Tinctura de marar

Tinctura de marar | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Am inceput acum 3 zile un tratament cu tinctura de marar caci am auzit ca are efecte benefice pe aparatul reproductor al femeii, inafara de a infrumuseta sinii. As dori sa stiu daca cineva a mai luat tinctura de marar, cit dureaza tratamentul si daca e normal de a simt o presiune la nivelul ovarelor (mentionez ca nu am nici-o problema la acest nivel, insa ieri m-am confruntat cu niste mici dureri).
Merci !

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Buna! eu am folosit tinctura de marar.eu ma luat tinctura 6 luni.se spune ca pentru un rezultat eficient trebuie luat minim 3 luni.presiunea in zona ovarelor am avut-o si eu,dar doar in prima luna de tratament.
ai gasit aici in Montreal tinctura,caci eu am folosit-o cat am fost in tara,aici am gasit magazine naturiste,dar nu am gasit tinctura.eu am mai facut 3 luni tratament si cu branca ursului ptr. afectiuni genitale,dar din pacate nici pe ala nu-l gasesc aici.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Merci mult uite ca deci nu e o idee care mi-am facut-o, ieri aproape ca nu puteam merge de dureri. Oare de ce se intimpla asta ? E semn bun ? Mie tinctura mi-a fost adusa de bunica mea din Romania. Mai astept pareri neaparat, merci !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

eu nu am avut dureri asa mari.se poate sa ai ceva la ovare si tinctura actioneaza acum..........nu stiu ce sa-ti zic!urmareste-ti mucusul si vezi ce schimbari sunt si cand iti vine ciclul.daca sunt schimbari in bine e ok,daca sunt in rau,eu zic mai bine sa renunti atunci la el sa nu dai in altele.la mine de exemplu,a reglat doar ovulatia.cu toate ca am avut si am un ciclu regulat ovulatia mea era dereglata rau de tot.din prima luna de tratament cu tinctura am avut ovulatia in a 14 a zi,cu exceptia lunii trecute cand nu am ovulat,iar luna asta am avut de 2 ori ciclu( la 14 zile)dar nu am mai continuat cu tinctura ca nu am mai gasit-o aici si in plus in mai m-am luptat si cu o cistita.
astept vesti de la tine!sper sa-ti faca bine tinctura.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ceea ce vreau eu sa.ti spun este ca mararul inhiba ovulatia,deci sper ca nu vrei sa ramai insarcinata in perioada asta.
daca cumva vrei...mararul se ia doar pana la ovulatie.

despre dureri nu stiu nimic...alte efecte benefice ar fi...dar cred ca sunt scrise si pe prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Am si eu o intrebare...nu vreau sa raman insarcinata ,dealtfel iau anticonceptionale,dar aceasta tinctura de marar ,chiar face minuni cu sanii ?sau cea de branca ursului cu apetitul sexual? intrb fetele care deja le-au incercat.
Multumesc si sper ca nu am fost off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am incercat tinctura de branca-ursului. Dar nu mi-a prins prea bine, am avut stari de lesin aproape, ulterior m-am lamurit ca are printre efecte si scaderea tensiunii, iar tensiunea mea e si asa f mica

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna,
Eu mai mult pentru sani o iau, am dureti mai mici acum la ovare, iar ovulatia nu stiu cind o am, eu doar calculez matematic. Ciclul meu e de 25 de zile, astfel incit ovulatia e in ziua a 11-a, deci perioada fertila este intre a 9-a zi si a 13-a zi dupa ciclu.
Nu caut sa ramin insarcinata.
Pe prospect spune ca nu sint efecte secundare, eu sper sa faca bine, nu stiu, sper doar sa nu stric ceva, caci alt fel functioneaza totul ok.
Mai astept pareri !!!

Adina si Gabriel

Mergi la inceput