Nou stil de viatza (109)
Raspunsuri - Pagina 22
Androix spune:
Mephala, mersi.
Am 1.70m, am avut 90 kg, acum am 84 si aspir la categoria medie
adik 80 de kg, daca ajung aici mai vad eu dupa.
Si de stat cu voi o sa stau pana apare bb2. As vrea sa ma pun pe treaba dar inca sunt nehotarata.
Mah, voi nu pomeniti aici de lucruri sfinte? le ziceti "beep"? Super tare!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
narcisa spune:
Khrristin, raspunsul promis: www.yves-rocher.de/shop_app/app_DE/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=2&lineNodeId=6&articleNo=75035&page=product" target="_blank">crema asta pt. talie si
www.yves-rocher.de/shop_app/app_DE/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=2&lineNodeId=6&articleNo=19556&page=product" target="_blank"> asta pt. restul. Amandoua au fost OK, mai au si alte produse, eu doar pe astea le-am incercat, cind le-am folosit eu inca nu aveau oferte de spay-uri tip mousse.
Tzuni, sa ai parte cit mai curind de vremuri mai bune(cu pofta de mancare) si eu patesc la fel inainte de....urasc zilele alaea ca ma controlez f.greu, zici ca nu mai sint eu in pielea mea!
Dati-mi di mie un TIP, cum sa fac sa nu mai uit sa iau spirulina la timp, uit pur si simplu, nu reusesc sa-mi intre in reflex! Si nici azi n-am luat........
Androix, bun venit si sedere cit mai placuta!
Raluca, ce faza cu micii
!
Carmen, multam, miine la 8 sint la raport cu un 76 curat, sper
!
Io azi sint cam tacuta, sotu are niste probleme la job care ma macina si pe mine si nu prea stim incotr-o.
toate cele bune
narcisa
toate cele bune
narcisa
Eu
Patrick si Vivien
bubuleana spune:
buna dragutele!
n-am mai intrat de ceva timp pentru ca am fost plecata la o nunta in alt oras...nu va pot spune cum m-am indopat 

: cu sarmalute, fripturici, gratare, ciorbici, dulciuri 
de toate felurile, bere, vin, 
... ce mai! am facut-o lata!!! 
drept pedeapsa azi am avut urmatorul meniu:
D: cereale cu lapte
P: pepene rosu
S: salata cu fff putina branza
apa plata
STOP
sper sa reusesc sa ma "pedepsesc" asa toata saptamana ![]()
Androix: bine ai venit 
te stiu de la "aspirante vechi"
si eu vreau sa slabesc pana la aparitia lui "bebe 1"
tu tii vreun regim? eu incerc asa cu cereale dimineata si in rest numai fructe, salate si ff putina branza. Adica: propriul meu regim ![]()
eu am promis ca de maine voi merge la sala in fiecare zi. Fetelor sa ma
daca maine seara va spun ca nu am fost la sala.![]()
bubuleana
sigrid26 spune:
Buna fetele,
La Multi Ani Mamica Dulce !!!!!!!!!Sa fii sanatoasa , slaba si sa te bucuri si sa fii fericita!!!!!!!!!!!!!
Carmen am inceput petrecerea, sunt impreuna cu Dani-Flor si ne distram de minune, treaba e ca tocmai am descoperit ca cantarul nostru e dereglat, azi in repetate randuri a dat eroare(o fii berea de vina?), cum schimbam cantarul si bateria dam raportul sa luam porcusorul.
V am pupat ,
Mamica de printesa
de 4 anisori
Androix spune:
LMA, Mamica Dulce! 
Bubuleana, nu tin un regim anume. Am inceput de la 90 de kilograme cu un regim "inventat" de mine. Ceva de genul: dimineata omleta, sau fructe sau iaurt, la pranz gratar cu salata, seara rosii cu branza. Mai alternam cu peste, oua fierte, sunca slaba, branza fagaras. In paralel am inceput si sa pedalez ca in sfarsit mi-am luat
. In doua-trei saptamani am dat jos 2 kg. Apoi am mai stat, adik am mancat de toate dar am pedalat in continuare, de fapt mai faceam pauze si la asta cand si cand. Si apoi am inceput sa tin dieta daneza adaptata dupa placul meu, adica am impartit altfel mesele. Am rezistat doar o saptamana in care am mai dat jos 2 kg. Si apoi am facut iar o pauza generoasa... Acum am pierdut inca un kg, nici eu nu stiu cum, dar m-am apucat iar de
de doua ori pe zi cate 30 de min si dimineata fac si winsor pilates. De mancat mananc normal dar incerc sa renunt la cina. Numai fructe.
M-am masurat de la bun inceput si in seara asta am remarcat ca la talie nu am dat jos deloc si de maine o sa fac niste exercitii speciale pentru talie. Cel mai mult s-a dus de la burta (mai ales de o saptamana de cand fac pilates) si de la fund.
Spor la slabit!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Zuzilici spune:
Salutare frumoaselor!
Tzuni cred ca ma iau de mana cu tine ca si eu am o foame nebuna.
Multumesc pentru poza cu Maya si poate-mi dai un site unde gasesc mai multe poze cu ea. 
Carmen pentru raport 82.2 kg. Astept
de rigoare si
de mobilizare. ![]()
MamicaDulce
Sa ai parte de sanatate, fericire si kg. cat mai putine.
Crystina am incurcat eu "borcanele". Astept cand ai timp info. tale despre WW. Ce se mai aude cu Viza?
Sigrid distractie placuta in continuare si sper fara prea multe beepuri. 
Narcisa multumesc de cremele care ni le-ai postat.
Si zici ca dau rezultate bune la tine?
Roxana speram sa primesti vesti bune de la
. Sanatate multa flacaului. ![]()
Raluca uite asa ai mancat sanatos in loc de mici. Noroc cu greseala celor de la magazin.
Delidana cum se mai simte 'artistul'? Dar tu? Mai poti? Asteptam vesti de la tine. 
Doina te
si sa ai si tu o saptamana cat mai usoara. Ce-ti mai fac copii? Tu cum te mai simti?
Androix
si bine-ai vent in club.
Spor la slabit.
Dragelor multumim inca o data pentru complimente si v-am
ca tre' sa plec sa-i fac baie printesei. Pe maine.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
nastad spune:
Mamica Dulce , La Multi Ani!
ZUZILICI,sunt bine,copii cresc.Onitza o sa plece o saptamana la tara cu bunicii si m-am hotarat sa fac o curatenie generala.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana
cookie spune:
Fetelor, io ajung la disperare! Nu se mai misca afurisitul de cantar deloc!
Ma bate gandul sa abandonez, ca nu stiu ce sa mai fac! M-am intepenit la 60,5 -60,4kg 
CristinaT spune:
Neata m-am cantarit si eu 64 kg.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...