Oradea (12)
Raspunsuri - Pagina 6
marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
In sfarsit am si eu o saptamana libera.
Marius, ai rezolvat pb cu fratele? Tot m-am gandit la voi. In ultimul timp tot aud de turisti romani plecati afara care raman fara bagaje sau acte. In loc sa fie un concediu, devine un stres in plus. Imi pare rau.
Florile mele
A primit de la ambasada ceva acte ce ii permit sa stea pana la 30 de zile. A zis ca ramane cu acestea daca tot le-a primit initial vroia sa revina.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
cristina22 spune:
VACANTA PLACUTA, GABI!SI SPOR LA CUMPARATURI CA PRINZI REDUCERI!
Si noi am fost luna trecuta in Germania!
cristina si nazdravanul Andrei
szivarvany spune:
Vacanta placuta Gabi, Lili si Robert , sa aveti vreme faina si cum zicea si Cris, reduceri
Simina - asteptam pozele din Felix, macar asa sa vad si eu zona ...
Pupam oradenii, sa aveti o zi usoara la munca
Daria & Giulia (2004 08 16)
gabibarta spune:
multumesc!!
Plec doar cu Robert. Pentru Lili ar fi prea lung drumul:(((( Am de mers aproape 24 de ora in functie de ce porcarii mai nimerim in vama.
Va pup!
gabibarta spune:
nu stiu... sper sa nu fie probleme.
Daca nu rezista, ma intorc acasa.
Am vazut pozele, sunt superbe!!! Cum a fost in Bai?
szivarvany spune:
Gabi - sa rezisti tu fara ea. Sa aveti un drum usor si sa ajungeti cu bine ! Sa aveti parte de o vacanta faina, cu odihna si distractii
Simina - vizionat fiecare poza in parte Minunate
Mercedes - ce faceti, cum sunteti ?
Restul de oradence si oradeni pe unde umblati ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
adi2003 spune:
La Baile Felix a fost binisor, mi-au placut nuferii, in preajma lor am stat cel mai mult, cum se vede si din poze.
Dar si acolo a fost foarte cald, plus ca la intoarcere ne-am oprit si prin Selgros mai bine de o ora, apoi am venit acasa pe caldura cu bagaje si in tramvai..uff..m-am simtit obosita.
Numai caldura asta sufocanta e de vina!
In apartament ne topim. Am iesit un pic pe balcon, si florile sunt lesinate, doar hibiscusul e pe pozitie si mi-a inflorit azi.
Va doresc noapte buna! Abia pe duminica daca vor fi cativa stropi de ploaie la Oradea.
Florile mele
cristina22 spune:
Daria, daca ai intrebat ce fac restu' de oradeni, uite ca sar io sa ma laud:maine ma duc nanasa (a 2-a oara anu' asta), asa ca week-end-u' nostru va fi cu chef ....si cu oboseala de dupa, ca Andrei e fresh de pe la 6,30 dimineata.
In rest, facem a.m.r-ul,... ca duminica viitoare e plecarea spre mare!!!!!
Voi, ce mai faceti?
cristina si nazdravanul Andrei