Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ingeras, las toate relele la o parte deocamdata si ma bucur tare tare pentru tine ca ai simtit-o pe Maya dand din maini si picioruse......

Danita, cum s-a-ntamplat de-ai facut febra???? Ai grija ca-i periculoasa...suna-ti medicul imediat daca nu trece, iti trebuie medicamentatie! Ai grija de tine!

Dbunny, unde-i tonul tau optimist si vesel?????? Faci si tu acuma ca studentii la medicina: de cate ori invata despre o boala noua, au impresia ca sufera de acea boala...Si eu cred ca-ti spunea medicul daca vedea ceva in neregula la eco...adica colul se vede foarte bine, sigur iti spunea ceva daca nu era ok!

Revin ca ma grabesc acum...

Oana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

da mai CHINICO, ai dreptate...or fi si hormonii de vina ca ma apuca asa stari...dar parca sunt prea de tot cu povestile lor...adica, vorbeati de prietenie mai devreme : prietena asta a mea, ea nu s-a gandit inainte sa sune si sa imi spuna povestea ca eu sunt gravida si nu se spune asa ceva unei femei gravide...sa spuna cui o vrea...sau poate avea intentii bune, sa ma puna in garda cu ce se poate intampla...dar la ce imi foloseste? eu cred ca ea de fapt vrea sa isi intareasca ideea ei ca nu e bine sa faca copii, ea vrea sa se plimbe si sa nu aibe griji...cred ca asta e, si uite ca a gasit povesti ca sa il impresioneze si pe sot...bine ca si-a luat caine...asta da.

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

CLEOMONI,chiar ca ti-ar prinde bine putin mai multa odihna!!!Numai munca,nu merge nici chiar asa,ia-o mai incet...daca poti!!!Ce-as mai face si eu una alta,dar chiar nu-mi permit sa risc nimic.Tu esti ca o prietena buna de a mea care,atunci cind trebuia sa nasca spunea "nu azi,miine,azi sunt prea ocupata,nu am timp sa merg la spital",mare figura.Dr o suna sa o cheme la spital ,trecuse termenul si ea amana de la o zi la alta!!!Asta tine la voi,cele care nu aveti probleme.
pusici

Adina 23

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Danita nu e deloc de gluma cu temperatura, dr meu vestitul Radu Vladareanu mi-a spus asa daca cumva simt ca am temperatura sa nu stau nici o clipa pe ganduri si sa il sun nu conteaza ora temperatura e foarte periculoasa serios sper sa citesti mai repede mesajul si sa anunti dr tau.

Sa iti mai povestesc inca ceva abia ce ramasesem insarcinata si m-am dus sa imi fac manichiura si pedichiura si cum povesteam eu la toata lumea, fericita de bebe, o fata imi spune sa nu mai spun nimic ca ea abia a pirdut sarcina era in 7 luni si spre dimineata s-a trezit cu temperatura din senin si pana a ajuns la spital a fost prea tarziu.
Asa ca fetelor va rog pe toate nu stati cu temperatura face foarte rau la bebe

Eu merg o data pe luna la doctorul meu dar multe lucruri le aflu inainte citind revista MAMI unde si el raspunde mereu la intrebari si sunt intrebari si raspunsuri foarte interesante.

Va pupic pe toate grasunelele mele cu mine in frunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ingeras, imi pare tare rau pentru colega ta...nu am cuvinte si nici nu vreau sa zic nimic...sper ca D-zeu sa ne ajute sa avem copilasi sanatosi, ce poti spera mai mult?!? Intr-adevar cand auzi astfel de intamplari te ia cu fiori pe sira spinarii, insa nu ne putem permite sa cadem in depresie...Sper ca totul sa fie bine, voi fi linistita pe deplin doar atunci cand imi voi tine copilutul drag in brate!

Va pup

Oana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by asiza

Revin cu intrebarea mea: Ecografia tiroidiana nu are nici o interdictie in sarcina???????

Fetelor care mi-au raspuns deja le multumesc frumos...

Oana 16+

nu vad ce problema sa fie, ca e tot ecografie.

17 +

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

si eu am ganduri negre uneori si imi fac fel de fel de idei la cate povesti triste am auzit, acum cum o vrea d-zeu,asa ca sa gandim pozitiv fetelor

ingeras imi pare rau pt prietena ta sper sa treaca peste aceasta grea incercare a vietii

katrinel o sa vezi ca totul o sa fie bine

22+

Mergi la inceput

si eu am uneori ganduri negre, dar incerc sa gandesc pozitiv.
in fiecare seara ma rog la Dumnezeu ca bebe sa fie sanatos

17 +

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

da mai CHINICO, ai dreptate...or fi si hormonii de vina ca ma apuca asa stari...dar parca sunt prea de tot cu povestile lor...adica, vorbeati de prietenie mai devreme : prietena asta a mea, ea nu s-a gandit inainte sa sune si sa imi spuna povestea ca eu sunt gravida si nu se spune asa ceva unei femei gravide...sa spuna cui o vrea...sau poate avea intentii bune, sa ma puna in garda cu ce se poate intampla...dar la ce imi foloseste? eu cred ca ea de fapt vrea sa isi intareasca ideea ei ca nu e bine sa faca copii, ea vrea sa se plimbe si sa nu aibe griji...cred ca asta e, si uite ca a gasit povesti ca sa il impresioneze si pe sot...bine ca si-a luat caine...asta da.

Ktrinel si 22 sapt

ai dreptate. aceasta persoana isi tot cauta scuze sa nu faca copii. iar daca si-a luat si caine este irecuperabila. va regreta mai tarziu.

o cunostinta mi-a spus odata " cine nu are copii, nu are nimic in viata!". vazand copii prietenilor mei, ii dau dreptate.

17 +

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor unde-i dolores sa ne incurajeze.....ea e asa de optimista si asa trebuie sa fim si noi.....gandurile negre nu fac bine...si eu am o vecina care a nascut anul trecut si cand ma vede numai de nastere imi povesteste...dar asa cu amanuntul...si intr-o zi i-am spus ca nu mai vreau sa aflu...cand va fi sa imi vina timpul voi afla.....
Si eu sunt prapastioasa si ma gandesc la tot felu de prostii dar trebuie sa ne imbarbatam.....curajjjjjjjjj......
Voi cum simtiti miscarile bebelui?...asa ca si cum v-ar bate ochiul...ca si un fluturas in burtica....eu asa simt.....
pupici

alexandra

Mergi la inceput