Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 13
hannen spune:
Ei nu mai spune!
Sper sa faci la fel cind o sa fie vorba despre tara ta!
Fereasca Dumnezeu!
Edit:Si la urma urmei pt. ce e topicul asta?Sa ne fringem mainile virtual din fata TV-ului de la caldurica?Sa trimitem floricele si inimioare.
Ceea ce am postat eu este realitatea!
Intreaba fetele de acolo!
Dar nu stiu de ce m-am asteptat la o alta reactie aici!
Florys spune:
Speram sa se termine cit mai repede toata nenorocirea asta....
OFFFFFFFFFFFFFFFFF mi-a fost f. greu sa decid sa ramin aici,impreuna cu familia mea, cind majoritatea romanilor au plecat.
Aveti grija de voi, asta e in loc de buna ziua aici....sa ne ajute Dumnezeul!
FLORYS
xenocid spune:
Hannen sint convins ca aceleasi imagini le gasim si in nordul Israelului. Si din pacate si acelasi discurs radical. Dar daca ei acolo si'au dezlegat "cainii razboiului" nu inseamnna ca si noi trebuie sa facem acelasi lucru aici.
Cu stima,
Alin
hannen spune:
Xenocid,imaginile din N Israelului sunt la vedere.Nimeni nu le cenzureaza ,nici pe alea ,nici pe alea din NY ,nici din Madrid ,nici din Londra,dar pe astea ,da.
Ceea ce ma deranjeaza e nepasarea,nedreptatea si cenzura .suntem buni doar la vorbe dar nici nu suportam sa vedem adevarul si ce se intimpla de fapt acum, acolo.
Pentru unii muma,pt. altii ciuma.Nici nu-i de mirare avind in vedere cine conduce lumea.
Elle_seb spune:
Asta este realitatea, dincolo de vorbe, comentarii si statistici. Socanta, mizera si reala
soma spune:
quote:
Originally posted by hannen
Ei nu mai spune!
Sper sa faci la fel cind o sa fie vorba despre tara ta!
Fereasca Dumnezeu!
Edit:Si la urma urmei pt. ce e topicul asta?Sa ne fringem mainile virtual din fata TV-ului de la caldurica?Sa trimitem floricele si inimioare.
Ceea ce am postat eu este realitatea!
Intreaba fetele de acolo!
Dar nu stiu de ce m-am asteptat la o alta reactie aici!
sa inteleg ca tu postezi din transhee din Beirut sau de la onsen? Nu cred ca gasim vinovatii pe DC; tot ce putem face aici este sa ne rugam pentru cei de acolo si sa vina mintea la cap celor care fac ce fac.
E alta solutie? Da, sunt cei care s-au oferit sa ajute cu cazare, etc..Alte idei?
"Realitatea" este cel putin de trei feluri in cazul asta. Iar in final nici nu mai conteaza a cui e vina din moment ce se intampla ce se intampla..
Pacat.
lorelei_19 spune:
Hannen, exista multe situri necenzurate pe net (multe dintre ele ar trebui), dar asta nu inseamna ca trebuie sa propagam pe desprecopii material care sa incinga spiritele si mai mult. Gandeste-te ca avem membri si din Israel dar si din celelalte tzari implicate. Cum vrei tu sa impaci si capra si varza? Din pct meu de vedere Alin a luat decizia corecta.
Topicul asta este (pentru ca intrebasei) pentru informatii despre razboi- e o tema de actualitate, pentru informatii utile pentru cei direct implicati si da, si pentru a ne exprima gandurile bune si compasiunea pentru cei nevinovati care trec prin asha ceva.
S-avem o zi linistita.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
hannen spune:
Da,la urma urmei nu conteaza vinovatii.Pardon,doar in cazul asta nu conteaza vinovatii.
In rest,sa aveti o zi linistita!Nu ca amaritii aia care n-au norocul sa se afle acum la onsen.
aschiutza spune:
Draga Hannem, victime exista de ambele parti, la fel de nevinovate. Politica e facuta de capii statului si putini oameni au cu adevarat putere de decizie ca sa acuzam un popor sau altul. Dezinformare si prejudecati exista de ambele parti. Si crede-ne avem toate multa compasiune si multa imaginatie ca sa ne dam seama prin ce trec cei de acolo (ba chiar uneori chiar prea multa, le vad pe unele fete de acolo mult mai linistite decit noi). Subiectul aici e mai mult de linistire si de sperante. De aceea imaginile tale nu au avut locul aici. D-ati seama cum se simt fetele de acolo care ar intra aici si tot peste imaginile pa care ele suficient le vad peste tot ar da. Nu ne bagam capul in nisip, dar si fara sa vedem imagini pline de singe si de morti ne dam cu toii seama ce inseamna un razboi!
Dar daca vrei sa discuti despre razboaie si nedreptate, poti sa deschizi un alt subiect. Ne putem intilni acolo sa vorbim si despre razboaiele din Africa ca cel din Somalia si despre urmarirea crestinilor si a altor religii in China.
---------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Karina spune:
Florys, Ortansa sa fiti sanatoase toate care mai sinteti pe acolo.
Daca aflati ceva daca si cum a ajuns Ortansa acasa, va rog sa ne scrieti si noua.
Karina + Bogdanel