Mamici de iulie - august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 28
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Sabana
sper sa ne mutam saptamana viitoare. nu mai e asa de mult. mai avem finisajele. apoi curatenia si gata. abia astept sa vin in spatiul meu. nu stiu cand mai intru. mai am asa o sfraiala de lapte. nu ii mai dau bebelinei. acum ma gandesc ca ar trebui sa mulg sfaraiala aia sa nu se infecteze.
cum stati cu vitaminele. eu iau elevit si fier. am in continuare stari de lesin. sunt franta de oboseala. bebe mi se trezeste pe la 4 dimineata si ma tine uneori treaza pana la 7.
Sabina +Alexandra + tata Silviu
Stiu cum e, si eu sunt zombi de oboseala, as dormi vreo 3 zile asa fara pauza....maine facem 1 luna

Si eu iau elevit, fier si calciu efervescent.
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Rectific: peste 3 zile facem 1 luna, maine facem 4 sapt 

v-am zis io k sunt zombi 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
MissJJ spune:
Larisa ms de raspuns.
Avmaria la Flo care este selfemployed da primeste banii pe saptamana. El este platit ori la zi ori in pret. Si in fiecare vineri primeste banii pt sapt care a trecut.
Aici in uk in rest esti platit ori la ora o suma fixa ori de multe ori maj joburilor in anunt scrie salariul pe an cat ti se da. Cele la ora sunt joburi de genul chelner, camerista, vanzatoare in magazine mai mici, joburi mai micutze. La restul secretara, administrator etc se da salariul pe an. In constructii cum e Flo in genere se plateste la zi o suma fixa sau cum am mai zis in pret, adik in fct de cat faci, metrul de metal £4, metrul patrat dintr-o camera atata. Sper ca ai inteles ceva din explicatiile mele ca nu sunt eu prea coerenta de cand cu sarcina asta.
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Fetelor am si eu o dilema.
Deci eu de cand am facut tratamentul ala cu crema aia de introdus in vagin nu am mai avut scurgeri. Bun.
Si de vreo doua zile am iar scurgeri is asa apoase adik ca o scurgere normala dar ieri si azi am gasit pe chilot ceva mucus cam cat unghia mica, ca marime. Si nu e ca la scurgrea normala e f gumat asa. Asta sa fie de la dop
E albicios asa dar mult mai consistent decat scurgerile normale.
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Tinasv1 spune:
Mada mxm cica trebuie sa miroasa a sperma, ori ma insel. Oricum daca e gumat s-ar putea, urmareste durerile adica contractiile.
Mult succes! Noi iti tinem pumnii.
Tina
Ramoon spune:
Letitzia, ar fi super sa-mi dai ceva informatii mai ales ca Dumitrahce e si doc mea! Ma intereseaza ce se intampla pe acolo, ce mai tre sa-mi iau cu mine, cum e Dumitrache, cum se poarta, cat se mai da,
dupa cum vezi am o gramada de intrebari... Vezi si tu cam ce poti sa afli, eu sincera sa fiu am fost o sg. data in maternitate, deci
habar nu am...
Mersi si 
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by anagia
buna fetelor,
vreau si eu in listuta.
sunt in 37 saptamani am DPN-ul 05.08.06.
este fetita si voi naste la Polizu cu D Mogos ...(sper) pt ca se intoarce din concediu pe 1.08.
anagia
37+
anagia
bine ai venit anagia si eu sunt tot din Ploiesti si nasc tot cu Dr. Mogos sper pe 4.08. la Polizu.....ce zici poate schimbam impresii....daca stii mai multe amanunte
visavi de spital si doctora..
emilia 37+ si
mic si scump
adelapop spune:
geliza eu merg la 15:15, tu la ce ora mergi?
si eu cred ca cer control, nu de alta dar sunt curioasa ca vad ca toate fetele stiu cum stau cu colul
poate imi zice ca am dilatatie..... atunci sa ma vezi 

quote:
Originally posted by geliza
Adelapop, la ce ora mergi maine la control ca si eu merg....si eu parca as cere si control pe masa tocmai in ideea de a stii cum e colul
Eliza35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
adelapop spune:
cristina_ioana si celelalte mamici pentru a usura pozitia la alaptat am inteles ca perna pt alaptat ar fi excelenta