Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Larisa, eu am folosit burtiera de a doua zi, eram in spital si pana acum mi s-a retras binsor...adica mai am asa nitzel parca as fi balonata si imi tremura nitzel ca piftia...asa ca m-am apucat tare de masaj, drenaj limfatic si curand o sa bag si abdomene...si acum ma mai strang tare cu burtiera aia, mai ales ca stau mult pe acasa si nu ma vede nimeni....

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mai...eu cu burtica stau destul de bine. Am nascut natural si nu prea am luat in greutate. Abia mi se mai vede burtica. Nu stiu ce sa iti spun. Eu am unda verde sa fac sport dupa 6 saptamani. Asa ca ...vom baga sport treptat. La mine e problema cu buricul ...care este negru . Nu stiu cand se decoloreaza. Sora mea a facut cezariana si s-a retras burtica bine abia dupa 9 luni. E slaba ca inainte abia dupa 3 ani.
Nu e o regula!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ioana, de unde imi i-au si eu burtiera aia...? Ca gata...ma pun pe treaba...
amiss_zip, si eu tot natural am nascut...si am un buric de tiganca de numa numa..
Fetele daca bebe a mea nu are colici pot sa ii dau Baby drink asa preventiv...cate putin?
Mai da ce copii cuminti avem noi...ne lasa sa stam pe forum...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetele cu laptiku ce bine ca scrieti tot ce se intampla asa luam si noi notite sa stim cand va fi cazul!
madyn plz cand ai timp sa ne treci si pe noi la 37w1d:3019 g .bebeika e mai mika cu 5 zile adika are 36w6d asa ca sper sa stea cat mai mult la mami in burtika.problema e ca io vreau natural si doc echo mi a zis ca nu crede ca o sa scap de cezariana ptr ca sunt f mikuta si am bazinul mik si bb e deja destul de mare.acu sa vedem ce zice si doc ginecolog dc ma lasa sa vada dc pot sa nasc natural sau direct ceza.acu mi e si frica ,io ca io ,bebe sa nu pateasca ceva!
si mi am luat analizele si sunt cam proaste dupa ce vad io pe acolo hasurat . of ,speram sa fie bine!
pup fetele si ne mai auzimandreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by geliza

quote:
Originally posted by dariana

Geliza, eu le-am spalat cu Persil, dar de mana, nu le-am bagat la masina ca imi era drag de ele, apoi le-am clatit cu balsam. Apropo, fetelor, cam cate scutece trebuie sa ne luam in bagaz?
Geliza, poate tu stii mai bine, pt cezariana tre sa ne cumparam trusa de anestezie noi?

Eu sunt f obosita, cu toate ca n-am de ce si as dormi intr-una, n-am chef de nimic, asa sunteti si voi sau sunteti mai vioaie?

legat de scutece eu ma gandesc ca ar cam trebui vreo 5/zix3 zile...cam 15 minim...daca gresesc sa ma corecteze fetele care au nascut, pleaseeee

cat despre trusa, da eu stiu ca trebuie sa o cumparam noi...mie dr mi-a zis ca imi spune data viitoare, adica miercuri

Eliza 35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

mai fetelor ce faceti cu scutecele? sau vorbiti de pampersi?
eu am inteles ca dupa ce il nasti pe bebe il imbraca cu body si pampers sau il mai si imfasa sau e diferit de la spital la spital?
am intrat in ceata acum !

a... si rufele lui bebe le-am spalat cu detergent de bebe de la carrefour ...de fapt sunt fulgi de sapun si se numeste Persavon. o fi bine? si le-am calcat pe ambele fete asa mi-a spus doctora sa fac.

eliza tu ai cautat doctor pediatru...de fapt tu ai de la Mara nu?
pe cine imi recomanzi?

medeea nastere usoara si bebe sanatos sa veniti cu bine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Geliza, poate-mi spui si mie ce-ti zice T miercuri despre cezariana.
Muuh, bun venit acasa si multumim pt informatiile de la Elias; am auzit si eu de Mateescu ca e scarbos rau, dar pana la urma, doar nu suntem pacientele lui, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Seara Buna fetelor

uite acu am venit si eu de la Tutu. Coada mare domle ca avusese o nastere si intarziase un pic. Fimea nu are gand sa se nasca mai repede, asa ca ne mai asteapta un control pe 2 august cand vine din concediu. E o grasanca, nu cred ca ii mai dau sa manance - glumesc- are 3150 gr. Mi-a dat sa iau fier, si ceva pt tensiune cand mi-e rau, dar i-am spus ca nu mi-e rau si a zis ca e ok. De proteinele din urina mi-a zis ca nu e bine dar nu se poate face nimic, adika sa fim cumintele sa urmarim daca ne e rau sau daca apare ceva neobisnuit. In concluzie sunt linistita si mai astept ca mai dureaza pana nasc. Control pe masa nu mi-a facut cred ca tocmai din acest motiv, cred ca data viitoare nu mai am scapare. Ziceam (io cu barbate-miu) ca dupa ce ne vede data viitoare bagam secs si poate se naste gagicoasa. Io nu vreau sa mai creasca mult ca nu mai are pe unde sa iasa si ma chinuie.
De epidurala mi-a zis sa o iau de la Municipal, de restul (branule, nebunii nu e nevoie au ei la spital. Cam atat despre noi.

Va pup

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

mesaj de la Medeea:
"dupa un travaliu de 3 ore 1/2 s-a nascut printesa noastra Ioana Teodora, fara durere. Are 3250 g si 49 cm. Acum doarme cu mine in salon. Sa nu uit, nastere naturala, cu epidurala"

Ioana Teodora Bine ai venit, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Emiliapop, eu de fapt la pampers ma refeream...ca asa se cheama ele scutece de unica folosinta...acum sper ca despre astea sa fi intrebat dariana...ca eu scutece de-alea de finet voi folosi doar ca si carpe sa verse copilul pe ele si nu sa il infash....

Dariana, bineinteles ca voi veni cu amanunte miercuri de la dr T

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Ioana Teodora, bine ai venit!sa fii sanatoasa si frumoasa, sa-ti bucuri parintii!Medeea, sa va traiasca ingerasul!
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput