Oradea (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Multumim!
La gradi a venit Scufita Rosie. O doamna draguta, se juca frumos cu copii, doar costumul ei nu era chiar Scufita. Lumea era cam revoltata, dar copiii erau multumiti de soarta lor, mai ales ca au primit baloane.
La scoala nimic nou, au primit cartile noi, si acum iar avem probleme ca nu se potrivesc copertele:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Tot numai pe fuga.Succes tuturor prichindeilor care au inceput gradi sau scoala. Tudor a fost acceptat la Casa Minunata si incepe numai de luni. Da va tin la curent cu noutatile. Imi cer scuze , programul nostru e un pic modificat acum: e mama la noi si mai e si pusul pe iarna (pe care eu inca nu l-am terminat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare oradeni!
A trecut prima zi de scoala ieri deoarece la festivitati n am fost, am fost plecati la mare saptamana trecuta. A fost frumos , emotionant dar a trecut repede. Am avut si sedinta cu parintii ieri care a tnut mai mult de doua ore, am ajuns acasa franta in jur de ora 19.30.
Gabi- spune mi cum ati rezolvat cu copertile de la manuale? partea proasta e ca, am luat si noi si bineinteles sunt prea mici. Copertile sunt standard sau exista mai mari sau mai mici? sau ai facut din hartie?
Pentru astazi ar fi trebuit dar...o fi bune si maine

Ati vazut pe undeva camasa de blugi pentru baieti? s a hotarat ca ,, uniforma,, sa fie din blugi si nu avem camasa deocamdata -plizz dati mi idei

Prichindeilor si scolarilor multa sanatate si dorinta in activitatile lor de zi cu zi

Mergi la inceput

Chiar nu e nimeni prin zona????

Mergi la inceput

Coperti sunt in marimi diferite. Iei cartile in brate, mergi la librarie si faci proba, ca la haine sau pantofi. Insa si asa mai trebuie ajustate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am aparut si eu.
Eu inca sper sa imi pot lua inca o saptamana din concediul de odihna, saptamana viitoare.
Nu stiu cum va fi vremea, dar nu-l mai aman ca ma trezesc ca si anul trecut cu el nefacut.

Florile mele

Mergi la inceput

Simina, ceva planuri pt. concediu?

Mergi la inceput

Nici unul.
Am ajuns sa ma bucur ca primesc cateva zile libere, chiar ca stau acasa.
Financiar - oricum ma golesc de bani in 7 oct, cand ma duc la nunta.
In rest, ma multumesc cu vorba "mai rau sa nu fie".
Ieri m-am bucurat totusi cand am primit 3 poze cu fetita prietenei mele din BV, care a nascut pe 4 august. Eram tare curioasa sa o vad. E o frumusica cu par negru si cret.

Florile mele

Mergi la inceput

gabi- am luat cartile si ne am dus la libraria aia din statia de tramvai de la scari. Am gasit si sunt ok .
Imi pare f rau ca se va inchide si aceasta librarie,nu stiu chiar lumea asta chiar atat de incuiata e? chiar nu stiu in zona alta librarie...

Mergi la inceput

Pe unde ati mai vazut felicitari de cumparat? Ma intereseaza una -pt nunta.
Mercedes, la care librarie ai fost?
Ieri am fost la libraria din spatele pietei Rogerius si nu avea. Altadata, cand nu cautam, gaseam.

Florile mele

Mergi la inceput