Cazare in Ungaria, dupa granita cu RO ??
Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii privind un loc de cazare pt o noapte in Ungaria, cat de cat aproape de iesirea din RO (Mako,s.a. pina in Szeged). Avem de strabatut toata RO intr-o zi si, dupa cum sunt drumurile la noi , stiti ca e obositor. Ca atare, as vrea sa innoptam inainte de a continua drumul pina la Viena, dar as prefera in Ungaria, ca sa si trecem vama.
Anul trecut am mers pina in apropiere de Budapesta si am innoptat la un motel de pe M1, dar a fost f obositor drumul, de aceea am vrea sa nu mai fortam nota.
Astept raspunsurile voastre! Multumesc!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Raspunsuri
danat spune:
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o informatie??? :-((
Si stiam ca sunteti multi care veniti dinspre Germania, Austria... Uooof....
Bine ma!
tinatache spune:
dana, noi am innoptat o data la szeged dar nu mai tin minte cums e chema... imi intreb sotu si daca mai stie iti spun. era un hotel in centru...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
banatboy spune:
Iata o adresa pe care poti gasi cazare foarte ieftina (5-10 eur de persoana) la Szeged sau alte localitati din Ungaria. www.hellotourist.hu Site-ul este si in limba romana. De asemenea in orice localitate sunt multe camere de inchiriat la particulari la aceleasi preturi, pana in 20 eur pe camera ( aer conditionat, frigider, telefon, tv )
LoraG76 spune:
Imi poate recomanda cineva un hotel in apropiere de autostrada in Ungaria? Mergem in iunie spre Italia si vrem sa dormim o noapte in Ungaria. Am gasit pe net, dar stiti si voi cum e...una e cand iti spune cineva care a stat daca e ok sau nu.
Lora, mami de Iustina
danat spune:
Lora ca sa intru direct in subiect, noi am stat de fiecare data intr-un motel linga Budapesta, accesibil foarte usor din autostrada, numit Gastland. Am inteles ca au mai multe moteluri pe linga Budapesta, poate gasesti un site, ceva. E f curat, camerele maricele, micul dejun f ok si pretul era cca 60 Euro.
LoraG76 spune:
Dana, am gasit site-ul, www.gastland.hu, dar informatiile sunt in maghiara...am inteles ca ar fi unul cu loc de joaca - si vad ca sunt 2, unul pe M0 si unul pe M1. Voi la care ati stat? M1 e cum treci de Budapeste, spre Viena, nu?
Lora, mami de Iustina