cine preseaza flori?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Si eu tot din umbra va urmaresc...
Totpresez flori, am vreo 3 carti de pagini aurii cu flori si frunze.
Intreb si eu, ca am uitat de cand am intrat la inceput pe subiect...cu ce lipiti florile de carton?
Multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gabriela, pt lipit eu folosesc lipici lichid cumparat din librarie.
Ce ganduri ai cu floricele presate?
Astea fiind spuse, sper sa iesi din umbra (poate si celelalte fete care ne urmaresc timide ) si sa impartaesesti cu noi ideile si realizarile tale.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
Totpresez flori, am vreo 3 carti de pagini aurii cu flori si frunze.

Woow, 3 carti pagini aurii din alea groase?! Pai eu nici una n-am reusit sa umplu, ba nici la jumate n-am ajuns. Bravo, inseamna ca ai material.. Nu-mi dai si mie?

Din seria:" Ce face omu' cand n-are ce face si il chinuie talentul? Face lampi!"
NOROCEL
PS: ultima fotografie din album e cu prima lampa, dar e facuta cu camera digitala (mi-am luat si eu in sfarsit),de unde si diferenta in "look".

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Poimaine plec din nou la munte,o sa-mi improspatez colectia.....

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Eu nu m-am astamparat si am dat un search pe greceste si i-am gasit p-aia cu lampile din magazin, mai tineti minte postarea mea? Daca vreti sa vedeti mai multe din produsele lor, uitati aici: www.susima.com/index.php/cPath/45?osCsid=8e5650320b31995578630dd10b908adc" target="_blank">panouri de perete si www.susima.com/index.php/cPath/23?osCsid=8e5650320b31995578630dd10b908adc" target="_blank">coloane de podea si mai sunt si altele. Din pacate fotografiile nu sunt foarte detaliate.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Corina alta treaba! Incredibil ce schimbare. Toata admiratia pentru lampa! Interesante si siteurile.
Brenda, Gabriela, Diana va asteptam.
Liviana o sa "reconstituiesti" floarea soarelui sau vei folosi numai petalele si frunzele?

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Corina, arata bestial lampa! E foarte fain decorata cu trofoi! Bravo! M-am uitat pe site, ce bine arata produsele lor. Sa stii ca am facut rost de hartie de orez, dar nu stiu daca e buna. E opaca (la consistenta seamana cu scartaitoarea dar e f subtire), nu are nimic lipicios pe ea si sa ma bati daca-mi dau seama cum sa o folosesc. Nu cred ca seamana cu hartia ta cu viermisori pt ca nu e deloc transparenta. Of, si eram asa incantata cand mi-a adus-o cineva din UK....
ML, daca ies bine dupa presat, voi incerca sa refac floarea soarelui pe hartie, lipind petalele langa chestia aia din mijloc. Diana, unde esti sa-mi exact denumirea?

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Receptacul, Liviana . Mi-a placut casa parintilor tai, si mie mi se pare ca foisorul ar fi fost mai bine sa fie mai evident, dar e bine si asa.

Corina, mi-ai furat trifoiul cu inimioare . F. frumoasa lampa ta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Sunt tare furioasa!
Tocmai mi-am luat tabloul de la inramat, si am constatat ca unele petale au fost dezlipite si deci a ramas locul gol pe plansa iar unele frunze au fost taiate. Se vede ca naiba si ce m-a suparat cel mai mult e sistemul tampit de a prinde spatele tabloului. Au pus un soi de capse prinse in planseul care asigura spatele tabloului direct in rama, deci nu ceva clips care sa se poata ridica si apoi prinde inapoi cu usurinta. Ah, asa ma revolta prostia si lipsa de interes pt calitatea serviciilor din RO! Oricum am terminat cu centrul asta de inramat!
Nu mai spun ca am dat si o groaza de bani!

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Trei carti de pagini aurii, dar nu pe fiecare pagina, normal.
Am ajuns la concluzia ca trebuie lasate vreo saptamana poate mai mult, fara sa te uiti la ele, ca sa se pastreze culoarea cat de cat la petale.
Am vazut zilele trecute la Metro hartie de calc...e prea mata ca sa fie folosita deasupra, nu?
Pupici si cand o sa incep sa lucrez...va arat musai, mai ales ca mi-am luat si camera foto digitala de curand.
Pupici si spor la treaba,
Gabriela si baietii

Sunt superbe veiozele...vreau "reteta"...piciorul deja il aceai si ai facut doar abajurul, nu?

Mergi la inceput