Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 12
Menna spune:
inaioana am semnat petitia!
Ortansa sa va aibe Domnu' in paza si sa ajungeti cu bine acasa !
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Tzuni spune:
Plang in fiecare seara cand ma uit la stiri si vad ce se intampla acolo...
Drum bun fetelor care veniti spre casa, sa ajungeti cu bine!
Vazand imaginile cu strainii care asteptau o forma de imbarcare pt a ajunge acasa in tarile lor, mi-am adus aminte de filmul "Hotel Rwanda", in care, la fel, pe timp de razboi toate statele si-au dus acasa oamnenii, iar localnicii au ramas acolo, in voia sortii, expusi gloantelor, fara nici un fel de aparare. Ma intreb ce-o fi in sufletul mamelor cu copii care-i vad pe altii cum pleaca cu puii in locuri sigure, fara razboi? E groaznic!
Make love, not war!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Elenalove27 spune:
Tzuni, absolut perfecta dreptate! hotel rwanda este un mare exemplu pentru lumea de azi...ma refer ca cine vede filmul si in acelasi timp traieste si realitatea, este ceva de neimaginat
Am semnat si eu petitia
va iubesc dragele mele prietene virtuale si ma rog din adancul sufletului sa treceti cu bine peste aceasta mare nenorocire.
Elena19+
POZE
alessia105 spune:
[Buna fete dragi ...
Desi nu am mai scris nimic m-am gandit la voi ....offf dragele mele ...sper ca totul sa intre in curand pe fagas normal ..ma doare sufletul gandindu-ma la voi care ati lasat ACASA ca a fugiti dintr-un razboi IDIOT .....e adevarat ca ati venit acasa dar Acasa e acolo unde iti e inima si sunt sigura ca inima voastra a ramas Acolo gata sa fie redescoperita cand va veti reintoarce in PACE...
Lavinia ..ma bucur ca sunteti in siguranta si va doresc ca D-zeu sa va arate drumul ce trebuie urmat ..sunteti sanatosi si asta e cel mai important..Drum bun si numai bine
Ortansa ...Drum Bun si fie ca sa ajungeti in siguranta sanatosi ..ne gandim la voi si ne rugam ptr binele si siguranta voastra
Mai stiti ceva si de celelante fete...au plecat din Liban?Au ajuns acasa? elena-oona ,madelaine.....
Fetele din Israel voi cum sunteti??shapir totul bine?
aileene Sa de-a domnul ca surorile tale sa fie NUMAI in siguranta si sa va revedeti curand sanatoase
Am semnat si noi ( eu si sotu'din dotare) petitia ..Doamne Ajuta sa triumfe PACEA cat mai curand!
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
daniella4 spune:
Semnat si noi petitia.
Fetelor, suntem alaturi de voi si ne rugam sa ajungeti cu bine in Romania!
soma spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Semnati petitia impotriva razboiului:http://epetition.net/julywar/index.php
semnat petitia dar acu nu mai merge sa semnezi. au dat cu bombe si acolo...
Pace tuturor
hannen spune:
Pe cei ramasi ii asteapta asta!!!
link sters - continea material violent si propaganda xenofoba