Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 11
l_carmen2003 spune:
Am uitat, paturi super se gasesc la Sortem, au si leaganus si unele si masa de infasat, arata super! Nu stiam de chestia cu palul si copiii, nici nu inteleg de ce,insa astea sunt de lemn.
Si al meu pusti tot patut de lemn de fag are, si el obisnuieste sa dea cu piciorusele si cu capul in el... asta este... e o etapa se pare la fiecare, noi i-am pus aparatori de pernute;le-am luat de la bolero, sunt cam scumpe dar se gasesc si in alte parti si se pot confectiona si la comanda. Eu le-am luat intr-o furie cand Alex era plin de cucuie si eu cedam nervos, apoi am aflat ca sunt si mai ieftine.
Hera, stai prin Podu Ros? Unde?
Probabil ne-am mai intersectat cu copiii si pe acolo, insa...
In alta ordine de idei, caldura mare, nene!
belnicol spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Daca stiti un apartament de 2 camere de vanzare, dati un semn va rog, cauta o prietena.
Prietena ta cauta ceva in mod special ? Stiu pe cineva care vrea sa vind ap cu 2 camere in Alexandru, e nedecomandat, la parter, au balcon si beci sub balcon, dar e fara imbunatatiri. Nu stiu pretul dar daca e interesata ii pot da un nr de telefon sa vorbeasca cu oamenii.
Nicoleta si Matei
belnicol spune:
Bine v-am regasit. Si bine-ati venit fetele noi, Gety, Lullabay si Ioana .
Gabriela, spe sa ai noroc sa fie curata apa la strand. Ai mei baieti au fost acum vreo 2 saptamini intr-o duminica si era infecta, si nu numai apa. Colac peste pupaza tot atunci a mai racit si Matei, ca l-au bagat in apa si probabil era incalzit, a plins etc. Asa-mi trebuie, daca nu am fost eu sa am grja de el. In fine l-am mai pus pe picioare dar tot mai tuseste.
Aime, Dana, imi pare rau tare, nici eu nu va pot ajuta cu ce aveti voi nevoie. Dana, nu sint eu priceputa, dar din cite stiu ciulama nu-i tot una cu puiul cu smintina.
Herra, vreau si eu pe Ceahlau! Nu am mai fost din tinerete pe munte si mi-e dor tare de catarat, niste nopti la cort si spalat la piriu.
Carmen2003, gindul ca vei pleca in concediu si te vei relaxa te va alimenta cred si vei reusi sa-ti rezolvi problemele in timp util. Cit despre socri, eu nu stiu cum e ca nu am, dar stiu ca nu mi-ar fi deloc bine sa fie ai mei prin preajma prea mult.
V-am pupat, o zi buna.
Nicoleta si Matei
aime spune:
Herra, multumesc, nu e nici o graba, of course...distractie placuta pe Ceahlau
Si Vladut al meu da cu picioarele in laturile patului, noroc cu aparatorile, la inceput noaptea facea zgomot de ne trezea, acu, se mai tranteste el, da e mai dulce somnu' si al lui si al nostru . Chiar ce legatura or avea esentele de lemn?
Darria, pai ingerasu' doarme cu tine...stiu ca e sublim, dar daca se invata asa? O s-o obisnuiesti greu sa doarma in patut cand mai creste, sorry, zic si eu...da ei is mici speculanti si stiu a profita....
aime si Vladimir
herra spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Hera, stai prin Podu Ros? Unde?
Probabil ne-am mai intersectat cu copiii si pe acolo, insa...
da, stam in Podu Ros si cautam de mult tovarasi de joaca - adica el mai are, caut eu sa am cu cine sta de vorba .
stau in fata gradinitei Sf Paraschiva. voi?
Darria spune:
Aime, ai perfecta dreptate, stiu asta, la inceput vroiam sa doarma in patutul ei cum este si normal, sa fac eu regulile, numai ca nu am mai reusit sa o las de langa mine.
