Sezonul uraganelor Mexic, RD, Cuba?

Sezonul uraganelor Mexic, RD, Cuba? | Autor: Daiopri

Link direct la acest mesaj

Buna. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta.
Vrem si noi sa mergem intr-un all inclusive, probabil in Mexic, dar suntem deschisi la orice destinatie. Problema e ca nu am putut merge in primavera, asa ca as vrea sa mergem in toamna (cat mai repede:)).
Stiu ca este sezonul uraganelor, de aceea as vrea sa stiu unde as putea sa verific care e situatia uraganelor, sau daca din experienta voastra stiti cand ar fi destul de sigur de mers, si in care zone. Un coleg imi zicea ca la Puerto Vallarta nu sunt asa expusi la uragane. Stiti ceva de asta?
Precizez ca e prima noastra vacanta, de aceea suntem debusolati, si cum ziceam nu vreau sa o ratez, sau mai rau sa ne punem in pericol.
VA multumim anticipat.

Numai bine tuturor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

daiopri, daca intri pe Wikipedia si search despre hurricane o sa gasesti mai multe informati.

sezonul uraganelor incepe pe 1 iunie si se termina in noiembrie 30.

vacanta placuta si fara uragane

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Daiopri, nu stiu daca nu e cumva tardiv raspunsul...eu incerc anyway ...noi am fost anul asta in Mexic, in Cancun mai exact si dupa prognoza studiata pe internet trebuia sa ploua absolut in fiecare zi . Cum am ajuns insa a stropit putin, dar apoi a iesit un soare ucigator , si asta in iunie. Acum 3 ani cand am fost in Dominicana in august am ratat un uragan la o distanta de vreo 2-3 zile, asa ca pot spune ca am avut noroc. De curand chiar am vazut la TV ca a inceput deja sezonul de uragane destul de serios in Caraibe. O perioada buna e iarna aici, dar stiu ca si preturile sint destul de mari atunci. Oricum, vacanta placuta iti doresc

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput