pix pe piele ecologica

pix pe piele ecologica | Autor: dariaevelin

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu,de 1,4 ani,s-a gandit sa-si incerce talentul,desenand cu pixul, pe husele fotoliilor din camera mare. Husele sunt din piele ecologica, de culoare crem.
V-as ruga,daca stiti,sa ma sfatuiti cum pot scoate pixul de pe ele. Am incercat cu tix si spirt. Degeaba

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu am scos pete de pix,tot de pe fotolii,dar erau din plus,cu Bio Shout,e o solutie de scos pete din italia,daca poti face rost...
Inca ceva solutia asta patrunde in textura,uzi cu apa textura,pui solutie pe pata umeda,lasi cateva minute apoi freci suprafata respectiva si clatesti din nou cu apa.
Am scos si de pe geaca mea de piele (alba) pata de pix,cu solutia asta.
Acum,daca textura nu permite sa se imbibe solutia nu prea ai ce face,dar daca ai pe cineva sa ti-o aduca,eu zic ca merita sa incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cif crema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Multumesc fetelor.
Am sa incerc cu cif,apoi cu LOc-amway(mi-s sugerat cineva) si,daca nu merge...sa vad cine ar putea sa-mi aduca solutia din Italia.
Multumesc din nou

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput