40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 30
craciunitza spune:
D-aia a slabit KUKI, ca e inamorata, eu numar puncte si nu slabesc deloc, e drept ca le numar numai dimineata, ca dupa aia sunt prea ocupata
Si ma gandesc... daca tot 20 de puncte mananc zilnic, de unde vine slabirea, n-ar trebui sa mananc doar vreo 10-15? Cred ca da
Nici eu n-am dormit azi-noapte, motiv pentru care sunt chiauna si abia astept sa vina vara.
Vara este atunci cand plec in concediu, asa cum vara era atunci and luam vacanta, Doamne ca bine mai era, mai vreau o data!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
parpalak spune:
craciunito mama, tu cred ca le aduni prea simplu pe punctele alea. Mai si scade-le ca sa le faci proba si daca nici asa, tine cont de doua zecimale.
Mai, ce-o fi fost azi noapte cu insomniile astea de grup?
noemi marian spune:
Mey,is dupa o zi de cosmar!Mi s-a facut rau la servici de caldura,trebuia s-ajung si la stomatolog,dar pas!Aia-mi lipseste sa ma intind citu's de lunga pe la cela pin' cabinet sau sa mi se faca rau de la anestezie. Abia mai pot respira si n-am aer destul,da' mi-a trece.Si-apoi nici io n-am dormit azi-noapte si nici cealalta.Suntem faine toate.
Gabi,concediu cit mai frumos sa ai!
Ehei!Parpalak m-ai prins!Da' dupe ce-am scris toata poliloghia aia o data si s-a dus,am inceput s-o scriu a 2a oara si iar s-a dus,partea aia am omis-o ca oricum era destul de lunga istoria si fara.Da' o zic acu'.
Ca ne-a luat cam mult pina ne-am dumirit noi cum am ajuns acolo.Am stat aproape o ora sa ne gindim ce spunem la tel.Asta pt ca al meu n-a avut incredere in spaima mea,care m-a facut sa fiu atenta la drum,si-a zis ca da' de io-s tuta si-i trimit p-aia nici gindesti unde?Poate in Ucraina,pe ruta ocolitoare.Pina la urma a fost cum am zis eu:tineti drumul cu dealul in permanenta pe dreapta si piriul in stinga.Oamenii,la un moment dat,ne-au sunat ca unde sintem,mai au mult?Noi am auzit zgomotul motorului si-am zis sa vina ca-s pe drumul bun.Daca nu ma insel,cu cele inca 10 min ale lui, am facut inca vreo 60km.Atunci nu mi-a ars de ris,dar acum ne amuzam de fiecare data cind ne amintim.
Cu toate masinile care le-am avut in dotare am patit cite ceva.Acu's curioasa cu bmw-ul ce-om pati?Cred ca vom ramine in pana prostului ca la cit suge numa' asta ni se poate intimpla.
Sa ma trageti de urechi sa v-o spun pe-aia din Retezat.
Cicina,iti doresc o viata traita la max.Si frumoasa.
Craciunitza,vreu si io vacanta!Hai ca-ti dau eu daca nu-ti da nimeni altcineva.
Kuki,cind e vb de servici pune blank-ul.Mie mi-a trecut faza de scirba si lehamite.Acu' ma duc ca sa merg si io undeva si pt ca n-am chef si forta sa-mi caut altceva.
Cu niste luni in urma ajunsesem acolo incit mi-am depus cv-ul la o firma de curatenie pt ca am vrut sa ma fac femeie de serviciu.M-au chemat aia,cred de curiozitate sa vada cine-i bolunda care vrea asa ceva cind poate sa faca mult mai multe,si-am ajuns sa rid in hohote cu cei care ma intervievau.Avind in vedere ca eram f relaxata mi-am permis sa fiu mistocara si sincera.Am ramas amica cu ei si ma mai suna sa-mi spuna ca n-au nik pt mine,da' hai la o cafea!
Liliana,ce vesti ai de-acasa?Sper ca bune.
Goodmomy,tot obosita?
De Porumbel stie cineva ceva?
Va tzuc,ma duc sa m-arunc in vana.Nomi
nematics spune:
ma-nscriu si eu la clubul nedormitelor de-azinoapte
dar am recuperat azi toata ziua
cine se-ndura si ne trecela pagina 14 sa scapam de obsesia lui 13???
cius22 spune:
Caldura mare dom'le!
da' parca la Sighii tat mai e cum mai e fata de alte parti...
Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca azi,printesa mea face 15 ani! wow...ce frumos...Am pus neshte poze la semnatura la "poze si filmulete"...daca piticu a avut tort in forma de mashinutza a vrut si ea neaparat o forma...si pentru ca e zodia Leului si-a ales un leutz...
Pup gascha vesela si insomniaca!(cre'ca ati tremis tat somnul la minie!)
KUKI spune:
Simona, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa si devreme acasa, ca la cat e de frumusica...tre sa ai mare grija de fata.
Si...wow, wow,wow ce bine arata tortul ala. Si eu care am papat nectarine si pastai toata ziua, ma tot invarteam prin casa dupa ceva dulce si cu putine calorii...ahhh, Simona,...ce-mi facusi tu mie !!
Am o inghetata in frigider, ma duc sa ma infig ca altfel ma apuca depresia ca pe Craciunitza.
Si mey, io slabesc ca am ambitz, nu ca as fi inamorata ca na problema ca nu reusesc sa fiu, desi parca as vrea si eu acolo un fluturas, doi, sa mai simt ca sunt vie si ca nu mi s-au atrofiat toate cele. Da de unde ! Nici un fluturas, parca-s anesteziata.
Bine ca macar de canicula nu ma pot plange. Acasa la mine e umbra, am multi copaci in fata, asa ca nu e de nesuportat.
Nomi, ai grija de tine. Sefii aia ai tai nu stiu ca trebuie sa va asigure aer conditionat sau apa minerala ?
Pup, plec sa plimb copilul cel mic, adica catelul.
lu.more spune:
Eu n-am timp de schimbat nr. la capitole, ca mi s-a-ntors sefu' din Corsica. Fara chef de munca, dar e la birou si nu mai am timpul dinainte.
Simona, frumos tort, frumoasa familie... frumoasa varsta!
La multi ani pentru "Lotzi" al tau!!! Sa aiba o viata frumoasa, iar voi sa va bucurati de ea pana la adanci bartanete.
Imi place cum scrii cu accentul de Sighii .
Am si eu povesti frumoase ca ale voastre, da' n-am timp sa le scriu
Asa ca va strang pe toate laolalta, va pup la gramada si visez la clipa cand ne-o intruni toate, oriunde, si-om sta la palavreeeeee.... 3 zile si 3 nopti, ca-n poveste.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
craciunitza spune:
Cati ani zici c-a implinit Victor? Doi? Varsta perfecta. Cand veniti prin Bucuresti? Nu-l lasi la mine cateva zile? Poate o saptamana? Vai cat e de dulce! Ma declar cucerita de Victor
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
gabibarta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80747
poftiti la capitolul 14!