Oradea (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ei...bine ai revenit Marius. Abia astept pozele si povestile!
Iti va trebuie macar o zi de acomodare.
Eu am fost plecata doar 3 zile la munte si cand m-am intors mi se parea orasul schimbat. Parca il parasisem de 3 luni, nu de 3 zile...
Sper ca ti-ai golit mintea in concediu de problemele cotidiene pentru ca iti spun eu ca in scurt timp vor revenii la loc. Vorbesc din proprie experienta.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bun gasit oradeni !!!
In sfarsit apuc si eu sa scriu doo randuri !
Sper ca sunteti bine cu totii !!!
Sa aveti o saptamana mistoaca cu mult spor la treburi !!!

Cateva poze noi
http://community.webshots.com/album/553554290wJQQJg

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Faine poze, Daria! Vad ca ati fost si la mare si la munte. Foarte bine.
Giulia a crescut, vad ca a si implinit 2 ani! Felicitari si sa va bucurati de fiecare etapa, care e unica. La multi ani Giulia!

Marius, sa nu ne mai tii in suspans cu pozele, bine? Iar daca iti faci timp si de povestit ar fi super! Chiar, macar atat spune, cum ti s-a parut Croatia 2006 fata de 2005?
Adela, unde ai disparut?
Mercedes, ce mai fac copiii?
E aer de toamna, ce ziceti?

Florile mele

Mergi la inceput

Chiar asa, dispareti cu totii???
Ati fost la Expo-Varadinum? Eu merg azi.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare oradeni!!!
Voi nu mai veniti prin parcuri sau v ati schimbat orele de joaca ale copiilor?
daria, marius - bine ati revenit din concediu
simina - vroiam sa te intreb floarea aceea mov care mi ai dato si care de altfel arata superb ar tb sa o introduc in camera noaptea? sa nu cumva sa raman fara ea
gabi- ce faci, ati revenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Servus la gasca !
Mercedes - io nu mai merg in parc, mergem in plimbari doar seara.

Io`st rupta de oboseli, mor de somn si vreau acasa :-)

O saptamana faina tuturor cu mult kef si spor, asteptam si restul de oradeni la semnat condica !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca mai scrieti...
Mercedes, plantuta aceea cu flori mov se va usca cand da frigul. Las-o afara pana atunci, vei vedea cum se vor usca frunzele, dar sa nu smulgi lastarii, ci doar taiati de la baza cand sunt numai uscaturi. In pamant raman rizomi de achimenes, asa ca ei vor ierna acolo in ghiveci (ferit de inghet). Cand temperaturile coboara mai putin de 5 grade adu ghiveciul in casa. (doar pt acei rizomi).
Primavara incepi sa uzi ghiveciul si in 1-2 sapt vei observa cum rasar frunzulite din pamant. (Valabil si pt Marius la planta cu flori mov )
Marius - prin oras te mai zareste omul, dar pe-aici nu. Ramasesi in urma cu niste poze si povesti.
Daria, Gabi, Adela - salutari! Va astept la povesti.
Eu tot o ascult pe Cleopatra Stratan. De parc nu mai am chef cand vin obosita de la servici. Si azi am ajuns la ora 19 acasa.
Weekendurile trec repede oricum.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina- multumesc asa am sa fac desi iti spun sincer ca de cateva zile am bagato in camera dar dupa cum zici o voi scoate inapoi pe balcon.

daria - si eu m as plimba doar seara dar... bia acum descopera totul din jurul ei asa ca... nu vrea sa mai stea in carucior asa ca ne termina...

Mergi la inceput

E totusi o planta de exterior, de aceea zic ca trebuie tinuta afara pana da frigul cand se usuca singura. De rizomi trebuie avut grija sa nu inghete peste iarna.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ce mai faceti oradeni?
Aseara am ajuns si noi acasa, sunt rupta de oboseala, ieri am calatorit 8 ore cu Lili cu trenul, am ajuns la 12 noaptea, n-a reusit sa adoarma decat dupa Alesd, va mai spun cum s-a trezit azi dimineata la 7 sa mergem la gradi???? Dar totusi am reusit s-o duc pana acolo, si degeaba si-a presat cateva lacrimi de crocodil, tot am lasat-o acolo:))))
Poze am sa pun mai tarziu, va pup!!!

Mergi la inceput