Aeroportul Schiphol-Amsterdam

Aeroportul Schiphol-Amsterdam | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Stie cineva sa imi spuna unde anume pe aeroportul Schiphol din Amsterdam este aparatul de securizat bagajele(invelit in folie de plastic),pt ca o sa ajung destul de tarziu maine la aeroport si nu am timp sa caut.
Va multumesc mult si astept cu nerabdare respunsurile voastre in seara asta.Maine va fi prea tarziu...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Nu stiu daca ai mai fost pe Schiphol, e imens cat un oras. Cauta pe site-ul lor caci e posibil sa fie dupa ce face check-in la bagaje, inainte sa le predai pt cala - asa mi se pare normal, caci daca au intrebari sa ti le verifice inainte de plastifiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pana acuma de cate ori am fost pe un aeroport erau instalate langa masinile de scanat... cand ajungi pe aeroport primul lucru intreaba pe cineva care lucreaza la masinile de scanat, asta in caz ca nu vei gasi singura.
Calatorie placuta

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,m-am intors si am gasit si aparatul.Am mai fost de 2 ori pe Schiphol,dar pe atunci nu existau asemenea aparate.Acum este (unul dintre ele) la holul 2 de plecare,exact langa intrare.
rog moderatorii sa inchida acest subict.
Va multumesc.

Mergi la inceput