40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 25
parpalak spune:
nematics, mortal-mortal, da sa stiu si io, ca sa nu-mi mai cada falca.. 'Nainte sa te-apuci de gimnastica si alea alea ma pregatisem sa-ti zic de metoda atirnat din pat cu capu-n jos, cu partea de spinarica cu bubu pe muchia patului - adika saltelei, ca asa-s paturile p-aicea.. Si tare fain mi se intindea spinarea dupa aia.. De bucurie, atita am stat cu capu'n jos pina a inceput sa ma doara (capu), si-am luat-o mai incet, cu care ocazie am remarcat ca nu ma mai durea spinarica.. Da' merje si cu alea ce faci tu.. adica no, merge toate alea care merge.. (timp de odihnit neuronu)
craciunita cre'ca doarme de bubuie la gheisa.. La Syriana am plins dupa timp, da, dom'le, ce-s in stare oamenii pentru bani (din petrol).. mai era unu si-ala aclamat, am uitat cum ii zice.. plictisu cit casa.. la History of Violence m-am mai inviorat putin, desi Vigo nu-i printre preferintele mele.. Ultraviolet mi s-a parut culmea umorului (involuntar, cred), cind din cind in cind eroina, dupa cite-o secventa complet ilogica de actiuni se intreba ca ce face.. Un film caruia-s complet incapabila sa-i fac rezumat. La Razboaiele Stelelor alea noi pot sa zic cinstit ca se bateau unii p-acolo, cum ar veni, film de batai. La unul din ele am reusit sa-l tirasc si pe consort, dupa care ne-am contrazis vreun ceas jumate pe subiectul cine se batea cu cine si de ce. Pina la urma Ultraviolet se putea comprima foarte bine intr-o prezentare pps de vreo 30 de secunde cu toate costumele si toate schimbarile de culori de par si iesea tot aia. Si bataile in varianta PG13, pentru amatorii de batai..
Si pina nu uit, ca d-aia m-am apucat sa scriu, introducere fulger si subiectiva in formula unu: Schumacher e pilot de formula unu pe bune si n-a accidentat decit pe Villeneuve (acu vreo 10 ani?), dar e de inteles, ca-i tare nesuferit saracu (V.). Iar Montoya e un nene care termina cursele foarte rar, pentru ca ori trage de masina pina'i crapa, ori face accident si trage juma de cursa dupa el. Si fin'c-a semnat contract sa alerge-n alte soiuri de curse de la anul, McLaren l-a dat afara de p-acuma, nu de alta, da' la ultima strigare l-a scos din cursa si pe propriul coechipier, si nu asa se cistiga campionate.. Adica mai era cum mai era cind ii scotea pe altii, da' acu s-a calcat singur pe bombeu.. Imi cer scuze daca-am ofensat pe careva caruia-i place de Montoya, daca vreti sa ne certam pe subektu asta merem la ala de formula unu, OK?
A, si e si foarte plin de el in toate interviurile si da vina pe altii pentru porcariile facute de el.. no, s-apai iaca..
goodmomy24 spune:
BRAVO PARPALAK!
IMI PLACE
sotzul este fan ferrari
si cand este formula ies din camera.
eu nu tzin cu nimeni.
EU TZIN CU MINE!
nematics spune:
Cati, ash tine io' da mie imi place ferrari, ce pot sa fac???
Cum il chema pe ala faimos de la curse care a murit pina la urma in accident? Parpalak, incerc sa stau cum zici cu capu-n jos, poate-mi aduc aminte - si apropos de gym, o fac cu o asistenta medicala de la kinetoterapie, de la urgenta, tipa e meseriasa si mi-a dat ea o gramada de exercitii simple dar de efect pentru intarirea musculaturii care sustine partea cu pricina si pentru decompresare.
goodmomy24 spune:
Parpalak i-am aratat sotului ce ai postat
si a zis ca bine ai scris,stii cine merita si cine nu in formula unu
cicina si sotul il adora pe Rossi
deci?
va doresc o noapte frumoasa tuturor?
v-am pe toate
parpalak spune:
quote:
Originally posted by goodmomy24
mai da cu mine nu tzine nimeni?
Uite, tin eu cu mine, e bine asa?
nema, Senna era, da' pe vremea aia io ma uitam cu frica la aia care se uitau la televizor si zbierau incurajari ca apucatii la bietu aparat.. Am in dotare aparat mobil de intarit musculatura spatelui, a muschilor folositi in alergari si de tocat nervii marunt cind nu vrea sa manince si sa doarma. Cred ca de la ala mi s-a tras ce-am avut - ori un soi de deplasare ori un soi de tasare... O vreme ma uitam cu radaru dupa o bara d-aia de batut covoare, sa ma spinzur de ea, si cum asa ceva nu se ezista.. am descoperit-o p-aia cu atirnatu din pat.. Ca mi-e frica sa ma duc la astia cu gymurile lor, n-am muscat din prima si-acu am senzatia ca-s un soi de secta de nu mai scapi de ei pe vecie... si nici episodul ala din Friends n-a ajutat prea mult.. Eniuei, atirnatu ala foloseste verificat doar la soiuri de afectiuni parpalakiene, la alte soiuri ma pronunt mai cu retinere, asa ca la radiatiile din microunde..
Acu ma gindesc, ce-ar fi sa ma fac io politist? Repar trauma psihica a lu grobianu cu masina noua. Sa vad ce mai zice daca-i vir pe git o insigna. Si mai stiu si sa raspund la intrebarile cu capucino daca tot veni vorba..
Edit: si rezumatul complet la Razboaiele Stelelor era ca se bat aia bunii cu aia raii.
gabibarta spune:
Cati, noi tinem cu tine... dar daca ai fi pilot la Ferrari, poate... stii tu... o.k. am glumit:)
Pt. "pustoaicele" cu probleme la coloana: de cand merg saptamanal la inot, nici nu stiu ce-i durerea. Foarte mult ajuta!!! Si coloana mea e supusa la un efort destul de mare, ca domnisoara mea se cere destul de des in brate, mai ales dimineata in drum spre gradi. Noroc ca n-are numai 16-17 kg.
Va fac o cafeluta? Haideti ca va astept!
gabibarta spune:
quote:
gabibarta, sporuri si succese la divortul ala odata! Mi-au amortit pumnii de cind ti-i tin. Sa nu uiti, te rog, sa zici cind sa-i descleztez.
mersi In 5 octombrie avem doar prima infatisare... deci mai dureaza:(
lu.more spune:
Uf, cand sa zic c-o fac eu azi, cafeaua... dar las' c-a ta, Gabi, e mai buna.
Pe 5 octombrie, zici? Deci a sosit citatia? N-au fost probleme?
O zi frumoasa la toata lumea!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo