Mamici de iulie - august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 29
anasia spune:
fetelor, mi-am tras net!!!!!acum pot sa va urmaresc si eu ca tot omul;
michella, eu merg la toaleta din ora in ora, chiar si la jum de ora, iar zona x ma termina, mai ales cand sunt pe drum;
cornelia, bine ai venit acasa!sa va traiasca puiutii!
bun venit noilor fete! sa aveti bebici sanatosi!
ALEXIA, SA-TI TRAIASCA COMOARA!
tinasv1, bebita mea mai face miscari sacadate, cat despre sughit, sughite si de trei ori pe zi, la cele mai neasteptate ore;
pupici!
anasia 37+
Alessia
lili spune:
Buna fetelor,
Si eu m-am intors de la control.Dr.T ne-a pus la pastrare pana dupa ce vine din concediu,deci mai vedem noi pe 2 august ...Va fi 99,9%cezariana..Deci asteptam.
Va pupam.
Lili(36 saptamani )
Tinasv1 spune:
Larisa sa iti traiasca Alexia si sa fiti mandrii de ea si ea de voi.
Am vazut ca ai nascut la Municipal. Si eu tot acolo o sa nasc. Nu stiu sigur inca cum, tindem catre naturala, dar dr decide, cred ca dupa controlul de vineri, a zis ca va fi pe masa.
Te-as ruga sa imi dai niste sfaturi, acum ai experienta, ce sa iau sau ce sa nu iau la spital, ponturi, etc.
Mi-a zis cineva ca e bine in A2. Tu unde ai nascut? Trusa ti-ai cumparat-o tu? Eu o sa intreb oricum si vineri pe dr, dar pana atunci...
Cum se poarta asistentele cu copilasii.
Eu inca nu am calcat pe acolo, am fost la cabinet la dr, asa ca totul va fi nou.
Astept cu nerabdare raspunsul tau.
Multumesc anticipat.
Tina
37+
bulinuta27 spune:
fetele ma pregatesc cu spor: in toata repezeala de saptamana trecuta am pus undeva pompa de san si biberoanele sterilizataq, undeva foarte bine ca nu le mai gasesc acum 

altfel m-a sunat al meu ca vine si el de la servici in sfarsit si iesim un pic in parc sa-mi eliberez creierii si sa ma mai linistesc un pic...pe urma ma bag in baie si sper sa adorm si eu in noaptea asta un pic...
va pup mult de tot pe toate 

si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine...o sa scriu un sms ceva imediat cum pot...sper sa-mi revin repede
va multumesc inca o data ptr galerie si sa Deie Domnul sa ne "auzim" cu bine
va pup mult de tot
bulinuta 37+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Buliiiii, na ca incepem deja :
HAIDE BULIIII!!!!!! SUNTEM CU TINEEE!!! 

Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Tweety7 spune:
Larisa, inainte de toate
fata si obrajori de Alexia!!! Acum, am vazut ca ai mentionat undeva ca ar fi multe chestii proaste la Municipal. Tare mult as vrea sa aflu la ce te referi. Nu de alta, dar trebuie sa stiu de ce anume sa ma feresc. Poate reusesc chiar sa previn unele neplaceri. Treaba cu sticla cu gheata a fost pentru eliminarea lohiilor cumva? Cata vreme te-a masat sotul? Doare? Sigur mai am intrebari, dar neuronu' meu de gravida nu-si aminteste momentan. Daca nu te consideri sacaita, o sa ti le adresez mai tarziu (pe masura ce mi le amintesc, bineinteles). Inca o data pupici!
Avemaria esti o scumpa si ai avut dreptate sa te amuzi. Asta fiindca nu v-am precizat in ce consta munca mea. Pe toata perioada sarcinii am avut un contract de colaborare cu o firma la care am predat engleza. Mergeam acolo de 4 ori pe saptamana cate trei ore. Era o nimica toata, dar aveam totusi unde sa plec si de unde sa ma intorc. Mai intram si eu in contact cu lumea. De joi insa...
Mada faptul ca ma intelegi m-a ajutat. O imbratisare calda pentru colega mea de suferinta!
toate gravidoasele si mamicile
34+
Tinasv1 spune:
Multa bafta Bulinutza!
Sa fie sanatos si tu la fel.
O sa fie bine, ai sa vezi, curaj.
Tina
martta spune:
Bulinuta: ma bucur ca ai revenit cu un moral ridicat!
Asteptam vestile bune maine!

Mada: eu nu cred ca e vorba despre dop...Ar trebui sa aiba consistenta unei gelatine(greu de explicat) si cu firisoare de sange. Oricum, trebuie sa urmaresti cu atentie. Cantitatea e mai mare, de regula.
Tinasv: si bb al meu sughite zilnic, chiar de cateva ori pe zi.
Am uitat sa va spun de Kehleyr: a plecat la munte cu fetele pentru o luna. Sunt bine.
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
adelapop spune:
bulinutzo 

mult succes maine si fi optimista
lasa ca se intoarce tati din delegatie si recupereaza timpul pierdut. asta e....nu ai ce face si decat sa iti faci ganduri negre mai bine te linistesti.
noi suntem alaturi de tine , te pupam si tinem pumnii la bebe gras si frumos
larisa felicitari mamico pentru bebe, ce repede te-ai intors pe forum
, sanatate, somnic si laptic dar fara mastit![]()
felicitari proaspetelor mamici si viitoarelor gravidutze care nasc zilele astea mult succes si bebei 

sanatosi
38+
adelapop spune:
larisa am vazut-o pe alexia - este absolut superba
si cum doarme ea ca in burtica cu piciorusele sub ea ....m-a topit c sa mai 

muuh felicitari si tie pentru alexei ...sa creasca mare si frumos so sa aduca nora pe masura ca sa nu ajungi soacra acra 

poate mai sar pe cineva - sa ma scuzati- dar sunt asa de truli zilele astea si cica nu inteleg de ce
38+