Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Gina, vai ce vesti bune astazi la "mamici din nou aspirante"!!!
Mai primesti inca un set de felicitari?

Iti doresc o sarcina usoara si plina de momente de neuitat

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariana_1976 iubita, m-ai facut sa zambesc!! Eu nu cred ca sunt graviduta, pentru ca ma doare burtica, la fel ca inainte de CM si tare mi-e frica ca o sa vina rushii aia. Pina nu trece perioada in care ar trebui sa vina, eu nu pot sa stau linistita. De vreo trei nopti incoace ma trezesc brusc din somn si ma chinui sa adorm. Eu dormeam bustean de obicei si acum am inceput sa am insomnii. Stiu ca fetele care erau gravi, aveau stari de somn, nu ca mine. Sunt multe lucruri care ma contrariaza, iubita si nu pot sa cred ca cele doua liniute i-mi spun adevarul. A doua liniuta de pe test e foarte slaba la culoare, un bleu pal, nu o fi doar o linie de test???

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mariana - multumesc pentru felicitari.
Ioanatugs - eu, cred ca esti insarcinata!Capul sus

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana, acum zimbesc si eu la ideea ta cu "liniutza de control"!

Poate ne bagi in curind si o poza cu "liniuta de control"?

Gina, sa nu ne parasesti,daaa? Noi aici fie mamici aspirante,fie oaspeti, fie gravidute tinem legatura mereu si uite,deja avem 8 copilasi "nascuti in grupul acesta".

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariana_1976 m-am gandit si eu sa va arat testele si cred ca o s-o fac maine, pentru ca eu nu am camera foto, dar are o prietena de-a mea. Si deja am sunat-o azi si i-am cerut-o, ca sa va arat si voua! Nu rade de mine iubita, ca in sufletul meu e un talmes-balmes!! As vrea si eu sa fiu mai optimista, dar daca maine vin rushii???

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioanatugs,Ce ruuusi sa vina ?!
Phuuuii...nici nu te mai gandi la asta! Las' sa se duca in vizita lunara la fetele care nu-si doresc copii.
La noi sa vina peste 9 luni Tu vii cu mine la: mamici de:mai-iunie2007.
Ce mai in colo in coace, pune testul sa-l vedem

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hai mai Ioana mai ca mai am putin si pe cuvant dc nu incep sa plang de emotii....eu simt ca e bb si sigur e bb! Astept totusi si testul din dimineata asta si apoi ma "imbat"! Cu durerile de burtica, eu la prima sarcina am avut dureri f mari si era bb! Pt asta trebuie oricum tratament! Dar lasa ca-ti spune medicul ce sa faci, acum eu zic ca e vremea sa ne bucuram!

Si dc tot e cu vesti ziua asta haideti sa va spun si eu o alta veste mare. La mine in burtica se ascunde o FETITA!!!!! Ieri am fost la eco si am vazut pisoiul mic dar n-am mai apucat sa va scriu seara din cauza de dureri de spate/burtica datorate alergaturilor mele prin Bucuresti cu diverse treburi. Tot dr mi-a spus ca nu e bine faptul ca am tot timpul contractii de vreo 2 sapt chiar si nedudreroase asa ca am trecut la bomboanele NoSpa. Cat despre cum arata, silueta, kg...nici aici nu stau bine...sunt prea slaba, nu am luat in greutate asa cum trebuia 1 kg pe luna (eu nu am nici greutatea cu care am inceput sarcina) si trebuie sa iau prenatale sa mai imi revin putin. Cu greturile stau binisor, mai vomit inca dar mai putin. La eco mai merg de abia pe 18 sept la eco morfologica, deci mai am ceva de asteptat.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana iubita mea, cum sa ma supar eu pe tine??? Tocmai eu? Pai tu stii ce mancarici aveam eu in degete prin zilele 24-26? Ti-am zis doar ca testele mele sunt din data de 27, asa ca de ce te astepti la ratiune din partea mea? Ieri cand am vorbit eram mai emotionata decat iti poti imagina si nu stiam cum sa ma stapanesc si sa nu sar intr-un picior de fericire cand am auzit de testul slab pozitiv. Ma gandeam in capul meu: sa nu tulbur fata mea draga, ca stiu prin ce emotii am trecut si eu acum vreo cateva luni. Eu ma bucur tare ca n-ai avut rabdare si ai facut testul si ieri. Sunt foarte sigura ca cel de azi va iesi tot pozitiv. Chiar de va fi tot "slab pozitiv" e de bine, pana dupa ziua 28 cam asa vor arata, exact cum zicea si Mariana. Doamne, ma bucur ca un copil si astept minunata veste la fel cum asteptam sa vad daca la mine e adevarat sau nu. Gata nu mai zic nimic: stau cuminte la locul meu si pandesc de acolo. A, inca ceva: daca iti trece prin cap sa nu ma suni cand vrei sa te sfatuiesti (e adevarat cu un om mult mai putin rational decat tine)...sa stii ca ma supar rau! Stii ca iti sunt alaturi, ca ma bucur si sufar alaturi de tine. Daca nu ma suni tu, sa stii ca incep eu!

Mihaela asa deci: mami a avut iar dreptate, iar tati se mai agata probabil de vreun procent din sansa de a-si mai schimba doctorii parerea. Draga mea, te felicit din toata inima. Sigur va fi o fetita frumoasa foc, la fel ca si Alexia.

Mariana si eu sunt la fel acum: as sari intr-un picior de fericire pentru Ioana, dar astept ca si convingerea ei sa fie deplina.

Asi ma bucur tare mult ca totul e ok. Ai plecat o vreme si ma temeam sa nu ai probleme. Deci peste 2 saptamani vom tine pumnii stransi pentru mami, ca Razvanel cred ca nu va avea nicio rezerva sa mearga la gradi. Emotiile cele mai mari vor fi tot la mami si la tati. Am trecut prin asta si stiu cat de putin am dormit cu o noapte inainte tot gandindu-ma la cum va fi si daca fac bine. Sa aveti succes si sa mearga totul perfect!

O zi plina vesti bune va doresc!

Simona 18+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua tuturor!Eu n-am mai scris demult,v-am citit insa regulat,am avut o perioada tare proasta,plang de fiecare data cand va citesc.Mi-am mai revenit dupa chiuretaj,dar continuu sa visez copii mici sau ca sunt insarcinata.Chiar azi noapte am visat ca aveam o burticuta mica,de vreo 4 luni si in vis eram asa de fericita.
Acum m-am hotarat sa scriu ca sa va pun o intrebare,e posibil sa intarzie ciclul dupa chiuretaj?Eu il asteptam de ieri,dar n-a venit nici azi,desi e ziua 29.Incep sa ma ingrijorez,mai ales ca ginecologul meu e in concediu.Am uitat sa va zic,am fost la control dupa 2 saptamani de la chiuretaj si am aflat ca in afara de uter fibromatos,ceea ce stiam,mai am si un chist de 45 mm.Prin urmare de acum inainte trebuie sa iau 3 pastile de Duphaston pe zi,in loc de 2,ca pana acum.medicul a zis ca acest chist n-ar face rau unei eventuale sarcini.Ma rog,asta ramane de vazut.Acum insa sunt tare ingrijorata cu rusii astia care nu vin.Nu-mi aduc aminte sa mai fi intarziat dupa chiuretaj.Voi ce ziceti?
Si sa nu uit,felicitari Gina M!Si Ioanatugs tin pumnii sa fie bebe!

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ma uitam astazi pe lista mamicilor de iulie-august si ce vad, avem puiuti care fac parte si din familia noastra:

"Elena-Corina, fetita lui Mia, nascuta pe 14 august, ora 11:40, 51 cm, apgar 9, cezariana"

Elena-Corina bine ai venit in lumea asta si in familia noastra! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si iubita de toti cei care te inconjoara!
Mia sa-ti traiasca puiul, sa aiba o viata frumoasa si sa va aduca numai bucurii! Tie iti doresc refacere rapida si sa ai laptic pentru minunea mica. Cand o sa-ti dea voie Elena, te mai asteptam pe la noi.

Pai vestile bune vad ca au inceput pe ziua de azi...mai asteptam

Simona 18+ si Ruxi

Mergi la inceput