Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ruxi FELICITARI !! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC!!!
Marina multumim pentru pont si totodata aceasta veste buna!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Marina draga, dupa o saptamana de traning cu Mitzu iesi direct expert in crescut baieti. Mi-e drag de nu se poate, dar eu sunt inca intr-o profunda admiratie fata de tine si ma gandesc la tine oare cum reusesti sa mai ai energie cand el nu a epuizat nici jumatate din ce poate. Chiar vorbeam cu Florin ca poate 'om avea noroc sa semene si bebe 2 tot cu el, ca eu le cam dadeam de furca parintilor. Ca sa nu schimb vorba, de training sa fii tu linistita ca nu scapi, iar eu abia astept.

Mihaela iti multumesc mult pentru asa vorbe frumoase. Cat despre DT, poate ca e mai bine sa scapi de un stres in plus. Eu cred ca m-am ales cu cel putin cateva fire de par alb cand mi-a spus asistenta la telefon ca rezultatele au iesit, dar nu-mi poate spune rezultatul la telefon. M-am dus acolo val vartej si, slava Domnului, ca am dat de medic si mi-a zis ca totul e ok, doar ca asistentele nu au voie sa dea informatii despre rezultate prin telefon.

Asi saru'mana mult!

Simona 15+ si Ruxi

Mergi la inceput

Sim acum am vazut si eu pozele! Superbe, iar tu radiezi de fericire, stralucesti~!!! Felicitari inca o data pentru reusita voastra!! Ce pot sa spun decat, ca-ti sta foarte bine ca mamica pentru a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

mami cornelia sa il ajute Dumnezeu pe micutul Eric sa fie sanatos, sa fie doar o sperietura. sunt niste scumpi amandoi am vazut pe fuga cateva pozici

simo superba familie iar tu intr-adevar radiezi

ioana, sunt in urma cu cititul, care sunt progresele?

stefania ai o fetita tare frumoasa

pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Irinel scumpa, ma bucur ca mai vii sa ne intrebi de sanatate! Eu nu am mai facut nimic, pentru ca toti medicii sunt prin concedii!! La mine azi z9, se apropie perioada buna si luna asta, ce o vrea Doamne Doamne! Multa sanatate Mariucai si intregii tale familii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor va doresc o saptamana cat mai reusita!
Noi am reusit sa racim urat de tot(adica eu, sotul si Eduard) si acum stau cu mare teama sa nu ia si Eric. Dar nu prea am ce face, ca nu are cine sa se ocupe de el in afara de mine.
Azi luam rezultatul de la urocultura( mai nou e banuit mititelul de infectie urinara). Celelalte analize le-am refacut si sunt in general bune.
Cu oboseala sunt varza, mai nou se trezeste si Eduard(noaptea trecuta de cel putin 10 ori) asa ca nu prea mai apuc sa dorm.
Va pup pe toate.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Ioana - iti tin pumnii pentru zilele norocoase...
Cornelia, sper sa se insanatoseasca grabnic micutzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, azi a nascut geliza. Are o fetita de 3300g, sanatoasa. Mai multe amanunte nu stiu deocamdata. Ea era programata joi la cezariana dar se pare ca bebelina nu a mai avut rabdare. SA VA TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA !!!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele !
ma bucur ca sunteti bine , va doresc sanatate in primul rand si o saptamana cat mai buna!
eu cred ca sunt in z 1 sau 2 , de ieri am avut o mica urma de cm pe chilot, si azi inca putin , dar nimic mai tare, nu stiu cum sa calculez,sper sa-mi revin, ma duc la un eco saptamana asta sa vad cum stau cu chisturile si daca am sanse sa ovulez luna asta.
Va pe toate !
sim superbe poze si burtica numai zic
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Beatrice, iti tin pumnii! Sa fie bine! Sa fie luna asta cu noroc!

Mergi la inceput