Asa cum am precizat in titlu,rog din suflet penrtu niste pareri referitoare la scoala 49 de pe Vatra Luminoasa din Bucuresti.Trebuie sa imi inscriu copilul la toamna si ca locatie mi se pare potrivita ,dar as vrea niste sfaturi de la cei care cunosc.Va mutumesc !
chiar daca mi-am retras cei 2 copii de la ac scoala si i-am transferat la sc 85 ,va pot spune ca are profesori obisnuiti,in schimb are cea mai corupta directoare -sau avea ,fondurile ptr clasa si scoala ating sume deosebite ,in permanenta trebuiesc cumparate dulapuri,sisteme audio-video ,carti ,reviste.in principiu se inscriu copiii arondati ,dar in realitate scoala fiind aproape de bazinul de inot ,vin copii din tot bucurestiul care trebuie sa plateasca mai bine si mai mult,astfel ca pretentiile cresc .chiar daca am locuit aproape am preferat sa mut copii la sc 85 vis-a-vis de circa 8.si acolo au platit fondul clasei si al scolii,am cumparat reviste ,dar nu a existat presiunea de la scoala 49 .si mai mult fiind asa cautata ,erau mai multi copii in clasa,la inscriere ,clasele se faceau dupa locul de munca al parintilor-salariul lor .