Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Of, Adriana dar de ce vb. tu de dulce in casa drogatului cu dulce? Tortul Richard e preferatul meu. Acum nu mai am incotro, mai ales ca am vazut si reteta la tine, tb. sa fac si eu tortuletul. Cred ca pe sambata daca nu imi trece pana atunci si sper sa imi treaca ca si asa sunt balenuta cu patalama

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutari fetelor!
pizza pazzo aduce si la domiciliu noi comandam des de la ei nr este:210442
pofta buna!

adriana iar m-ai omorat cu tortul richard...am intrat si am citit reteta la bucatarie nu mi se pare foarte greu de facut dar frunzele de stejar nu le fac nicicum...oricum nu-l fac pentru o ocazie speciala asa ca-l pot manca si fara frunze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Darri,eu nu vorbeam dar m-au rugat fetele (e adevarat ca mai demult) sa pun reteta..
Am scris-o si pe cea de pui...o pun tot la bucatarie ?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

salutari fetelor!
pizza pazzo aduce si la domiciliu noi comandam des de la ei nr este:210442
pofta buna!

adriana iar m-ai omorat cu tortul richard...am intrat si am citit reteta la bucatarie nu mi se pare foarte greu de facut dar frunzele de stejar nu le fac nicicum...oricum nu-l fac pentru o ocazie speciala asa ca-l pot manca si fara frunze

Asa este ,usurel,mai mult muncesti la foi dar crema e super usoara de facut.Vezi doar ca iese destul de maricel,trebuie sa chemi musafiri :)sa va ajute sa-l mancati
De altfel tine destul de mult la frigider si se poate si congela..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello la voi!

Daria sper ca sunteti bine, vizita la spital fiind doar protocolara
Adi, fug sa vaz retetele...

Deci fetele nimeni nu are un tarc de dormit de imprumut ptr vacanta?

Bine ai venit Lula

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Stiti daca se gasesc pe undeva de cumparat lipii de shaworma? Eu cand stateam in Tudor aveam o susta cu un distribuitor care aducea la fast-food-uri, dar am pierdut legatura.... Oare nu sunt nicaieri de cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Adi....saru' mana de reteta.Si cum tiganului nu-i dai destul,te-as mai ruga de reteta de tarta cu caise (ca tot e sezonul),din poza urmatoare:

http://community.webshots.com/photo/513234899/2089449390081950625cIkgun

Toate-s grozave...ar fi trebuit sa pui si reteta alaturi de poza.De fapt...ar trebui sa scoti o carte de bucate.Ai fi Sanda Marin a vremurilor noastre

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana, oricum ai facut ft. bine ca ai postat tortuletul, daca ma lasa strumfitza poate il fac si eu sambata. Multumesc frumos.
Nusha: multumesc pt. nr. de la pizzerie.
Aime: da, doar protocolara a fost vizita(la dr. Gotia), am taiat frenul(piscat pielita sub limbuta, ca era prinsa tare, pana in varf) iar acum am descoperit ca ne putem juca cu limbuta
Mess: lipii dar nu pt. shaorma sunt la panificatia din Codrescu(panifcom), langa caminul de batrani. Nu au tot timpul ca fac putine si daca nu gasesti altceva cred ca poti improviza.
suna sa intrebi: 0232/257781, 229540.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Mess: Lipii sunt la Mercur in Pd. Ros.

kiss

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Aime, tu intrebi de patut,eu insist cu pompa electrica, fiecare cu ce-l doare...deci, va rog frumos, daca aveti o pompa electrica pt umflat saltele, canapele, etc, am nevoie si eu, un ceas...nu mi-am inchipuit ca voi avea salteaua si nu o voi putea umfla, ...

Despre puiul cu sos alb, da, cred ca ciulama este (eu incurcam denumirile "ostropel" si "ciulama"), dar nu stiu cum se face, oricum, nu cu smantana(in opinia mea), ca ala e -vorba Herrei: pui cu smantana...fetele mai pricepute, ciulamaua si puiul cu smantana sunt acelasi lucru?

Fetele noi, bun venit...

Gabi, te astept cu nazdravanii...

Primavara 2006

Mergi la inceput