Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
Simo, bine ai revenit. Mi-a fost dor de tine. Bine ai facut cu masa la Napoli Centrale. Meritam toate cate un mic rasfatz!
Mariana, pai herpangina tocmai aia e...
pove diseara,
Roxa
No, vidiazni!
svety spune:
Hop si eu...
Am fost la vaccin si acum doarme. Sper sa fie bine.
Dani doarme fara scutec, fara chilotei ca face pp la bilinica, numai sa fiu pe faza sa-l pun. Ieri am fost afara numai cu chiloteii si spilhoze. Cand am venit acasa, hai sa-l pun sa faca pp si pana ma chinuiam sa-i deschei body poc! pe mainile mele. Cred ca-l gadaleam.
Mey! Stiti ce ma intriga pe mine? Eruptiile. O gramada de copii sunt alergici. Si doct. imi zicea ca nu a mai vazut atatia copii alergici. Da eu cred ca-i de la mancarea asta tratata cu tot felul de substante. Am vazut un copilas - prietenul lui Dany-boy - plin, plin. Parca avea lupus. I-au dat romergan si in cateva minute era curat. De la branza triunghi. Eu o sa umblu cu Peritol dupa mine cand iesim din Turda, la bunici sau excursii ca asa o spaima am tras atunci...
...k...vorba lunga saracia omului.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
romana_74 spune:
MARIANA-ii dau un plic pe zi, jumatate dimineata, jumatate seara, dizolvat in 50 gr. ceai de chimin. e bun la gust
Daca nu ii place asa il dizolv in 10 ml de ceai sau apa si ii dau in doua ture cu aplicatorul de la Nurofen. De fapt eu toate medicamentele le dau cu ala.
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
CRISTIANA- am uitat sa te intreb sub ce forma as putea eu ii dau echinaceea? Si cata pe zi?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
codruta_grg spune:
Hello! Am veniiiitt!
Revin...:))
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
svety spune:
Hei! Codruta! imi era deja dor de-a dreptul de tine. Mihai a luat cd-uri si cand esti dispusa da un semn. Sa-mi pove cum a fost. Ne mai vedem pe mess.
Dani se pare ca a trecut cu bine vaccinul. Si azi am iesit afara fara scutec si am stat aproape 3h, iar cum am ajuns acasa l-am pus pe olitza si a facut.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Heeeeeey!
Baaaaay!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
salve!
Mariana, intr-adevar Stefania cere olitza; indiferent daca face pipi sau kk, ea zice "KK", asa ca ma conformez repejor Prin casa sta doar in fundicul gol sau cu kilotei, dar afara inca nu ma incumet fara scutec... Bravo voua, Svety, ca ati reusit performantza!! Referitor la durerea de cap, intr-adevar a fost curentul de vina, ca azi nu am mai avut nik, dar ieri a fost groaznic.. am luat vreo 3 sau 4 antinevralgice si abia mi-a trecut dupa ele...
Criss. , eu am terminat cursul la ITM o data cu sesiunea, de aia eram varza in acea perioada... Ma bucur ca "primesti" masina!! Iti doresc "drum bun" !! Ne vedem noi, nici o grija, doar sa gasim mom. potrivit pt. toti... asa-i??
Codruta, asteptam impresii din vacanta!! sunt sigura ca a fost de vis
Dragelor, eu azi mi-am permis sa ma rasfatz... si stiti cum?? Mi-a facut mama o oala cu sarmale delicioase...... asa cum numai ea stie sa faca (ca eu nu)... asa ca maine mai gatesc supica si am scapat cateva zile!! Dar venind spre casa de la ei, pe taxiu ne-a prins curentul, ca pe mine ma mananca si mi-s rosii okii... pe Stef am dat-o cu ser fiziologic, ca altceva nu am avut in casa, sper sa nu se termine cu o conjunctivita-ca noi stim sa facem de-alea repede Oare ar trebui s-o dau si cu altceva de maine?? daca persista roseata, merg la farm. si intreb.
Cam atat, deocamdata... va pup de "noapte buna"
minunea vietii mele
carrie spune:
NEAAATA
mai la noi e mare cocleala in apartament noapteaieri am tusit mult si m-am simtit cam rau dar azi sunt ok.(sper)umpic ragusita
am fost la prima sedinta de masaj anticelulitic la Fobis, mi-au sarit umpic ochii dar suport ca e pentru o cauza nobila.in plus la sfarsit un sfert de ora imi face de relaxare si e ff fain.da nu renunt nici la nenea care-mi vine acasa.
din 4 august pleaca maseuza in concediu si atunci vreau la umpic de electrostimulare.unde imi recomandati?
Mariana, zambeam ieri cand citeam ca v-a chinuit Simon noaptea...noi am avut zeci de nopti cu n-spe treziri
Roxa, cum e serban?
Simo, bine ai revenit!!cand mai esti in zona da un semn ca poate fug si eu la Napoli!
Romana cel mai bine mergi la un homeopat cu el sa-ti prescrie.daca vrei iti dau nr homeopatei mele.
Svety, bravo cu pampersul , mare lucru ati realizat!!!
Codruta bine ai revenit!cum a fost si unde ati fost?
pupici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
roxana1974 spune:
Cristiana, ce misto ca ai Fobisul aproape! Uitasem unde e de cand nu mai locuesc in Marasti.
Serban e mult mai bine decat ieri, inclsiv cu herpesurile de pe manuta si piciorus. Ieri erau supainfectate si pediatra le-a pansat cu antibiotic...de dimineata era ok.
Mariana, azi merg la Edith, nu mai stiu de la ce ora, poate ne vedem, ce zici?
pove mai incolo,
R
No, vidiazni!