spital pe la 2 noaptea, pe la 4 au inceput durerile si contractiile si la 9 am intrat in operatie.
nastere usoara!. apropo, pe cand fericitul eveniment?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

draga chiara,problema la mine a fost ca m-am dilatat de la 3 la 9 cm in o ora, deci nu s-a mai pus problema de epidurala.

nu mi-ati zis unde sa ma duc la electrostimulare sa fie mai soft sa nu ma omoare ...

noapte buna fetelor,is ruptulea(si tusesc magareste in continuare)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

La Multi Ani puiut mic, sa cresti mare si cuminte, sa treci cu bine peste greutatile vietii, necazurile sa te ocoleasca si sa ai intotdeauna un suflet drag alaturi. Te iubim enorm Dany-boy.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

salut fetelor, uite ca mai dau si eu p-aci de nevoie....imi spune si mie cineva o farmacie unde gasesc tampoane de sani?am cautat la sensiblu, si la farmacia de la parterul blocului dar nu aveau si nici nu am vreme de umbalt din farmacie in farmacie.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi Ani pentru Dany Sa te faci mare si voinic si sa asculti de mami si de tati. Pupici de la Petra
Arleena, eu am gasit in orice farmacie am intrat. De la Nuk sau alte firme. Sigur gasesti intr-o farmacie de pe langa tine...
Chiara, eu am optat pt epidurala, dar nu am mai apucat sa o fac. Am nascut rapid...

A fost super fain in Grecia. La anu cred ca mergem si cu Petra. Pe litoralul nostru nu vreau sa mai merg..... Am pus poze in

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, la Fobis nu au electro? Sau in tot complexul ala nu e asa ceva? Eu iti recomand orice loc unde se face electro si le spui tu la ce intensitate suporti...nu te pun ele la ce intensitate vor ci la cat suporti tu si se creste gradual...

azi sunt naspa....pe maine!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI DANY!!!!!!!
sa cresti mare si sanatos si sa ai mult noroc.eu o tin pe asta cu norocul ca chiar cred ca ff important!!!
Svety sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati de el.cum il sarbatoriti?

Roxa ce-ai patzit?eu sunt intr-o lipsa totala de chef da ceva de groaza...n-am nici o energie , stau cuminte si astept sa-mi treaca.

Arleena da unde stai?si eu am vazut in toate farmaciile, insa mi-e greu sa numesc una anume, in Marasti sigur sunt!

va pup ca-s

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am facut un tortulet din piscoturi, mic, pt. noi trei si asa am insiropat ca tot s-a lasat. Asa ca draga Cris., sarbatorim in trei, mancand cu lingurita de pe jos. Dezlantuirea va fi sambata la socrii.

Codruta, pupam si noi Petra mica - vorba vine mica... - si multumim de urare.

Mihai tot la 7 ajunge acasa, deci e o zi obisnuita. Da eu sunt tare "emotion la corason" ca m-a apucat o nostalgie dupa Dan micut...

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

La multi ani!Dani Boy sa cresti mare ,sanatos si sa aduci parintilor multe bucurii!Svety felitari si voua!A zburat anisorul nu?
Codruta foarte frumoase pozele.Se vede ca ati avut o vacanta reusita!sotul tau e in poza cu parasailing?
Chiara si eu am nascut la Gine dar fara epidurala.Oricum iti urez si eu nastere usoara si bebe sanatos.Chiara e si numele tau sau doar nick-ul?Imi place
Arleena mie mi-au mai ramas cateva (sigilate),daca vrei ti le cadorisesc cu placere!
Roxana o sa-ti binedispuna dupa-amiaza!si fiindca a aprut si Carrie care e in aceeasi situatie inca o
Eu schimb m-am trezit bine dipusa cu toate ca am dormit in reprize (ne ies caninii).Ce m-a facut sa fiu vesela e faptul ca ni se amenajeaza un parculet dragalas in fata blocului
O dupa amiaza frumoasa tuturor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, DANI!
Sa cresti mare, sanatos, fericit si norocos!
Svety, sa-ti traiasca printzul si sa-i faci un fratior.

Creola, ce fain ca va face parc chiar langa voi! si noi avem unul si e super cu el (a fost pana cand Stefan a impins fetita de pe topo; inca nu i s-a prescris pedeapsa); sa va bucurati de el.

chiara, epidurala sau peridurala poate sa tina si sa cuprinda expulzia; deci nu te nelinistii; vorbeste toate astea cu medicul tau!

Codruta, bine ati revenit! Super faine poze; ma bucur ca v-ati distrat!

arleene am un pachet de tampoane de la chicco de 60 buc din care am fol maxim 5; le-am cumparat cu 235.000; daca vrei ti ledau cu 150.000.

Stanca, Roxana, Cristiana

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput