Ajutor:par ondulat -ma rad in cap!
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
fetele, sunsilk am incercat,insa mi se electriza foarte tare dupa el
da, am mai folosit balsamul de la Pantene pentru bucle, acum insa am trecut la Nivea, ca stiu ca e recomandat sa mai si schimbi sampoane/balsamuri de par...
voi ce spuma folositi?taft?wella?sincer, eu pana acu' n-am folosit..ma temeam sa nu fie prea incarcat, imbacsit....
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
foloseste gama elseve pt par rebel....sau par intins....e super...dar foloseste si balsamul o data cu samponul.....
si nu mai scrie "ma rad in cap" ca era sa cad de pe scaun!!!!!!!!
multe poze
da de ce mey?
hihihihi
Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
Qamar spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
dar de ce nu incerci sa.l faci cu placa?
eu il intind saptamanal de 5 ani...
am incercat, insa la primul semn de umiditate, se umfla ca o gogoasa
Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Noequote:
Originally posted by oanabbb
dar de ce nu incerci sa.l faci cu placa?
eu il intind saptamanal de 5 ani...
am incercat, insa la primul semn de umiditate, se umfla ca o gogoasaeventual daca imi iau aer conditionat anti-umiditate portabil...
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
nici nu cred ca e sanatos pentru par sa-l intinzi cu placa saptamanal!!!
multe poze
Elise spune:
nici parul meu nu sta nicicum, daca te consoleaza ca nu esti singura.![]()
Si e lung! M-am gindit ca daca il las lung o sa se aseze datorita greutatii proprii...aiurea! Asha imi ies niste coarne in toate partile cind ma astept mai putin....
Eu am gasit ca singura solutie tot intinsul cu placa - n-o fi sanatos, da' daca nu vreau sa arat ca Tarzan in jungla asta e solutia. Nici la salon n-au reusit sa mi-l aranjeze altfel.
Cind n-am chef de intins il prind, iar cind ma imbrac casual il las in legea lui.
Pe asta il am, cu asta m-am pricopsit, ce sa fac....
Elise
elvie spune:
Mai si parul meu e ondulat si mai e si foarte des ,am incercat aproape orice dar fara prea mari rezultate ,ma bate gandul sa-l indrept permanent si sa am si eu cateva luni pace ,
Elvie
grati.ela spune:
Fetelor, eu am avut parul drept ca parul dar din clasa a saptea cand m-am apucat serios de geometrie m-am capatat cu o frumusete de par ondulat. Nici nu ma gandesc sa-mi intind parul sau mai rau sa scap de el...e drept ca nu se aranjeaza decat dupa suca lui dar folosesc de cand a aparut balsamul de la Sunsilk cel verde pt par ondulat (acela pt care nu se mai clateste parul)si sunt superincantata.
mariana_1976 spune:
Daca as avea parul ondulat/cret si des l-as face codite din alea ca la negrese!Chestia e ca am 3 fire si mi-e frica sa nu ramin fara ele daca nu ma duc undeva unde se pricep f. bine la asa ceva.
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
carolinah spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Fetelor, eu am avut parul drept ca parul dar din clasa a saptea cand m-am apucat serios de geometrie m-am capatat cu o frumusete de par ondulat.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
ancasilv spune:
Buna fetele!
Si eu ma chinui cu parul cret, care sta cum vrea el. Il potolesc doar cu spuma de la Pantene pt par cret, care il face super misto, ii da si luciu si forma...mie imi place si o folosesc de ceva timp. Sampon folosesc Gliss, de fapt si balsamul tot de la ei il am, il descurca f usor dar cam cade ( mie nu prea imi face bine balsamul). Acum am luat tot de la Glis un spray pt virfuri tocite, pe care nu il clatesti, dar mi se pare ca ii da volum, lucru de care eu nu am nevoie. in rest...din cind in cind o masca de la Wella, bunicica.
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...