FIV 80

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Buna fetelor,

Sunt de multa vreme inscrisa numai ca pana acum v`am urmarit doar. Am reusit si eu sa obtin numar de dosar ptr FIV la Giulesti ptr Septembrie. Mai este cineva care este inscris???

Astept sa schimbam opinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai fetelor nu va mai ganditi la teste acum! Ce naiba? Stati linistite fiti fericite ca sunteti aproape... si SPERATI sa iasa bine pana la urma!

La Monica-Elena care a avut o super valoare Beta HCG in ziua 14 de la ET, tot in ziua 14 abia se vedea a doua liniuta la test Clear Blue! Si avea valoarea peste 300 din cate imi aduc eu aminte... Ce vreti o portie de plans in plus si total fara rost? Asteptati pana la testul de sange sau daca chiar va mananca bagati un clear blue prin a 14-a zi!

Danutza am citit mailul, dar nu am putut sa raspund ..imi face figuri mailul meu asa ca o sa-ti raspund pe PM mai multe si aici o sa-ti spun doar ca gandesti bine, sunt de acord cu tine...iar pe mine ma stii doar, "mult zgomot pentru nimic" ori... "foc de paie"... tai si spanzur...dar nici nu apuc sa iau cutitul in mana ca si fug sa pun pansamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Nu voi face test inainte de 14 zile. Despre ce simt nu stiu ce sa-ti spun. Dar oricum nu cred ca este cineva care sa ne spuna sigur ce trebuie sa simtim daca s-a prins embrionul sau daca nu. Asa ca AGONIE SI EXTAZ scrie pe noi.
Poate ne sune Monica Elena ce a simtit cand a ramas insarcinata?????????
Oricum eu am incredere in DD ca imi v-a indeplinii dorinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Salutare fetelor!
In primul rand pentru Adelia Alin si pentru Oana va tzin pumnii sa fie cate un bebic pentru fiecare.Stiu ca asta e cea mai grea perioada din toata procedura FIV, sa stai si sa asteptzi....Nu pot decat sa va spun si eu sa avetzi rabdare si eventual in ziua 14 sa facetzi un test dar sa nu punetzi mare baza in el.Din cate stiu si Veronici a facut testul dupa ce a facut Beta HCG-ul si stia ca are gemeni, si i-a iesit negativ.....
Lachi imi pare rau .
Claudia 123 bafta multa

In alta ordine de idei eu va anuntz ca azi am facut a doua ecografie, iar bebicul meu are 2,66 cm, are activitate cardiaca ritmica si totul decurge deocamdata normal.Urmatoarea ecografie e pe 8 sep cand se intoarce lumea din Giulesti din concediu.
Va pupicesc pe toate si va tzin pumnii sa vi se indeplineasca toate dorintzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Culmea e, ca la Monica-Elena dupa cate imi aduc eu aminte nu a fost nici un simptom...nici sani durerosi, nici nimic. La unele da, la altele nu si, chiar nu stiu dupa ce criteriu ar trebui sa ne luam in afara de credinta ca vom reusi! Poate va avea timp Monica sa bage un ochisor pe aici si sa va spuna ea mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Am uitat sa va spun ca dupa toate cele m-am ales si cu o Candidoza de mai mare frumusetea si cu o alergie.
Mie ar trebui sa-mi vina pe 14.08.2006, asa ca.....!Pot sa spun ca si eu simt cate ceva pe sub burta dar nu durere, am ramas cu burta mare si tare in schimb.Cred ca de la tratament cine stie
Adelia nu te mai framanta ca DD area grija de toate.
Si daca ii spui dr. ca te doare iti zice ca asa trebuie si invers si mai bine taci si astepti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

De asta poti fi sigura!Normal ca medicul te incurajeaza,orice ar fi.Ca te doare,ca nu te doare...
Pe mine parca tot ma mai inteapa ovarele,am si o durere surda asa ca la ciclu,nu permanenta dar destul de des.
Am inceput si sa mananc la greu,cred ca de plictiseala.As iesi din casa de nu mai pot,mai ales ca acum am si sot.A venit si imi sfaraie calcaiele sa il scot la plimbare.Dar am zis sa strang din dinti si pana duminca sa nu ies din casa.Nu ca as sta numai in pat,dar nu urc sau cobor scari,efortul este oricum mult mai mic.Iar de duminca incep sa ies cate un picut.Trece vara si nu ma gandesc decat ca exista o soarta si trebuie sa cred in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Adelia si Oana-Dana nu va mai agitati. In legatura cu durerea acea surda ca de ciclu ama vut-o si eu, mie mi-au spus ca de cite ori o simt sa-mi pun un sup Scopantil. Astea sunt mici contractii uterine, e si normal dupa ce au zgimiit atita pe-acolo cu instrumentele reactioneaza si el saracu'! Cind simtiti durerea asta e bine sa va lungiti in pat.

Lachi,. SCrie-mi pm sau pe mail, cum vrei tu.Eu azi o sa stau acasa asa ca sunt on-line. Ma bucur ca esti OK! O sa treaca si o sa fie bine. Mama, ce mi-ar place sa te aud ca esti gravi! As veni in tara la botez, zau ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Oana si Adelia ce e cu voi? Stati cumintele sirugati-va la DD sa fie totul OK. Stiu ca e greu, dar e un exercitiu de exarsat rabdarea si credinta.
Lachi o sa vezi ca totul va fi in regula.
Cocutz mic sarcina usoara in continuare si bb sanatos.
Claudia sunt multe fete care vor face FIV la Giulesti in perioada sept-oct, asa ca tu intreaba si noi iti raspundem.
Moniland bine ai revenit.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

pup fetele toate!la mine tin minte ca am crezut ca e ciclu caci prin ziua 12 am gasit destule picaturi de sange....de fapt erau de la prinderea embrionului.Ma rog petru voi si abi astept si eu sa aud de rezultate bune si ma bucur nespus ca in toamna sunteti asa multe care veti incerca.Si eu vreau sa incerc din nou cu cei ingheteti in ianuarie sau februarie 2007.Va tin pumnii fetelor!

Lachi,esti femeie,...cu dulcele duh al blandetii ia-l si.....lamureste-l.Spune-i ca il iubesti enorm cu bebe sau fara,ca sa nu se mai simta stresat.Of,nu-i-o fi usor nici lui.
Minunea mea are 5 luni,67 de cm si7700g

Mergi la inceput