Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 6
aime spune:
quote:
Originally posted by Darria
Acum vreau sa va intreb ceva, poate stiti, pana merg maine dimineata la sensi blu sa intreb: vreau sa cumpar vaccinul Infanrix Hexa cel care se face la doua luni dar med. de fam. imi spune ca nu e gaseste in Iasi. Vreau vaccinul asta si nu altceva pt. ca stiu ca este cel mai bun.
Imi este greu sa cred asta, pt. ca stiu ca se poate aduce pe comanda.
Pe comanda, am luat si eu la timpul lui (PentActHib era atunci), dar nu de la Sensiblu, unde cu parere de rau nu prea am gasit intelegere...am luat de la farmacia de vis a vis de Maternitatea Cuza si de la o farmacie din P Ros (imi scapa numele) e prima pe partea cu tonete naturiste, unde d-nele au fost ff amabile.
Dana si speram sa venim curand sa testam salteaua.
aime si Vladimir
Darria spune:
Aime: multumesc frumos pt. informatie.
Cred ca s-a rezolvat. Am sunat la toate farm. Sensi Blu Iasi sa vad daca-l au pe stoc si se aduce pe comanda in 2 sau maxim 4 zile(daca-l aduc din afara orasului). Maine dim. merg sa dau comanda.
Noapte buna.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
GabrielaG spune:
Herra, multumesc pentru poze. Nu am recunoscut Seminarul veniamin Costache si Scoala de arte si meserii, mai exista astazi?
Adi vreau si eu CD, cum ne intalnim?
Se pare ca de maine se intorc caldurile.
Pupici la pitici,
Gabriela si baietii
P.S. Pizza de la Pergola este foarte buna...parerea mea.
nushulica spune:
salutare fetelor! pizza buna buna este la pizza pazzo in tudor si la patiseria domneasca cum cobori de la moldova inspre sala sporturilor fata in fata cu palatul culturii
acvi spune:
Neata fetelor!!!
O cafea,un Ice coffee ,ceva???V-am pregatit acu la prima ora!!!
SI eu votez pentru pizza de la Pizza Passo..cea mai buna din oras dupa parerea mea(si gustul meu).
Carmen bine ai revenit!!!
Fetelor ma innebuniti cu retetele de mincaruri..unde pina acum ma bucuram ca am pus mai putine kg pe mine fata de prima sarcina vad ca recuperez pe ultima suta de metri..as minca toata ziua!!Acu am mai citit pe aici de musaca si mi s-a pus pata sa fac..si ardei umpluti..desi mie nu-mi plac in mod normal.Arat oribillll..abia astept sa nasc..sa intru la dieta.
ALex s-a facut purtator de cuvint si pe surioara lui si ieri m-a pus in tema ca tb sa le cumpar si lor un tv in camera sa aiba la ce se uita la desene...filme ..emisiunea cu retete de pe EUforia..si emisiunea cu nunta de vis sau cum se cheama de pe ANtena(unde trece CUpidon pe ecran!!).In fiecare zi ma lasa masca cu cite o chestie!!
O zi racoroasa !!!
Gabi 36+ si ALex 3 ani +.
herra spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Si Herra, imi plac pozele tale, 2 le-am mai vazut si pe net, dar as fi curioasa sa stiu cum le ai, in format digital sau pe hartie, adica vederi propriuzise? Eu am o colectie de astfel de vederi vechi, alb-negru, de la bunicul meu.Sunt din toata tara, nu numai din Iasi si imi sunt tare dragi.
din pacate nu le am si pe hartie, sunt in format electronic; am sa pun mai multe diseara, de acasa, daca va plac si mai recunoasteti din locuri (sunt aproape 300 de poze).
Stefana spune:
'Neata si o cafea si de la mine!
Si eu votez cu Pazzo, desi era si mai buna pizza inainte de a schimba bucatarul. Pergola mi-a lasat un gust amar dupa ce am mancat paste in doua cu ulei
Si de vizitat neaparat Cheile Bicazului, care sunt senzationale!
In rest, ma bucur de terminarea ploilor si de revenirea verii. Yupiiiiii!
O zi buna!
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
aime spune:
'neata!
Herra, f frumoase pozele, le-am salvat, daca mai ai...sunt amatoare...imi placea cum arata Iasul, aerisit, curat...deh si aerul de epoca...Dana si eu mai tin minte Tribunalul vechi si cladirile alea inghesuite de la fosta piata Dimitrov, era o covrigarie cu covrigi super buni...eram mica, da tin minte...Gabriela, Sc de Arte si meserii este Liceul de pe Copou de vis a vis de Politie, cu profil arhitectura parca, Dar Seminarul...sa fie cel de la Moldova din spate, care e un institut de cercetare chimie ????
va
aime si Vladimir
Danna_36 spune:
Dragelor, am revenit la realitate dupa euforia de aseara cand cu venirea saltelei, acu' ma gandesc cam cum o voi umfla, ca nu am decat o pompa de bicicleta la firma si una pentru baloane...Va anunt cand va fi gata, probabil va dura 3 zile si 3 nopti, ca nuntile din povesti...ori, poate ma ajuta cineva cu o pompa electrica?
Despre "scoala de arte si meserii": si eu o asociez cu liceul din Copou de vizavi de Politie, dar cladirea in sine, nu stiu de ce, mi se pare ca seamana mai degraba cu cladirea Politiei, zau daca nu...
Cat despre seminar, nici eu nu stiu. Am vazut mai demult, asa de dupa gard, Seminarul Catolic din Copou, dar probabil asta e altul, nu? Imi amintesc ca era frumos si cu multa verdeata, dar cladirea in sine nu o retin. Cred ca tre' sa ma mai plimb prin oras, ca sunt destule locuri pe care le bajbai. Si pe CD sunt cateva cladiri pe care nu le-am recunoscut, casa Bals de exemplu, care e aia?
Primavara 2006
adi69 spune:
Gabriela,cd-ul e la Dana(deci pana la urma n-am avut halucinatii,exista si povestioarele..) deocamdata,ori iti face ea copie ori il iei de la ea dupa ce termina.
Cristina,foarte frumoase si interesante pozele,mai vrem..
Dana,dar nu intra si o pompa in pretul saltelei?Ma gandesc ca asa ar fi fost civilizat..
Aime,buni covrigi erau dar si mai bune era placintelele si laptele batut de la patiseria din Dimitrov..era chiar fata in fata cu Statuia Independentei si faceau tot felul de strudele ,macedonii,buseuri cu nuca sau germeni de grau si alte minunatii numai bune sa-ti linistesti foamea dupa o jumatate de zi de umblat prin zona..
Dar de cofetaria de pe starda Lapusneanu isi mai aminteste cineva?Era aproape fata in fata cu Cinematograful Tineretului. Eu imi amintesc ca numai acolo gaseam in acele timpuri inghetata de ciocolata(sau cacao?)si o serveau in cupe de inox aburite...
Carmen,totusi ce-ai patit de esti atat de suparata?
Adriana
papa-bun