Si in plus nici nu e sanatos sa doarma cu mine, aerul respirat, psihic, etc... daaaaaaaaaaar chiar ca nu ma lasa inima Mai ales dupa episodul de ieri din spital chiar ca nu mai pot. S-a lipit de mine cum nu a mai facut-o niciodata, parca vroia sa se lipeasca de mami, sa nu o mai ia nimeni din bratele mele. S-a speriat cand a vazut ca era tinuta de 4 pers. + medicul la capul ei, parca era nevoie de atatia pt. un bebelus la un taiat de fren......... dar asta e, a trecut.
Ei, dar orice invat are si un dezvat. O sa incep dezvatul ca pe un dresaj la un catelus
Pai deja ne traduce cum vrea ea dar cu acordul nostru bineinteles.
Gabriela: distractie placuta la balaceala.
Carmen: concediu placut si odihna bine meritata.
Dana: nu am raspuns pt. ca nu am pompa electrica.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
aime spune:
Mica de ea, Andreia, stiu ca si noua ne spusese sistenta de la medicul de familie sa-i taiem frenul, dar pediatra a zis nu...si asa am facut...la voi era necesar, cred. -am fata sa treaca.
Offf, eu tot cu tarcu' ma ocup...am sunat si la hotel, nu au ...vad eu ce fac...
GabrielaG spune:
Am fost la balaceala. apa din bazinul mare e curata, caci abia umpleau bazinul. Matei nu a intrat decat pana la genunchi...ca e fricos, v-am spus eu...Octavian si nepotul Geo s-au balacit cu colacul si s-au imprietenit cu alti copii, s-au stropit, etc...am stat pana la 12, i-am dat cu crema cu factor mare de protectie, am stat la umbra, asa ca a fost ok. Acum dupa amsa mergem in parc, caci trebuie sa le dau activitate sa doarma bine noaptea. Adevarul ca e bine sa stai acasa cu copiii sa iesi cu ei la plimbare, sa te ocupi tu indeaproape de ei.
fetelor, vreau si eu un spatiu pana in 100 euro lunar...stiti ceva?
Pupici,
Gabriela si baietii
lullabay spune:
Multumesc Herrasunt si eu in listuta!!!!!!!!
Multumesc si de ponturile cu patutul..eu inca sunt nehotarata ...as opta pt comoditate si pret pt.unul portabil,mai plec acasa la mama il iau cu mine..dar ma gandesc ca e total nesanatos pt spatele meu ca e destul de jos si tot aplecandu-ma sa nu raman asa...la patutul din lemn as opta in ideea in care as putea sa il folosesc pana ma tarziu 4-5 ani..sunt unele modele pe piata dar parca nu as da 9-10 mil...nici eu nu stiam ca daca iau patut din pal e vreo problema.
l_carmen2003 la Sortem la iesirea din Iasi?Daca au asa de multe tb neaparat sa dau si eu o fuga..nu am cumparat inca nimic si ce am gasit si mi-a placut pe net ar tb sa aduc de la Bucuresti si mai platesc si transportul..multumesc de informatie.
Multumesc Darria pt raspunsuri!!O sa intru la discutiile despre alaptat inca nu m-am documentat suficient.
Vreau si eu o balaceala..noi am fost in luna de miere in Spania la mare dar era apa asa de rece....brrrr...bine ca era si luna mai...dar pana si in piscina era rece..asa ca anul asta nu m-am balacit nicaieri!!Se va ridica cu mult nivelul apei cand voi intra eu intr-o piscina :))))dar daca nu au semn interzis pt balenute
32+
Darria spune:
Aime: era necesar iar acum a descoperit ca se poate juca cu limbuta
Lula: palul(placi aglomerate din lemn) e alcatuit din tocatura din lemn presat in amestec cu cleiuri pt. a avea consistenta si duritate. Cleiurile, ca orice produs chimic, sunt toxice.
Gasesti patut din panza cu nivel reglabil - daca iti faci probleme pt. spatele tau.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)