CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ioana ai putea sa-mi trimiti si mie la cluj unul albastru???sau numai la fetele din bucuresti onorezi comenzile????

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Arleena, sigur ca da! Esti de mult pe lista. Cand e gata (sapt viitoare) o sa iti cer adresa pe pm si ti-l trimit cu ramburs platit, ok?
Voichita, s-a notat!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

IOANA pa mine trece-ma cu un wrap lila daca e pe alese.....vai ce incantata sunt ca o sa am wrap si normal inca un motiv de certat cu babele

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Arleena, sigur ca da! Esti de mult pe lista. Cand e gata (sapt viitoare) o sa iti cer adresa pe pm si ti-l trimit cu ramburs platit, ok?
............

OK, merci mult

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ioana, iti multumesc mult normal ca ma uitasem la subiectul cu wrapu', ce, l-ai pus doar pentru altii?!

arleena, acum sortez pozele, apoi trebuie sa le dau resize, ca este mari ele care este si le pun. dau semn cand le-am pus, ok?

gabi, mi-ai placut la nebunie cu babele!! uite, inca un motiv sa-mi iau wrap, ador sa scandalizez carteru'!!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

M-am intors si vaaai ce dor imi era de voi! Gata, de acum o sa scriu des de tot, promit, dar mai intai trebuie sa va citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici, nu mai stiu nimic de mai bine de o luan jumate si sper ca toate sunt bune si frumoase. Noi suntem bine, avem 4,5 kg la 6 saptamani si ne pregatim de botez care va fi pe 20 augist, Dar mai multe mai tarziu, acum ma apuc de citit ca Ilincuta mea frumoasa si cuminte doarme acum. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Buna fetelor.

Am fost la control ieri.
Inca mai rezista bubitele, dar doctorul ne-a spus sa mai avem rabdare.Glandele sebacee nu functioneaza inca perfect, ar fi ultima explicatie, asa ca mai asteptam vreo saptamana(cam pana la 2 luni) sa se curete pielicica de pe fata.
Greutate 5200gr.

La vaccinul din manuta(din maternitate) abia acum a facut basica care s-a si spart peste noapte, dar am inteles ca nu trebuie sa umblam cu nimic.
Ioana, vreau si eu te rog un wrap albastru, dar cum procedam sa intru in posesia lui?

Referitor la vaccinul de 2 luni:

Mie mi-a spus pediatra sa cumpar vaccin: Ap+DTP+HB2+Antihemo...(practic la 2 luni e vorba de 6 vaccinuri odata)
La Sensiblu nu a avut sa-mi ofere decat PENTAXIM care contine 5 vaccine mai putin antihepatiticul.Deci daca cumperi PENTAXIMUL trebuie sa iei si ENGERIX B(antihepatitic) si tot fac 2 intepaturi.De la ce farmacie ati luat INFRARIX HEXA?(am inteles ca asta e doar cu o intepatura)?

Luc2 si Petru 4 iunie 2006
poze petri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pai fetele din Bucuresti le pot lua de la Magda (am sa i le dau ei) si celorlalte le trimit prin posta cu ramburs platit. Daca sunt fete din Buc care prefera varianta prin posta..sa spuna!
Luc2, esti pe lista!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

ioana vreau si eu wrap! chiar daca nu o tin in brate prea mult...dar nu reusesc sa ma hotarasc la culoare...sorry! asa sunt eu... nevazand culorile mi-e greu sa ma decid...e clar negrul, in rest nu stiu.... probabil ca pana la urma o sa aleg tot ca al magdei...dar nu m-am hotarat inca...

apropos, daca il folosesti frecvent cam ce durata de viata are? trebuie sa-l schimbi des? ma gandesc ca se va lasa in timp materialul...e doar o curiozitate...

deci, vreau si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

a, si...mult succes in noua afacere!

Mergi la inceput