cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 30
Aldebaran spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Rapidel, uitati-va aici:
http://community-2.webtv.net/gardengram/GardenTapestry/
Mult timp n-o sa mai fie postate aceste info.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
Pai mi-am salvat paginile asa ca lasa-i sa le scoata de pe net, hi, hi, hi
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
GabrielaG spune:
Liviana, ce fel de acuarela se foloseste? Guase...sau cu cat mai putina apa banuiesc...imi dau cu parerea.
Corina, ai in album niste tablouri minunate luminate in spate sau ce sunt? Cum sunt? Ca nu reusesc sa-mi dau seama...eu imi imaginez niste beculete de la instalatia de brad in spate....dar e cutie sau cum?(pozele 35, 34, 33, etc)
Multumesc si spor...azi am mai rupt din fata blocului niste flori, sa le presez petalele. Sper sa iasa ceva.
Pupici,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Gabriela, habar n-am ce e aia Guase? Din cate stiu petalele se pot colora cu tempera powder, dar nu ma intreba care e procesul exact ca nu stiu si sincera sa fiu nici nu vreau sa-l incerc.
Vezi ca gasesti in paginile anterioare explicatiile Corinei referitoare la pozele cu lampadare. Sunt facute intr-un magazin din Grecia si da, instalatia este de tipul celei pt pomul de iarna.
Te-ai gandit cam ce vrei sa faci cu florile presate?
Poze August
ML spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Fetelor, please nu inchideti topicul... va multumesc pentru ceea ce faceti pentru noi,ne aduceti un strop de frumos in viata,
Gabriela si baietii
Asta e si pt. mine! Bine spus. Si eu va multumesc.
Revin mai pe seara.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
GabrielaG spune:
se citesc guashe, cu sh...sunt un fel de cutiute cilindrice cu culoarea dizolvata cumva. Mersi pt ideea cu tempera.
Eu floricelele o sa fac tablouase sau felicitari ca ale voastre...dar intr-o zi cand voi avea timp...si lipici transparent si ce-mi mai trebui. Maine voiam sa merg in gradina botanica sa strang frunze colorate...dar e asa de frig...si s-a anuntat ploaie. Vreau musai niste frunze rosii si unele ruginite...
Pupici si un WK-end placut,
Gabriela si baietii
ML spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
[br...in general e indicat sa nu acoperi toata suprafata a florii/frunzei cu lipici ci doar sa o punctezi in cateva locuri. Eu am folosit ambele variante.
Cunosc lucrarile lui Rebekah, m-am imprietenit cu ea de cand m-am inscris in WWPFG.
Poze August
Liviana am crezut ca te-ai suparatde tot, de tot (hi, hi!) apoi am vazut intamplator un mesaj de-al tau cu plecarea. Hartia ai cumparat-o de acolo? Nu ai adus si ceva floricele deosebite?
Multumesc pt. raspuns. Acum alta... Dar o zorica (sau flori delicate) cum ai lipi-o? Punctat?
Ale mele si-au schimbat culoarea din albastru/indigo in mov dar tot sunt frumoase (poate cu exceptia partii albe de jos care s-a cam dungat si maronit).
Nu am stiut ca te-ai inscris. Buna idee! Vazusem pe un forum (dar cine mai stie unde) si un "Vasile" din Romania. Si sunt amabili? Iti raspund? Uite ca asta cu coloratul florilor nici ca mi-a trecut prin minte...
Gabriela ale mele rar isi mentin culoarea. Cele mai vii par a fi ale Livianei.
Linkuri?! Frumoase dar cred ca s-au cam terminat... Nu stiu ce am mai putea gasi. Ce vei face cu frunzele?
Corina ce flori mai gasesti acum pe la tine?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Aldebaran spune:
Ce flori mai sunt pe aici? Nu prea multe. Ceva flori de leandru cam pleostite, mai ales acum dupa atata ploaie (a plouat cu galeata toata saptamana), ceva craite, ceva zorele si ..cam atat. Am gasit azi insa in curte la Praktiker niste floricele tare dragute, micute, care cresc in buchetele. Am stat toata dimineata si am pigulit la ele sa le pun la presat si nici acum n-am terminat. Si au si un miros greu,nu prea placut, m-au cam
Gabriela, uite aici link pt. tablourile din pozele mele. Da click pe "products" si vezi o gramada.
http://www.susima.com/Homegb.htm
Aldebaran spune:
Nu stiu daca stiti de site-ul asta, are niste tablouri f. frumoase
http://www.dancing-flowers.com/galleries.html
Si inca unul japonez:http://oshibana.biz/gallery/index.html
Liviana, unde esti, deschizi un nou capitol?
lbelciug spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84741" target="_blank">Capitolul 2
Rog moderatorii sa inchida capitolul 1, caci eu nu stiu cum.
Poze August
Adrianaa spune:
Si mie imi place sa presez flori si chiar as vrea sa invat mai mult despre acest lucru. Am sa pun subiectul asta in arhiva mea, sa va pot gasit mai usor. O zi buna!
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)