Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Florys, sper ca se vor termina bombardamentele in curind. Inteleg ca este o alegere foarte grea, va urez sa se termine cit mai repede si sa nu vi se intimple nimic rau.

Tu stii care e starea de spirit pe acolo, inteleg ca se bombardeaza numai anumite regiuni in care se banuieste ca exista militii Hezbollah. Libanezii ii condamna pe Hezbollah pentru razboi sau pe israelieni? Am citit ca Hezbollah este un partid politic acolo, si ca a ajutat la reconstructia Libanului, si ca este pro sirian, pierzind suportul Siriei dupa retragerea de anul trecut. Este adevarat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor ramase acolo sper ca sunteti bine!

Vad ca nu s-a mai scris nimic,asta sa fie semn bun!!!
Mie tare mi-e frica ca nu se va oprii repede razboiul asta

dragi fete si ma rog pt voi sa va pazeazca bunul Dumnezeu,cat si familiile voastre!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Florys, sper ca se vor termina bombardamentele in curind. Inteleg ca este o alegere foarte grea, va urez sa se termine cit mai repede si sa nu vi se intimple nimic rau.

Tu stii care e starea de spirit pe acolo, inteleg ca se bombardeaza numai anumite regiuni in care se banuieste ca exista militii Hezbollah. Libanezii ii condamna pe Hezbollah pentru razboi sau pe israelieni? Am citit ca Hezbollah este un partid politic acolo, si ca a ajutat la reconstructia Libanului, si ca este pro sirian, pierzind suportul Siriei dupa retragerea de anul trecut. Este adevarat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Da,da asa e !Se bombardeaza numai zone in care sunt militiile Hezbollah.Cum ar fi aeroportul,cartierele ,blocurile de locatari,podurile,drumurile,centralele electrice,telecomunicatiile,spitalele,caminoanele cu medicamente si alimente.De aia victimele sunt peste 300 dintre care doar vreo 3 membri Hezbollah,restul civili.Si tot de aia au spionat continuu Libanul,de aia au rapit si torturat femei,copiii si batrani,de aia au inchisorile pline de libanezi si palestinieni torturati zilnic in fel si chip.
Tot din dorinta de a termina membrii Hezbollah folosesc si arme chimice!Neconventionale!Dar in loc de Hezbollah sunt dusi la spital zeci de civili printre care multi copiii.Morti ca toti mortii!
Astea nu le zic eu,le zic prieteni dragi mie din Liban care au sufletele sfisiate si care va invita sa vedeti cu proprii ochi ca sa va convingeti.Nu ascultind minciunile mass-mediei conduse de "stim noi cine".

Florys,spune la lume sa stie adevarul!Tu traiesti acolo pe pielea ta.Stii de ani de zile care este de fapt situatia.

Mergi la inceput

Stiri proaspete:

http://www.davidduke.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by hannen

Stiri proaspete:

Mai,tu te-ai interesat un pic cine-i tovarasul asta David Duke? O simpla cautare pe gogu si ti se ridica parul maciuca.Daca astea sint stirile dupa care te ghidezi tu....no comment,macar fa-o in liniste acasa,sa nu te stie nimeni.No offence...

Edit,poate intereseaza pe cineva cine-i personajul cu stirile de ultima ora
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mate

quote:

Stiri proaspete:

Mai,tu te-ai interesat un pic cine-i tovarasul asta David Duke? O simpla cautare pe gogu si ti se ridica parul maciuca.Daca astea sint stirile dupa care te ghidezi tu....no comment,macar fa-o in liniste acasa,sa nu te stie nimeni.No offence...

Edit,poate intereseaza pe cineva cine-i personajul cu stirile de ultima ora
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Nu,am zis ca ceea ce am scris mai sus nu provine de acolo ,ci de la "fata locului".
Site-ul respectiv l-am primit si eu de la cineva de curind.

EDIT:Si stii mate,normal ca are cine sa aiba grija sa aranjeze informatiile in asa fel incit sa ni se ridice parul in cap!!
La ce chestii zice omul ala crezi ca nu l-au luat la ochi?Hehee!
Se minte la nivel inalt,ce mare greutate sa construiesti o imagine falsa despre o simpla persoana?cind poti sa o faci despre natii intregi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ortansa,bine ai venit acasa!Sper sa fie totul bine si cu sotul tau si sa va revedeti cat mai curand cu bine!

