SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Chiar asa fetele mai inalte is si mai sportive:) Eu am facut in tinerete aerobic, fitness, dupa ce am nascut mi-a venit tare greu sa fac sport cu jde kg dupa mine:)). Am slabit relativ usor primele 15kg, greul l-am tras cu ultimile 5kg. In iarna am facut fitness si sauna si acum vara m-am apucat de jogging la malul marii pe nisip mi se pare mai greu. Alerg vreo 3 km si apoi o baie in mare, iar la intoarcere merg cu picioarele in apa in ritm mai alert asa. Aici apa fiind destul de rece la marea nordului chiar si vara, simti ca mergi cu picioarele prin gheata. Am vazut si eu ca joggingul ajuta cel mai bine la slabit. Chiar asa si eu la 1.73 sa va pun o intrebare. Voi cind va ingrasati unde puneti? La mine burtica si soldurile, mama ei de grasime ce nu s-o duce la tzitze:)).Si dimineata ce fel de mic dejun aveti? Stil cereale si ceva dulce sau asa mai nemtesc cu oua, sunca presata, brinza? Spuneau un nutritonist neamtz ca prima varianta e cea mai buna pt cei care au probleme cu greutatea. Eu de ceva timp maninc cereale slim de la nestle alea cu ciocolata, cu un mar taiat cubulete, niste capsuni ori alt fruct si 2 linguri mari de iaurt. Si vad ca asa e cel mai bine, am si energie si mai ales nu mai am pofta de ceva dulce pe timpul zilei. Si cel mai bine am slabit mincind peste mult si salate si dimineata ejunul asta. Dar vara tot facem gratare si au astia niste fripturi pt grill de mori de bune ce-s, si facem si seara cind se lasa caldura. Iaca asa am pus vreo 2 kg. Da scap eu de ele! Cu jogging si ceva dieta. Eu zic ca in 2 sapt scap de 3kg.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Vikule,am eu o solutie ptr ale 2 kile,cura cu visine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Yankeule, don't mind me, dar n-ai ce cauta la subiectu' asta daca nu pui mana pe gantere si nu faci 30 min aerobic zilnic!
Fetelor, nu exista zi in care sa nu vad popularizata importanta exercitiului fizic, la stiri TV sau in presa, ieri au scris despre beneficiile antrenamentului de forta, cum ca ar incetini considerabil pierderea de masa osoasa la femei unul din neajunsurile batranetii.
Asa ca eu daca ma gandesc cat merita sa-ti pui vointa la treaba si salvezi si banii pe care i-ai da pe liposuctii si alte minuni...
Si femeile care lucreaza cu greutati scapa mai repede de burta, tonifica exact grupele mari de muschi fesierii si coapsele, care cu varsta devin plate.
Inconvenientul e ca incepatorii trebuie sa lucreze sub indrumarea unui antrenor altfel risca accidente serioase.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, mie imi place sa exersez exercitiile de aerobic pe muzica.
Preferatele mele sunt Roxette, Queen si Erasure. Piesele speedy, of course!
Unul din filmele mele favorite care ma si stimuleaza sa exersez e Flashdance, cu Jennifer Beals si Michael Nouri.
Il recomand tuturor celor fara pofta de miscare!

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Adela eu fac preponderent aerobic. rezultatele se vad putin mai greu decat la greutati. La mine a merg ca am deja muschii destul de pusi la punct. S-a vazut intr-o luna de 1 ora in fiecare zi.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Uite acum mi-am amintit din urma... Daniela b parca zicea ca vrea sa puna "carnitza". Ceea ce voiam sa-ti spun e ca eu am avut inainte de sarcina la 1.73 52 kg si aratam beton. Acum am 56, bine si asa. Eu zic ca daca vrei mai mult e ok daca mananci dupa antrenament proteine, nu carbohidrati. Nu stiu sigur daca am dreptate dar cred ca proteinele sunt cele responsabile de muschi. Acu nu te lua dupa mine ca poate eu am oase mai mici, de aia nu aratam foarte slaba la inaltimea si greutatea asta. De exemplu cumnata-mea are acceasi inaltime, cu vreo 5-6 kg mai mult ca mine si vreau sa zic ca arata mai slaba. Asta pentru ca structura ei e total diferita.

