Cum recunoastem un parfum original?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Dar ce explicatie este pentru diferenta dintre un parfum cumparat din Paris si acelasi parfum cumparat de la noi, dintr-un Mall? Primul persista ore in sir, al doilea mult mai putin. Ambele sunt apa de toaleta, sticle identice... ca pana sa constat asta (la o prietena), nu credeam ca pentru Romania se vad lucruri la calitate mai slaba.

Mnarcisa, sugerez sa incerci un parfum similar intr-un magazin sigur (Ina Center, etc.) sa fii atenta la miros cum se comporta, cate ore il simti si apoi sa testezi acelasi parfum de la persoana respectiva. Daca persista la fel ar trebui sa fie original. In general falsurile isi pierd mirosul dupa o ora, se modifica aroma (aduce a alcool).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Dupa mintea mea primul criteriu este persistenta. Ale facaturi tin foarte putin...pana iesi din casa...
Al doilea ca isi schimba mirosul.......ramane asa o aroma dulceaca cu tente de spirt
Cat despre faza cu codul nu mai tine. M-am uitat zilele trecute la geanta gucci a unei colege. avea toate etichetele si codurile stantate in piele. Rahat....era facatura suta la suta....facatura perfecta

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Bineinteles ca un parfum original va fi persistent si nu-si va schimba mirosul. Si, pana la urma, daca cumpar un parfum care-mi place cum "vine" pe mine si dupa cateva ore putin imi pasa daca e sau nu original. Important e sa rezoneze bine cu mine.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Original sau nu, un parfum care "te prinde" in primul rand persista mai multe ore, dar nu neaparat cu aroma initiala. Aceasta se poate modifica pe parcursul zilei, in sensul ca parfumul se "deschide". Daca iti place si la inceput, si dupa "x" ore, inseamna ca e pt tine. Si mai e o chestie, daca nu persista, nu se potriveste cu ph-ul pielii respective, dar s-ar putea la fel de bine sa tina 10 ore pe alta piele.
Personal, am parfumuri de toate felurile: din magazine cu pretentii, de la 'oti, mai ieftine, din strainatate. Daca-mi place si tine, e super. Nu emit pretentii, parfum sa fie. Si cadou, daca se poate!

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

un parfum se recunoaste cel mai usor dupa capac si modul de prindere
al acestuia de sticla.
se poate vedea destul de clar astfel un fals.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mi-am verificat colectia :-)
cele de la Givenchy au stantza in sticla, restul etichete cu un numar de serie.
cu persistenta ... depinde de pielea fiecareia; de ex. parfumul Organza, imi pot turna o sticla de 100 ml, dispareee fara urma

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_b spune:

Buna !

eu stiu ca un parfum original are un nr. pe cutie care trebuie sa corespunde cu cel dupa sticla,eu asa le deosebesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Greu,chiar foarte greu.Exista o retea internationala foarte bine pusa la punct care contraface cu o minutiozitate desavarsita,sticla,amblajul de hartie,mai putin "esenta"parfumului original.
Anul trecut,pe piata din Bangkok am avut ocazia sa vad parfumuri contrafacute pentru care "mi-as fi pus mana in foc"ca sunt originale daca le gaseam la un magazin specializat.
Pentru a fi sigura de originalitatea parfumului,cumpar de la magazine cu renume sau DutyFree.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput