cine mai scrie "cu creionul pe hartie"?
Raspunsuri - Pagina 3
aelita spune:
Ador sa scriu pe harite!! Si o fac de multe ori.De cele mai multe ori cu pixul,desi cand vreau ,pt ca imi palce foarte mult,folosesc stiloul.
Intotdeauna mi-a placut sa scriu .Si nu imi place cand scriu urat,chiar daca scriu un biletel! desi uneori scriu f urat..parca simt nevoia sa scriu urat ..
jurnal am avut toata viata,desi de multe ori am facut pauze lungi.
olim spune:
Si eu am un jurnal unde imi trec momente importante ale zilei.
Chiar acum cat am fost in Ro am recitit unul dintre ele, din tinerete si tare mi-a placut.
EUam o pasiune nebuna , adica scrisul.Imi place la nebunie sa scriu, si imi copiezi cand am timp si notitele de faculta, care sunt superordonate.
Ador sa scriu
26octombrie spune:
am facut o descoperire ce, dupa oareshce chibzuiala, nu-mi pare intamplatoare.. tot umbland je, in ultimele zile, pe forum, caci pana acum nu prea am iesit din camaruta cireselor de mai iunie (timpul, angelica, ai avut dreptate!), iesind, ziceam, prin forum si citind in stanga si in dreapta, e evident ca iti atrag atentia unii useri; dai peste persoane rautacioase, cu o gandire extrem de limitata, dai peste "pareristi", cum prea bine le zicea cineva, insa dai si peste multi oameni ce te incalzesc, ce gandesc si spun exact ceea ce ai fi vrut tu sa spui, uneori chiar mai frumos! si sunt nickuri ce imi atrag deja atentia, stiu ca daca le vaz urmeaza, aproape sigur, ceva pe gustul meu. si citesc cu emotie, mi-e si putin teama sa nu se taie firele astea invizibile ce m-au apropiat de ei. ei bine, ca sa revin la inceputul placintei mele, astazi am venit sa recitesc subiectul acesta si... jumatate din numele mele favorite le-am regasit aici!!! (cand am citit first time postarile nu am retinut nick-urile, doar continutul mesajelor; mea culpa!)
ce bine, ce bine, ce bine!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)