Azi am fost la coafor, ca-mi smulgea fiul tot parul din cap. Asa ca sunt iar la cm si doamne bine e. Concluzionai ca majoritatea pe aici suntem "mari" oare majoritatea sunt si tunse scurt. E doar o curiozitate. Ca daca da eu propun sa ne deschidem un club ca prea multe avem in comun.

Va las ca am bagat o prajitura in cuptor... Apropo de lasagna Monei. Sa stiti ca si eu bag in gura cate ceva cica interzis, ca altfel m-as simti ca-n lagar. Doar ca nu exagerez, cantitatea conteaza. Ma rog si cantitatea.

Vikinga eu mananc cereale la micul dejun. Asta mananc de 2-3 ani. Si-mi plac ca nu cred ca ma voi plictisi vreodata.

Merg imediat la pillates. Va pup.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Eu zic ca trebuie avuta grija mare cu pusul de carnita.Pt. ca este sigur ca nu se pune acolo unde trebuie si efectele vor fi cu totul altele decat cele asteptate.Parerea mea e ca tot cu miscare se rezolva problema.In functie de locul in care doresti sa "cresti" putin, actionezi:bicicleta, inot, greutati etc.Pt.fiecare grupa de muschi stim ca exista miscarea care o dezvolta, defineste, armonizeaza cu restul etc.Asa ca spor .
Olga, ce sa zic.Voi cele de la 1.70 in sus sunt niste norocoase.Eu am 1.65 si orice kg in plus sau in minus se cunoaste mult mai mult decat la voi.E de bine doar atunci cand slabesti, ca-ti zice lumea"Vai, draga, ce ai slabit" si tu de fapt ai dat jos 1 kg.Referitor la pacatele culinare eu zic ca dupa ce l-ai facut muncesti mai mult cand faci sport, dar ai si acea senzatie de bine .Asa ca e bine sa mai si pacatuim din cand in cand, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Chiar daca in mod normal,sportivii ar trebui sa ia un mic dejun copios,eu ma limitez la un suc de fructe,cereale integrale,iaurt de baut.
Nici eu nu sunt prea inalta 1,69 dar cu niste tocuri e perfect.
Eu am parul putin peste umeri.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Salut fetele. Pe unde umblati?
Am terminat acum de facut tae-bo si sunt leoarca, astept sa ma linistesc putin sa pot face dus. Un cardio super solicitant. Nu stiu ca eu am un DVD cu un nenea de culoare dar ma stoarce frate!
Vikinga eu slabesc de sus in jos si pun de jos in sus. Talie imi ramane subtire totdeauna, dar pe "aripioare" e durerea mea iar de acolo se si da greu jos. Nu-s ca JLo dar structura corpului e cam pe acolo. Spre nefericirea mea care si eu mi-as fi dorit un decolteu mai amplu.
Mona b unde ai disparut?
Luna am cumparat spirulina si deja am inceput sa iau. Pe mine ma tenteaza pentru detoxifiere si imunitate. Sper sa vad efectele in vreo luna...
didi-edi asta incercam sa-i spun fetii. Ca in locul ei pe bune daca as vrea sa ma ingras. Adica la inaltimea ei e fotomodel. Si apoi nenorocirea e ca nu stii exact pe unde se pune. V-o amintiti pe Christina Aguilera? Arata cel putin ciudat.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Ciao Olga ..! tocmai am citit mesajul tau si mi-a venit sa zimbesc..ca tocmai iesisem de la dus dupa Billy Blanks...Tu care program il faci?
eu dintre nenumaratele dvd cu tae bo fac Cardio (cel de 45 de min) si Abs and Glutes ( 30 de min)...simt ca renasc cind le termin

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput