Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, plecati din preajma armelor...razboiul atat de aproape lasa urme pentru tot restul vietii...in Romania sunt atatea locuri frumoase si linistite...Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

dragelor vreau sa va spun ca inainte de a pune capul jos pe perna , ma gandesc la voi si ma rog sa termine cat mai repede nenorocirea asta...

va pup si va rog sa aveti grija ed voi.

Doamne ajuta.

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor am scris la Realitatea tv,m-au sunat acum,vroiau sa intre in contact cu mai multe romance care pleaca maine sau care sunt in zona de conflict.Rog care mai e pe aici,scrieti-le,eu l-am balacarit pe ambasador,poate putem face ceva,am inteles ca autocarele care pleaca maine(nu e sigur 100%) nu da voie pasagerilor sa ia nici un bagaj,doar apa si hrana.Adica fug din tara doar cu ce au pe ei,nu conteaza ca au copii de schimbat,nu conteaza daca au bani sau nu sa cumpere alte haine in tara...

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Plang si nu ma mai opresc , de azi dimineata tot incerc sa stiu mai multe , am si deschis un subiect dar m-am zapacit de tot si n-a fost in locul cel bun din pacate (vacante , calatorii...) ! Ii multumesc din nou lui AB care a binevoit sa-mi deschida ochii si sa ma indrepte spre acest subiect care exista deja datorita tie valentinag si-ti multumesc , ar fi fost mult mai bine sa nu fi existat acest motiv ptr a creea subiectul de fata , dar...din pacate !
Am si eu 2 surori plecate in Israel la lucru de 5 ani (Tel-Aviv) si cealalta de numai 2 ani (Haifa) , azi dimineata nepotul meu din RO. ne-a instiintat de vestea ca sora mea din Haifa este intr-un buncar izolata cu multi oameni si e tare pierduta si ingrozita de ceea ce se intampla si de ce vede langa ea ! Mama mea din RO e venita la noi pe timpul vacantei de vara si n-am prea fost pe-acasa , ne-am plimbat , de aceea nu am fost atente la informatiile din ultimele zile si acuma suntem batute-n cap de aceste vesti ingrozitoare !
Sora mea din Haifa nu-si gaseste sotul , ca el lucra chiar in portul orasului si plange de numa , saraca ! Iar eu cu mama suntem innebunite de plans de asemenea si tot o sunam pe cea din Tel-Aviv , dar saraca nici ea nu stie ce vesti sa ne dea ?!
Va rog din suflet fetelor care sunteti pe-acolo , spuneti cum se poate face sa se paraseasca acea zona si chiar intoarcerea in tara Ro cat mai repede si sigur ! Va voi citi si voi incerca maine sa sun ambasada Tel-Aviv-ului ca sa am mai multe precaizari in acest sens !
Ma duc sa vad informatiile pe TVRinternational si voi reveni sa va citesc !
Sa ne rugam din toate puterile noastre ca bunul D-zeu sa le aibe-n paza Lui pe cei (cele) care se afla la greu !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

lavinia,te rog spune-mi cum pleci prin ambasada britanica si cand?

da,maine la 6 dim se pleaca din fata ambasadei cu autocarele pana la Halab(siria) si de acolo cu un avion militar pana in Romania.sunt 300 de persoane inscrise care vor sa plece,e ingrozitor ca nimeni nu-ti ofera un minim de siguranta.ii rog pe cei care lucreaza in armata daca pot da mai multe amanunte despre acest avion,cat de sigur este?pasagerii vor fi in general femei cu copii.eu nu sunt hotarata daca sa plec sau nu,abia azi am fost anuntata de aceasta posibilitate,sotul meu nu poate pleca cu noi,bancile sunt inchise toate si nu putem scoate bani.
pt. cine a intrebat de madeleine-ea se afla cu familia in Siria,zona in care locuia ea a fost distrusa.am vb si cu Florys mai devreme la telefon si ea a decis sa ramana aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sunt si eu alaturi de voi, fetele noastre de acolo, precum si de toti cei care traiesc aceasta oroare.
Curaj si sa speram ca nebunia se va termina cat mai repede.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Buna fetelor,
Aveti dreptate situatia se agraveaza,tot mai mult,aici deocamdata pana aici unde stau eu din fericire nu se aude si nu se vede nimik,dar chiar si asa imi este tare frica,sunt foarte multe elicoptere militare care survoleaza orasul,sper sa fie bine.eu miercuri ar trebui sa plec in romania,sa dea dumnezeu sa se intample nimik pana atunci si sa ajungem cu bine in tara
Cumnata mea sta langa Karmiel ,si imi povestste la telefon cum vedea rachete cazad si apoi iesind fum.........
Aileene nu trebui sa-ti fie frica daca sora ta este in buncar asta inseamna ca este cat de cat ferita......adica cat de cat protejata....imi pare rau de sotul ei,eu sper sa fie bine,astazi a sarit in aer gara din Haifa,acolo unde am fost acum o saptamanA
sper sa fie bine totul dragele mele,si sa stiti ca gandurile voastre bune ne arata ca nu suntem singure........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by aileene

