SPORT+dieta
Raspunsuri - Pagina 2
Mona_B spune:
Un link pe care il mai accesez din cand in cand, poti gasi multe info interesante aici:
www.hardbody.ro
In rest ma documentez de pe sites de specialitate ca musclemag sau www.weights.net.
Daca locuiesti in Bucuresti,(daca tin minte corect) sunt o multime de sali faine acolo si mai mult ca sigur personal calificat care te poate indruma cu un program de antrenament personalizat in functie de telurile tale,plus consiliere in ce priveste alimentatia.
Pentru inceput, apoi vei avea tot mai putin nevoie de sfaturi.
Eu am lucrat la inceput cu antrenor, dar era mult mai ieftin( aveam o sala preferata in Timisoara, unde am terminat facultatea)apoi am citit mult ca ma pasioneaza tot ce tine de fitness si nutritie, si chiar ma gandesc sa ma specializez ca fitness trainer aici daca nu e prea lung si complicat drumul.
Si sa devin self-employed, ca salariul e destul de mic daca esti angajat la o sala.
Tin minte ca incercam sa-mi conving foste colege de liceu sa ma insoteasca la antrenamente, insa au abandonat repede dupa entuziasmul de inceput.
didi-edi spune:
Anda-Panda, departe de mine gandul ca sunt singura care face sport.
Ideea de a posta acest subiect a plecat de la faptul ca as fi vrut sa schimbam intre noi opinii referitoare la:ce faci pt abdomen plat, pt coapse zvelte etc.De exemplu, cand urc pe stepper iau cu mine 2 gantere de 1 kg fiecre si exersez muschii bratelor si ai spatelui.Asta as fi vrut sa aflu.Sau pt.talie, abdomene laterale.
Mona-B si eu am incercat faza cu abonamentul la sala.dar cand am vazut ca programul nu-mi permite sa ajung la toate sedintele, am renuntat la el.Si am incercat sa-mi fac acasa micuta mea sala:o banca, un stepper, gantere, bicicleta de iesit pe strada etc.Asa , chair daca ajung acasa foarte tarziu, pot exersa in voie si nu ma da nimeni cu matura afara.
Daca ar fi sa-mi fac abonament la ceva, mi-as face la o sauna.Dar cum aici nu gasesc decat mixte, zic pas.
Spor la treaba
oLo spune:
Mie personal nu-mi place sportul facut in sala, la aparate. Ma plictisesc de moarte sa stau pe un stepper sau sa pedalez pe o bicicleta care nu duce nicaieri.
In natura insa... fac o gramada de miscare. Din pacate avand copii mici (4 si 3 ani) e cam greu. Dar cu toate astea, fac bicicleta, role, escalada (vrem sa le initziem si pe fete), randonnée prin padure si la munte (din pacate e cam departe), jogging...
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
adela_22 spune:
Profit ca s-a deschis acest subiect si vreau sa va intreb si eu ceva: cele care faceti sport (mai concret aerobica) cam dupa cat timp incep sa se vada rezultatele?
grati.ela spune:
Eu sunt f. multumita de programul de gimnastica medicala facut de instructorul personal. Mi-a mai placut mult programul calanetics. Aici rezultatele multumitoare apar dupa prima luna.
Cristina_C spune:
La dietele acelea drastice unde slabesti mult intr-un timp scurt eu nu cred ca mai ai energie sa mai faci si sport.
Ideal e sa combini miscarea cu regimul. Mai bine mai multa mancare sanatoasa si mai mult sport decat sa te infometezi si apoi sa te miri ca pui la loc dupa ce incepi sa mananci cat de cat normal. Si kg date jos dupa ce faci sport nu le mai pui la loc asa de usor ca atunci cand slabesti fara sport. Cel putin asta e valabil la mine.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
margas2005 spune:
Am inceput o dieta si sunt interesata de o sala de fittnes sau aerobic in Iasi cu un instructor ff bun. Va rog mult sa-mi raspundeti.
OlgaTarziu spune:
Eu dieta nu tin dar am grija ce bag in gura. Adica dulciuri la minim sau deloc, paine ocazional, paste si cartofi la fel, multe legume si fructe. De asemenea sunt super fan fructe de mare si peste. Am pus 25 gk in sarcina iar acum la un an dupa ce am nascut sunt la fel ca inainte.
Si in timpul sarcinii si acum fac cate o ora aerobic pe zi, pilates in week end, merg la inot, merg pe jos o groza si tot ocazinal cu canoea pe lac.
Stiu ca e greu sa-ti impui sa faci ora aia de miscare pe zi dar am gasit vointa sa o fac, singura de pe un DVD ca timp sa merg la sala nu am intrucat am un bebe atomic.
Si da, consider ca fara sport te rablagesti si imbatranesti mult mai repede. Nu voi putea intelege niciodata oamenii care se plang ca-s grasi dar continua sa manance si sa traiasca la fel de nasanatos.
In momentul cand am vrut sa schimb ceva acum 3 ani am schimbat, nu mai beau deloc alcool si am lasat fumatul. Iar de cand am ramas insarcinata si cafeaua a disparut. Ma simt super si se vede ca am castigat 5 ani de viata, nu ca as vrea sa traiesc o vesnicie dar imi pasa cum voi imbatrani.
Olga
Si maine e o zi
linusa spune:
Eu merg cu bicicleta la servici, 20 km dus-intors. Si e un deal in mijlocul traseului
In week-end facem alte trasee, dar tot de ~ 20 km. Asta e programul nostru sportiv de vara
Deci miscare, apa minerala (nu sucuri), fructe si legume cat incape.
Mona_B spune:
Felicitari fetelor!
Asa e Olga, e greu sa-ti impui sa petreci o ora pentru tine, dar daca vrei sincer se poate!
Ma bucur ca s-a redeschis un subiect pe tema sportului si alimentatiei sanatoase!
Poate reusim sa convingem tot mai multe mamici si nemamici de beneficiile miscarii!!