Flory,ma bucur ca sunteti bine,la voi deocamdata e bine,ca stai in est nu?Au bombardat ceva si la voi?

Din pacate la conferinta care a avut loc ieri nu au ajuns la nici o concluzie buna pentru oamenii nevinovati!Israelul a primit asa,neoficial,permisiunea de a bombarda in continuare,libanezii au ramas fara casa,masini,bani,afaceri s-au refugiat in cartierele crestine,stau sub copaci,mai rau de atat cum poate fii?

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
..
Nu,am zis ca ceea ce am scris mai sus nu provine de acolo ,ci de la "fata locului".

EDIT:Si stii mate,normal ca are cine sa aiba grija sa aranjeze informatiile in asa fel incit sa ni se ridice parul in cap!!
Se minte la nivel inalt,ce mare greutate sa construiesti o imagine falsa despre o simpla persoana?cind poti sa o faci despre natii intregi!

hai ca le stii pe toate in materie de middle east, ce sa mai tura-vura. M-am prins.
Dar tot n-am inteles cum ajuti tu situatia in sine... ca sa ma luminez si io. Recunosc, nu pot sa dau sfaturi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soma

quote:
..

hai ca le stii pe toate in materie de middle east, ce sa mai tura-vura. M-am prins.
Dar tot n-am inteles cum ajuti tu situatia in sine... ca sa ma luminez si io. Recunosc, nu pot sa dau sfaturi.

Ma bucur ca in sfirsit te-ai prins si tu de ceva!Tin`te bine sa nu cazi!
Cum ajut?Dind din gura,sau din taste si nu ma multumesc cu ce mi se baga pe git la stiri.Stirile astea unde calaul e mereu victima si pe care il aplauda toti.
Si nu aprob dreptul unora de a omori civili dupa cum le place si nici nu ma ascund dupa deget de teama sa nu supar pe cineva.
Situatia e grava si dupa cum vezi nu se misca nici un deget pt. teroristii de arabi!!!Asa cum s-a scris pe aici fara sa se gindeasca macar inainte ca fetele alea din Liban pe care le compatimeau sunt casatorite cu teroristii despre care lejer se vorbeste.(in contextul in care in mintea majoritatii arab=terorist ,iar libanezii sunt arabi)
Intelegi diferenta?

Si nici nu pretind ca am habar ce-i razboiul,asa cum s-a zis pe aici.Pt. ca adevarul e ca habar nu am,nici eu ,nici tu si pun pariu ca nimeni din cati am scris la acest subiect.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Ortansa,bine ai venit acasa!Sper sa fie totul bine si cu sotul tau si sa va revedeti cat mai curand cu bine!

Flory,ma bucur ca sunteti bine,la voi deocamdata e bine,ca stai in est nu?Au bombardat ceva si la voi?

Din pacate la conferinta care a avut loc ieri nu au ajuns la nici o concluzie buna pentru oamenii nevinovati!Israelul a primit asa,neoficial,permisiunea de a bombarda in continuare,libanezii au ramas fara casa,masini,bani,afaceri s-au refugiat in cartierele crestine,stau sub copaci,mai rau de atat cum poate fii?

"La vita e bella"
poze

Iti zic eu Valentina(ca tot zicea cineva ca le stiu pe toate)ce poate fi mai rau.
Ca israelul sa aiba dreptul sa bombardeze dupa bunul plac ,de a folosi arme chimice ,de a omori civili sub pretextul ca se lupa cu Hezbollah ,sa imparta manifeste in care sa indice populatiei civile unde sa se adaposteasca ,ca apoi sa bombardeze aceste adaposturi si la stiri sa ni se zica ca membrii Hezbollah i-au sechestrat intentionat in acele locuri ca sa impresioneze opinia internationalaiar in tot acest timp tarile civilizate ii aproba,ii sustine (cu armament chiar) si arata cu degetul la teroristii din Liban.Ca asa le trebe domne ,cine mama naibii ia pus sa se nasca acolo!Bine ca toti si-au scos cetatenii din Liban.Restul Dumnezeu cu mila ca pina atunci NO OTHER HOPE!

Val

Mergi la inceput