Plang si nu ma mai opresc , de azi dimineata tot incerc sa stiu mai multe , am si deschis un subiect dar m-am zapacit de tot si n-a fost in locul cel bun din pacate (vacante , calatorii...) ! Ii multumesc din nou lui AB care a binevoit sa-mi deschida ochii si sa ma indrepte spre acest subiect care exista deja datorita tie valentinag si-ti multumesc , ar fi fost mult mai bine sa nu fi existat acest motiv ptr a creea subiectul de fata , dar...din pacate !
Am si eu 2 surori plecate in Israel la lucru de 5 ani (Tel-Aviv) si cealalta de numai 2 ani (Haifa) , azi dimineata nepotul meu din RO. ne-a instiintat de vestea ca sora mea din Haifa este intr-un buncar izolata cu multi oameni si e tare pierduta si ingrozita de ceea ce se intampla si de ce vede langa ea ! Mama mea din RO e venita la noi pe timpul vacantei de vara si n-am prea fost pe-acasa , ne-am plimbat , de aceea nu am fost atente la informatiile din ultimele zile si acuma suntem batute-n cap de aceste vesti ingrozitoare !
Sora mea din Haifa nu-si gaseste sotul , ca el lucra chiar in portul orasului si plange de numa , saraca ! Iar eu cu mama suntem innebunite de plans de asemenea si tot o sunam pe cea din Tel-Aviv , dar saraca nici ea nu stie ce vesti sa ne dea ?!
Va rog din suflet fetelor care sunteti pe-acolo , spuneti cum se poate face sa se paraseasca acea zona si chiar intoarcerea in tara Ro cat mai repede si sigur ! Va voi citi si voi incerca maine sa sun ambasada Tel-Aviv-ului ca sa am mai multe precaizari in acest sens !
Ma duc sa vad informatiile pe TVRinternational si voi reveni sa va citesc !
Sa ne rugam din toate puterile noastre ca bunul D-zeu sa le aibe-n paza Lui pe cei (cele) care se afla la greu !

Aileene, sper ca cumnatul tau sa fie bine.Printre numele celor morti nu apare nici un nume care sa "sune" romaneste, asa ca poate si el, ca si sora ta, sta ascuns undeva.
Cred ca cel mai important este sa nu intram in panica, pt a putea judeca limpede.

Pentru a parasi tara, atata vreme cat are documente (pasaport) valabile, este simplu: plateste un bilert catre Romania. Daca pasaportul nu mai este valabil, ambasada elibereaza un "titlu de calatorie" care este valabil pana la intrarea in tara. Acest document se elibereaza pe loc si costa 250 Nis.

Daca vrei imi poti da nr ei de telefon si sa o sun chiar ACUM si sa iti transmit vesti de la ea.

Numai bine.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Aileene da-i numele cumnatului tau pe PM lui Saphirel ca sa se linisteasca sora ta.

ei.bi. si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Saphir draga , ti-am raspuns pe PM , doar ca numele cumnatului nu mi-l aduc bine aminte , daca reusesti sa dai de sora mea , incearca sa o intrebi pe ea , ca numele imi scapa pe deplin , mi-e rusine ! Dar sunt panicata rau de tot si totul imi scapa ! Milioane de multumiri !
AB iti multumesc !

Mergi la inceput