va rog mult sa-mi spuneti si mie ce gradinite particulare stiti in constanta si daca aveti copiii la vreuna din acestea sa imi spuneti parerea voastra desprea acestea. eu o sa incep serviciul cand implineste copilul meu 2 ani si vreau sa il dau la gradinita particulara
Pai cred ca doar Big Ben-ul accepta copii asa mici...
Au o clasa speciala de copilasi intre 2-3 ani...
Cresa particulara in C-ta nu sunt...doar de stat..iar gradinitele nu accepta copilasi asa mici...mai ales daca sunt cu pampers!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Andi, sunt numai ochi si urechi la subiectul asta. Mi-ai luat-o inainte si eu vroiam sa postez unul asemanator. Deocamdata fetita mea are 1 an si 3 luni, pana la 2 ani cred ac o sa stau acasa dar dupa aia tare as vrea sa o dau la o gradinita sau cresa, decat sa o las pe amna unei femei necunoscute acasa.
Din pacate, oferta e tare slaba la noi in oras...astept si eu cu interes, poate pana la anul va mai apare ceva nou. Big Benul nu e o solutie ptr noi, e tare departe, stiu ca re transport asigurat dar totusi...copil de 2 ani sa faca drumul Dacia- Viile Noi de 2 ori pe zi....
mai auzisem de Cresa Gamex..stiti ceva despre ea?
Asteptam mamicile din Constanta care au copilasii la crese sa ne spuna parerile lor. Va multumim
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mygirl prin zona dacia ceva convenabil nu prea este.Si noi stam tot in zona asta si nu prea am avut ce alege.Gamex e tot gradi din cate stiu eu.Am fost si eu o data acolo pentru a vedea conditiile.Este intr-un apartament pe langa gradinita libaneza.Era curat dar nu mi-a convenit spatiul ...totusi e un apartament..Mi-a placut mult casuta cu povesti dar peste 3 ani primesc si acolo.
Poate pana o sa faca puiutii vostri 2 ani s-o gandi cineva sa imbunatateasca oferta de crese private.
pupici
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai