Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Khristin, sa-ti traiasca inotatoarea! Frumusica foc!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Azi nu sunt prea in forma din cauza unor probleme cu sefimea de la munca!

Carolinah , ce sa fac? Muncesc, muncesc, acasa zac in pat, citesc, ma uit la filme, ma joc cu matza, fac planuri de viitor.

Mephala, n-am stat ieri in parc, pt ca era prea mare caldura. Am preferat sa stau in casa, ca la mine e racoare multa! Ce faci cu vinetele? Salata?

Cami , sunt convinsa ca esti obosita dupa Paris si Grecia, io incercam doar sa subliniez ce motiv frumos de oboseala ai. Io-s obosita de munca in Bucuresti! Da un semn cand te intorci si ne cafelim!

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni, da, e gata salata! Iti trimit o felie, doua?
Ce bine ca e racoare la tine! Ai AC?
Bafta cu superiorii!

Album Iustin

Mergi la inceput

Mephala, bravo pt vinete!
Nu am AC (n-avea rost sa pun intr-o garso, cu atat mai mult cu cat sunt destul de sensibila la AC - anul trecut pneumonia am facut-o de la AC din masina), dar garsoniera mea e orientata spre Est si dimi am soare si seara racoase. Si chiar nu se incalzeste casa!

Ce mai faci azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Ma topesc de caldura!!!!! La mine e racorica in casa dar fac curatzenie si mor de cald! Plus ca a trebuit sa fac curatzenie sin in gradina dupa furtuna de aseara..cred ca ma arunc in cada cu apa rece!

Io aseara am pacatuit cu bipul preferat a lui Tzuni si tot ce am mancat erau vreo 16 puncte, cand tot ce am voie pe zi de sunt 21. Dar am baut vreo 4 litri de apa.

In fine, azi nu stiu ce mananc, de gatit am sa gatesc aproape de ora cand o aduc pe Lilly acasa..asa ca nu stiu. Multa apa si poate niste paine prajita cu putin unt ca pentru asta nu tb sa stau mult in bucatarie.

Carmen, trebuie sa te laud pentru harnicie..ca io nu as fi stat in caldura in bucatarie sa coc vinete. Trimite si mie vreo doua felii!

Tzuni, o zi calma la munca! Nu lasa sefii sa-ti srtice buna-dipozitie! Auzi, si ce film ati vizionat aseara tu si baby cat?

Ioana, lasa ca sta bine Delia! Lilly cred ca are un metru dar are numai vreo 13 kg! Si da..am incurcat eu borcanele, dar si "in inalta, slaba si rea" o recunosc pe fie-mea!

Delia, cum se mai simte sotul? Multa sanatate!

Khristin pupici si tie si micutzei!

Carolina, cu cine merge micutza la "balaceala"?Merg de la gradi?

Mik tu ce mai zici? Mi-a scapat mie sau esti/ai fost plecata pe undeva?

Zuzi, ce mai faci?

Doina,cum merge curatenia?

Gata, pup toate fetele si mai revin!

Mergi la inceput

In juma de ora bag un somnic mic alaturi de Iustin, apoi iar DC, diseara voi savura o ora singurica (caci sotul isi scoate odrasla la plimbare), timp in care fac un dus, manichiura, Tv....

Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, somn usor! Imi place programul tau de diseara..il meriti din plin!

Mergi la inceput

Crys, uf, nici mie nu-mi ardea de copt vinete pe caldura asta...dar ne plac asa de mult (Iustin e mare fan!!!) incat am suportat...

Care e 'beep'-ul preferat al lui Tzuni?

...si tu esti harnicutza foc!

Album Iustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Crys, uf, nici mie nu-mi ardea de copt vinete pe caldura asta...dar ne plac asa de mult (Iustin e mare fan!!!) incat am suportat...

Care e 'beep'-ul preferat al lui Tzuni?

...si tu esti harnicutza foc!

Album Iustin

McDonalds

Mergi la inceput

McShit? a spus cineva cuvantul asta?

...si cand te gandesti ca ma tin cu dintii de scaun sa nu cobor s-o comit din nou! Si e greeeeeu, intru in sevraaaaj! Nu ma lasaaaaati!

Mergi la inceput