Viatza in Anglia

Viatza in Anglia | Autor: William

Link direct la acest mesaj

As avea si eu o rugaminte ca cei care stau in acesta minunata tara sa imi posteze si mi-e impresiile lor, sunt bine veniti si cei care au vizitato.Fac acest thread pentru ca eu vreau sa ma mut in Anglia si caut un locusor intr-un satuc linistit, frumos si sa fiu aproape de peisaje turistice astept raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Viata in Anglia nu este nici pe departe atat de idilica cum ne-o imaginam noi. Daca vrei sa vezi cum sunt oamenii acolo, te poti uita la unele filme pe Hallmark. Iti poti face o imagine destul de buna. Nu prea mascheaza ei realitatile vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Mmmmm, ma uit pe Hallmark, dar nu stiu am auzit tot felul de chesti la oras poate sunt asa dar poate la tara sunt mai politicosi. Tu in ce zona locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Eu locuiesc in Cambridgeshire. Nu e vorba de oras sau tara, sincer eu nu prea vad diferenta. Copii de 13- 14 ani care se imbata si ii vezi vomand pe strazi, sau care se aduna in card ca sa te atace - astea spun multe despre gradul de civilizatie al unui popor.
Sigur, e foarte posibil sa nu ti se intample acest lucru si sa traiesti fericit, dar daca te uiti pe forum la romanii din marea britanie, paginile mai vechi, ai sa vezi cat de placut este sa fii agresat de pustani, fie pe strada, fie in propria casa. Mi se pare ca este cineva care a fost furat de niste adolescenti, nu stiu exact ce varsta aveau.
Cambridge este ca un orasel mic de aici din Romania. Si totusi are cutitarii lui, betivii si batausii lui. Problema este ca intr-un oras mare aceste exemplare se pierd in multimea de oameni. Nu prea e cazul intr-un orasel. Asta iarna a fost injunghiat un tanar chiar pe pajistea centrala. Dar amanunte de genul acesta le poti afla de pe internet foarte bine (Cambridge Evening News).
In rest totul este absolut odihnitor, uneori pana la plictiseala: lebede pe raul Cam, vaci pe pajistea centrala, pisici care pazesc casele - absolut idilic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Mmmmm, e naspa si o duci bine de ce nu te muti, sau sa faci ceva, orcum nu conteaza pentru mine ramane acelasi scop sa vin sa locuiesc in anglia,am visat de mic si asta vreau sa fac. Pe langa asta ar mai fi o varianta sa ma duc sa vad cum e si irlanda ca si de ea sunt curios.

Mergi la inceput