Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzuni, NU!!!!!!!!!!! Nu te las!

Na ca ma faci sa ma simt vinovata acum

Chiar a fost naspa, gretzos, uleios!

Uite...te imbii cu www.usaweekend.com/02_issues/020804/images/020804fruit_salad.jpg" target="_blank">asta, cu www.kraftfoods.com/images/recipe_images/Italian_Vegetable_Salad.jpg" target="_blank">asta sau www.stellaalpina.ca/canmoreaccommodations/Fruit%20&%20juice.JPG" target="_blank">asta

Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Crystina , uite ca am scapat cu bine de tentatie! Cineva acolo Sus ma iubeste. Adica: a venit sotia sefului si mi-a adus ciorba de legume si fasole verde scazuta. Buneeeee si fara prea multe calorii!
Asa ca, sunt satula si cu constiinta impacata!

Multumesc pt oferte! Chiar arata bine!
Am uitat sa-ti spun despre film: am vazut un documentar despre Napoleon Bonaparte.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Va multumesc ca incercati sa-mi ridicati moralul, chiar am nevoie. Acum profit de faptul ca sotul se uita la tv ca sa va scriu citeva rinduri. Incerc sa fiu puternica pentru amindoi insa mi-e greu....e cumplit sa vad atita durere, deja miine e o saptamina de cind sotul meu are dureri aproape continuu....cu moralul e cam la pamint. Am reusit sa iesim din casa si am fost la film, am vazut "Lady in the water", un film de M. Night Shyamalan (a mai facut "The Sixth Sense", "The Village" si parca si "Unbreakable" cu Bruce Willis) care mi-a placut foarte mult, il recomand cu caldura.
Imi cer scuze ca nu raspund fiecareia in parte insa va pe toate.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, nu vreau sa par altfel decat sunt...ai puterea sa deschizi alt subiect? (daca nu-ti arde de nimic, sa stii ca te inteleg perfect)

edit: multumim pt. recomandarea filmului. Cu siguranta o sa-l vad.

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, raspunsul este nu. Miine mergem din nou la spital si sper sa punem capat acestui cosmar. Multumesc pentru intelegere.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

In regula!
Bafta maine la medic!

Album Iustin

Mergi la inceput

Subiect nou

Album Iustin

Mergi la inceput