Ce fel de masina pana in 13.000 euro DDP?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Alinache

Skoda octavia!
si eu cand plecam undeva caram jumatate de casa dupa mine... in octavia am avut intotdeauna loc...
Alina

subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Ia incearca tu Honda Accord. E foarte spatioasa.

Crinuta si Rayan

si incepe de pe la 17 k CIP...

deasemenea, nici octavia nu cred ca se incadreaza in buget..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

dante01, octavia I tour este putin peste 13.000 euro (cateva zeci).
vorbesc in cunostinta de cauza, tocmai mi-au schimbat masina de serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Opel Astra!
sau Opel Astra Caravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by dante01
...mai poti sa optezi pentru un model vechi, astra modelul de pana in 2003 se vinde inca sub numele de astra optim sau ceva de genul asta, octavia tour la fel...aici ai putea sa te incadrezi mai bine in bani, poate sa-tisi ramana sau sa mergi pe un motor diesel daca te aranjeaza...

eu ma refeream la octavia 2 care nu s-ar incadra in pret...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Si noi trebuie sa ne incadram cam in acelasi buget si oscilam intre Peugeot 206SW, Nissan Almera si Opel Astra Classic. Peugeot-ul asta SW e super, are portbagajul spatios, e in jur de 13800 dar cica trebuie sa astepti pana la inceputul lui noiembrie pt el. Nissan-ul e de asemenea ok, 13900, dar astepti pana in octombrie. Opelul vine in 4-6 saptamani, e la 11000 si ceva varianta standard insa e foarte slabut echipata, daca vrei cat de cat ceva pe ea cred ca tot peste 13000 te duce (in plus ma dezamageste total o firma care incadreaza la "dotari standard" faptul ca masina are vitezometru!!!). Cam astea sunt optiunile in bugetul asta, daca vrei portbagaj spatios.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

La banii astia sigur gasesti Noua Octavia,dar probabil o varianta pe benzina,sau daca iei modelul anterior,o gasesti mai ieftin si diesel cu cu ceva optiuni pe ea.Dar oricum dupa parerea mea e cea mai buna varianta la banii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Mai ma uit inca o data la preturile de la OCtavia, dar cred ca incep de la 13.000 euro CIP (adica fara taxe).
Tot spre Opel Astra Caravan inclinam si noi, acum este promotie si au aerul conditionat si inchiderea electrica gratuit. Daca mai punem clima, scut motor si sine ajungem undeva in jur de 13.000 cu taxe. Of, credeam ca cu banii astia pot lua ceva nou si de calitate, dar se pare ca nu prea am de unde alege.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

noi avem Fiat Doblo Panorama, a fost 10.300 Cip cu ac,oglinzi electrice,inchidere ,abs,etc
suntem multumiti
a fost cred 12,500 ddp
dar noi o folosim si pt carat,are portbagaj imens si se rabateaza scaunele
am luat-o in februarie, modelul nou
si deja are peste 12.000km
se tine bine
am mers in Grecia cu 140-150 la ora
dar la viteza mare ,consuma mai mult
la fel si in oras,in trafic aglomerat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Octavia Tour pleaca de la 11600 CIP, nu stiu unde ajunge cu taxe ca din cate vad berbecii nu dau preturile DDP pe site. Dar merita investigata.
Opel Caravan pleaca de la 14000 DDP, varianta standard. Deci, in principiu daca ii pui chestii in plus sari de 14000. Amironeanu, ai gasit undeva pe site informatii despre promotia asta?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput