AMENDA RADAR
Acum doua zile m-a prins radarul...primul din cate sper! M-am pricposit cu 30 de RON pe care i-am platit astazi. Am inteles insa ca trebuie sa duc chitanta undeva la Politie dar nu au stiut sa imi spuna unde.
Politistul nu mi-a spus nimic, ba mai rau m-a trimis sa platesc la CEC si se platesc la Posta...
CE TREBUIE SA FAC CU CHITANTA? UNDE SE DUC?
ANCA si EMA EMANUEL
Raspunsuri
nematics spune:
dupa ce platesti amenda duci chitanta pe strada Candiano Popescu, la politia de acolo - fimiu a luat amenda alaltaieri ca ni s-a stricat masina in drum si a oprit in loc nepermis desi era pusa pe avarie - a platit tot 30 RON (jumate din cit i-a dat) - ghinionul era ca politistul era chiar in zona si desi a vazut ca nu mai merge masina, tot i-a dat amenda...
dupa ce a platit, a intrebat pe un taximetrist unde trebuie sa duca chitanta si asa a aflat - a fost azi de dimineata
ancamironiuc spune:
Merci Nematics! Eu am luat-o din plin, nu am contestat adevarul insa dupa o ora bara la bara ca sa fac un traseu de 20 de minute am dat si eu de un drum liber...si am pacatuit! Este bine ca ii vad pe astia opriti in mijlocul drumului din necesitate (nu pe aia care parcheaza pe 4 benzi) si pe acesti vitezomani care merg cu 65 nu pe cei care li se aseaza in spate ca merg prea incet! Asta e!
ANCA si EMA EMANUEL
NicoletaB spune:
primit aceeasi amenda si de la cec m-au trimis la administratia financiara
am platit-o acolo si nu mai trebuie sa trimit nimic la politie , ca-i instiinteaza administratia
eu stau in sect 3
Karina spune:
sa nu uitati sa faceti copie si sa pastrati bine copia, desi eu stiam ca trimiti doar copia, dar poate gresesc.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
grati.ela spune:
Trimiteti copia si pastrati originalul....muuuuult timp. Mie mi-au venit amenzi platite de 4 ani. Daca nu aveam chitantele le mai plateam o data. Sunt jalnici...din moment ce le-au intrat banii in cont de la X cu procesul verbal Y nu ar trebui sa ma mai deranjez sa tot trimit copii...
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by Karina
sa nu uitati sa faceti copie si sa pastrati bine copia, desi eu stiam ca trimiti doar copia, dar poate gresesc.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
Nu stiu ce se duce, inca nu am fost, insa indiferent daca este originalul sau copia trebuie pastrat un exemplar ca si eu stiu de persoane care s-au trezit cu scrisorele aiurea dupa ani si ani.
Nicoleta eu am platit la posta si ma trimisesera la CEC. Stau in sectorul 2. Ma intreb de ce suntem chiar atat de inapoiati incat plimbam o hartie in nspe locuri. Acum inteleg de ce se inghesuie toti la spaga, ca sa nu plimbe hartia
ANCA si EMA EMANUEL
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Trimiteti copia si pastrati originalul....muuuuult timp. Mie mi-au venit amenzi platite de 4 ani. Daca nu aveam chitantele le mai plateam o data. Sunt jalnici...din moment ce le-au intrat banii in cont de la X cu procesul verbal Y nu ar trebui sa ma mai deranjez sa tot trimit copii...
trebuia sa cauti un avocat. eu stiu ca exista o perioada de 2 ani, dupa care prostiile astea se prescriu...
catutza spune:
Am patit-o si noi ca nu am pastrat o copie a platii amenzii cand am vandut fosta masina ... ne-au spus ca avem o amenda neachitata...si am platit-o iar ,greseala noastra ca nu am pastrat o copie.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by catutza
Am patit-o si noi ca nu am pastrat o copie a platii amenzii cand am vandut fosta masina ... ne-au spus ca avem o amenda neachitata...si am platit-o iar ,greseala noastra ca nu am pastrat o copie.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
Un prieten a facut acelasi lucru tocmai pentru ca nu a pastrat o copie. Nu ai ce sa faci iar ceea ce spunea Roxana este eadevarat insa stai acum sa faci atat tam tam pentru amenda...nu se merita, asa ca o mai platesti o data si este invatatura de minte. Si eu arunc tot ce prind (cica fac ordine) insa acum mi-am facut copie ca nu este cazul sa cotizez de doua ori.
ANCA si EMA EMANUEL
Cristina_C spune:
In Romania e ilegal sa ai anti-radar, nu-i asa?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...