Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Marinar, cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji cu carnea. sunt fete pe aici care nu mananca decat cateva chestii,ca nu pot. eu nici in mod normal nu mancam zilnic carne. acum ce sa ma zic...
lactatele sunt ok, aduc calciu.

vreau si eu o baie in mareeeeeeeeee. cand am fost n-am avut curaj sa ma "imbaiez"..din pacate....

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marinar eu nu mai suport carnea,mannc doar tocata sau snitel.si deci,nu in fiecare zi .
eu zic ca daca stii sa o inlocuiesti,si daca analizele iti ies bine,e ok.
daca organismul nu accepta,doar nu o sa ne fortam !
cu laptele nu prea ma impac,beau cate un pahar din joi in paste..
branza putin,iaurt putin...hehe nu stiu cum fac dar imi ies analizele bune :))

ckristina,da e frumoasa ideea cu piscina lui bebe.
eu am baut multa multa apa,si cand imi era rau si vomitam,beam iar apa.asa ,cand am scapat de greturi,nu am avut probleme nici cu balonari,nici cu dureri de stomac,beau non stop,si noaptea ma trezesc si beau,si fug la baie si tot asa.
e buna mai ales pt piele !! mai buna ca orice crema ,fetelor ! sa va mentina pielea frumoasa,beti multa mutla apa.
se spune de lichide,dar nimic nu e mai buna ca apa!

sucurile baloneaza,au zahar...

mancati putin dar des ! asa nu aglomerati nici stomacul .

si iar va spun,pana o sa va capiez: APA APA APA APA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo de mancare.Pana acum 2 sapt sa nu vad carne.Acum am inceput sa mananc, dar nu ma pot apropia de iaurturi , branza si ce mai e lactate..mor numai cand le vad. In rest fructe la greu si castraveti

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Adela, chestia cu kilele e o treaba absolut aleatoare - unele femei pun mai mult, altele mai putin. Eu, de exemplu, eram convinsa ca o sa ma fac cat casa, avand in vedere ca am luat 5 kile in primele cateva saptamani - apoi, ciudat (ca mananc mult, ca de obicei, de altfel, sunt o gurmanda) au disparut doua si deci am pus numai 3 kile in aproape 12 saptamani. E posibil ca tu sa nu mai pui de aici incolo sau sa pui inca vreo 4-5 kile - la fel, e posibil sa pui inca 20 sau sa nu mai iei deloc. Depinde tare mult de organismul tau. Eu zic sa le zici cateva de dulce acelor fiinte destepte ca oile care se tem sa nu - vai, ah, au - arate ca tine, si sa iti vezi de sarcina ta, ca si daca ai facut fundul mare, apai nu l-ai facut la masa lor, ca sa-ti ceara socoteala. Si pana la urma e fundul tau si burta ta si cum ii zic eu lui tati al lui bebe al meu - lasa, ce daca ma ingras? ce daca te ingrasi? ai mai multa "eu" de iubit si am mai mult "tu" de iubit!

Fetele care nu pot manca prea multa carnita, eu zic ca bebeii astia sunt tare pretentiosi si mofturosi! Eu, inainte sa-l am pe bebe in burtica, mancam carne nu numai zilnic, dar aproape la fiecare masa. Acum... nu prea. Prefer legumele, pregatite in fel si chip. Am incercat sa echilibrez faptul ca mananc carne cam de maxim doua ori pe saptamana cu legume bogate in proteina - soia, linte... ce sa fac daca imi sta in gat? Pur si simplu, nu imi vine deloc sa bag carne in gura. De se cruceste toata lumea care ma stie - ca eu eram genul ala, "nici o masa fara carne", sau "mancarea fara carne nu-i mancare". Cred ca asa ne forteaza bebe sa bagam in noi mai multe legume, ceea ce ajuta si fetele care au probleme de tranzit intestinal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

va multumesc mult pentru incurajari ma simt mai bine acum va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetele,

Roandre, io mi-am facut programare pentru eco morfo la Herghelegiu la Sanador. pe la 6 saptamani, daca nu chiar mai devreme, dra care mi-a facut monitorizarea si stimularea ca sa raman gravi mi-a zis sa sun imediat la Sanador sa imi fac programare. Era prin aprilie, mai. Si prima data disponibila era pe 26 august. Deci atunci am.
Acuma, chestii ca pliul nucal si alte alea mi le-a vazut dr. Radoi, cel care ma urmareste, la CMU.

Aelita, analizele abia le-am recoltat. Va las sa stiti cum au iesit cand vor iesi, probabil pe luni, marti. Nu stiu sumarul de urina cat de repede iese dar de TT mi-au zis 48 de ore. La eco totul era ok.

Marinar vreau sa iti spun ca de cand am ramas nu prea imi vine deloc sa mananc carne. Meniul meu, mai ales acum ca e cald, s-a compus azi din lapte cu ceva dimineata si o juma de cana de cafea, o mare salata (rosii, ardei, ceapa) cu branza rasa si salata de vinete si paine si poate diseara sa mai bag fie niste lapte cu ceva, fie niste alte legume sau porumb sau pepene (daca mi le si cumpar pe astea ...). Dar mancaruri gatite si carnuri, sa nu vad. Si eu ma cam ingrijorasem ca citisem peste tot sa mananc carne in fiecare zi dar dr mi-a zis ca e ok.

Va pup

Cata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Mai, fetelor, eu mai rau ma sperii cand va citesc.. Eu nu pot sa beau apa ptr. ca, nu prea mananc, am slabit vai de pielea mea. De ex. intr-o zi mananc: 5 covrigi, 1 felie paine unt si dulceata, un grapefruit, 1-2 biscuiti si eventual 1 castravete acru. Si asta e mancare fata de perioada intre 5-8 sapt. cand nu mancam nici pe sfert si vomitam de dimineata pana seara, pe unde apucam. Apa beau cam o cana pe zi dar de obicei o . sunt tare curioasa daca mai e cineva in situatia mea, vreo mamica de feb.
In rest, sper sa supravietuiesc.
Moni9+ si maria 5,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, unde ai facut TT? si cat a costat? trebuie programare?

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Moni25, sper sa treaca si la tine gretzurile, cum au cam trecut la majoritatea dintre noi. Fii optimista si ai sa vezi ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

deci nu sunt singura care nu papa carne- m-am linistit. pt a aduce proteine in organism eu mananc miez de nuca. in rest multa branza, iuart, smantana, pepene, piersici, rosii... si din cand in cand prostioare (merdenele, etc)

Marina 13+

Mergi la inceput