CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Carmina, Victor s-a linistit dupa eferalgan, tot asa plangea si el.Pune-i si niste comprese reci, nu foarte , pe picioruse.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana am studiat pozele...dupa ce mai vazusem ceva si la mag...foarte frumoase...chestia cu unchiu' era o gluma? sau e pe bune? era doar o curiozitate...mi-a placut poza cu katja la taiat lemne...
hai va apucati de afaceri? tare! cred ca va merge!

carmina si a mea la fel face..ii dau masa de seara dupa baie, o sare pe aia de la 12 si se mai trezeste pe la 2-3, in functie de ora la care a avut ultima masa...la mine s-a cam obisnuit cu trezit la 2 si la 5, cam neplacut...la inceput era 3 si 6-7... cert e ca am vorbit cu pediatra care mi-a zis ca au tendinta de a renunta la mesele de noapte...si ca e ok...am si citit despre asta si am aflat ca din nefericire, bebelusii renunta cel mai usor la masa de la 12 desi e evident ca noi ne-am dori sa renunte la cea de noaptea...dar se intampla si asta dupa un timp...practic, va renunta la amandoua...stiu si eu chestia cu ceaiul, dar a mea nu ar dormi pt ca urla de foame si nucred ca ceaiul o linisteste...cel mult ma mai trezeste la scurt timp din nou...mie mi s-a mai zis sa nu vorbesc cu ea noaptea si sa incerc sa fie o lumina cat mai slaba ... nu te socializezi, scapi de mesele de noapte...nu stiu ce sa zic...la mine nu merge...
de agitat in somn a mea e si ziua si noaptea...fara regula...

ma bucur ca ti-a fost bine (ma rog, cat se poate de bine...) la vaccin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

acum am citit carmina ca micutul plange...imi pare rau..separe ca o sa treem toate prin asta...madalina se linisteste cand o plimb pe afara...asa ca atunci cand nu tace cu nici un chip iar eu am eliminat toate solutiile, o pun in carut si o duc la plimbare...nu stiu pt care din noi e plimbarea dar sigur si pt mine care sunt epuizata dupa un timp de plans...
evident ca acum alta e situatia...si cred ca de fapt doctorita ta trebuia sa te pregateasca pt situatia asta...ce se face dupa vaccin ca sa ajutam copilasii...
nu ma injura ca scriu dar nu am solutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lyly, poti sa ma crezi ca n-am vorbit cu ioana, nu eram intelese, apropo de discutia noastra de azi dimineata, cu colicii!!! daca si ea vine si iti spune absolut acelasi lucru inseamna ca ori e ceva aici, ori am luat-o amandoua razna.. da io crez ca nu!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Carmina si Andrei a plans dupa vaccin cam toata ziua,nu a facut febra si a fost cam agitat.Tot Infarix i-am facut si eu.O sa-i treaca,ai sa vezi. piciorusul intepat sa treaca.

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

fetelor,am si eu o intrebare:voi copiii ii mai tineti in carut pe pozitia orizontala sau la prima treapta.lui Andrei i-am luat carut nou si nu vrea sub nici o forma sa stea la orizontala.Initial m-am gandit ca nu e obisnuit cu carutul,dar ii place la nebunie un pic ridicat,vede si el lumea mai bine.dar oare nu ii afecteaza coloana pozitia asta,pt ca sta cam stramb cred eu..O sa pun si o poza sa imi ziceti ce parere aveti.am pus poze noi cu Andrei,dar nu de la botez.Astept sa le adun pe toate si pe urma le pun.http://community.webshots.com/photo/535656662/2747214960069131602HAOvsl

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dana, pune mai din profil, asa nu se vede

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cristina,
uite ca a pus Ina (mai harnicutza), poze cu mamici de la munte...oricumpt spiritul de observatie , ai vazut si pozele si ai vazut si rocada copii/tatici! si asta fara sa scriu nimik eu...
Dupa cum vezi, ne-am simtit minunat!

Si eu am observat ca tinutul in wrap il calmeaza pe Nichita. Prima oara cand l-am pus in wrap a dormit fara sa scoata un sunet vreo 4 ore...ca m-am si speriat , eram obisnuita sa se mai trezeasca, sa mai planga, sa mai dea din picioruse..de data asta nimik!

Lyly, foarte bine ca i-ai luat Infarix si pentru 6 luni, ai scapat de un stres!

Carmina,
Si eu am ales Infarix, si nu imi pare rau, e mai safe asa, si mai putin traumatizant pt mama (ca altfel e urat sa vezi cum il inteapa de 2 ori)...

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Va invit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475

Dana, poti sa ii ridici spatarul linistita!

Cristina, multumim! Si voi sunteti niste cirese dulci, v-am vazut toate pozicile de la mare!
A, faza cu "unchii" e in gluma, nu suntem rude!

Lyly, pe cuvant ca n-am mai vorbit cu Luana de nu mai tin minte!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Pai.draga mea Ioana,te rog sa ma treci prima pe lista pt wrap.Vreau si eu ca mi-a rupt spatele si mainile Anrei sa-l tin in brate.

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput