Medicii sa raspunda

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Ar putea fi un chist pilonidal (adica un fir de par care a crescut in piele si a declansat o mica inflamtie care s-a localizat sub forma acelui nodul dureros).
Nu se vede la radiografie!
Orice chirurg generalist poate rezolva printr-o mica incizie sub anestezie locala aceasta problema.
sanatate multa!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Sheannamp multumesc de raspuns!La exterior zona arata la fel si faptul ca a inceput sa ma doara la 2 ani de cand il am ma pune pa ganduri.Zici ca ar fi bine sa merg la un chirurg? , nici nu stiu catre care domeniu sa ma indrept , sper sa ma ajute medicul de familie?Mi-e frica sa nu fie vreun chist care sa afecteze coloana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La chirurgie trebuie sa mergi , nu e mare lucru , asa ca stai linistita. Daca te doare e bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy33 spune:

Buna fetelor, apelez si eu la cunostintele voastre medicale,precum si la rabdarea voastra si va cer un sfat pt. problemele mele. Mi s a dat un diagnostic fara a mi cere sa fac si analize. Numai la Parhon mi adat sa fac TSH si FSH 1.71 si 11,33. Mi s a spus ca am exces de estrogeni, m am umflat, am luat kg in plus, sanii si au dublat volumul, ciclul pe care l aveam in fiecare luna acum vine cu intarziere de 15 zile, putin. Am fost la endocrinolog si a zis ca sufar de insuficienta luteala, lipsa de progesteron si mi a dat Utrogestan. Dar nici o analiza de prolactina, progesteron, sau altceva. Mai am si uter fibromatos. Credeti ca cele doua analize au fost sufieciente ca sa mi prescrie un diagnostic? De unde stie canu am prolactina marita? M as duce sa mi fac eu analize dar nu stiu ce anume ca sa scap odata de problemele astea hormonale. Am luat Donavital dar acum daca iau Utrogestan am intrerupt. Am uitat sa spun ca am si mastoza chistica. Va pup si astept cu nerabdare ajutorul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulpiatraiana spune:

Sint un medic neurolog pediatru departe de tara.
Mi-ar face placere sa raspund intrebarilor voastre legate de specialitatea mea ( convulsii, epilepsie, ...) Voi raspunde in limita timpului meu liber.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy33 spune:

CHIAR NU MI RASPUNDE SI MIE NIMENI??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Revin si eu in atentia voastra cu o problema, nelamurire mai mult...
este vorba de sotul meu.De 3 zile acuza o durere persistenta surda in interiorul testicolului stang.Astazi am fost la un medic urolog, acre la prima vedere, pe baza unui examen vizual mai mult, i-a spus ca are o infectie in nu stiu exact ce canal(scuze nu am inteles exact denumirea, ptr ca medicul vb doar japoneza, insa ne-a explicat mai babeste , e vorba despre un canal care are legatura cu locul unde se formeaza sperma!?daca spun o prostie scuze), infectie care poate fi data fie de chlamyda, fie de o bacterie care a ajuns din anus in locul cu pricina.
Problema este ca i-a dat un trat cu ceva antibiotic fara nici o alta investigatie, ceea ce mi se pare superficial.Nu trebuie sa faca un examen de sange?
Chlamyda este exclusa eu am facut de doua ori analiza aceasta in sarcina, ultima oara acum 3-4 saptamani, deci este exclusa asa ceva, cu atat mai mult cu cat stiam ca la barbat este asimptomatica...
va rog daca puteti dati-mi macar un sfat, ce anume ar trebui sa faca, ce analize ar fi indicate, ptr ca mie acest medic mi s-a parut mai mult decat dezinteresat...
multumesc mult de tot!!!

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Te rog spune-mi daca stii ceva despre Amiotrofie SPinala tip 1 ??? Baietelul meu este ingeras de la varsta de 7 luni, anul 2006, suspect de aceasta boala Amiotrofie Spinala Tip 1, dar a mai avut si Epilepsie polimorfa simptomatica, Sindrom Hipoton, Encefalopatie Hipoxic Ischemica Perinatala, iar de atunci nu am gasit o clinica in Romania (noi locuim in Bucuresti) sa ne facem analizele la sange eu si sotul meu pt. a stii daca a fost sigur aceasta boala si daca vom putea avea un copil sanatos, pt. ca intentionam sa mai incercam dar nu fara analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Am mare nevoie de un raspuns din partea voastra!Acum 2 ani de zile prin palpare am descoperit un nodul localizat in zona coccisului intre fese , nu se observa nimic la un contact vizual ,acesta aflandu-se in interior.Din cate imi amintesc nu m-a durut , am fost la medic am facut radiografie si mi-a zis ca nu-i o problema ,e posibil sa ma fi lovit , desi eu sincer nu-mi amintesc sa il fi avut de mai demult.De vreo 2 zile am inceput sa simt ca ma jeneaza dupa care s-a transformat in durere atunci cand stau pe scaun numai pot decat in anumite pozitii sa ma asez , nu imi pot da seama daca s-a marit.Daca alerg il simt , in schimb daca nu grabesc pasul nu ma deranjeaza.
Maine merg la medicul de familie sa imi dea trimitere , fiindca sunt foarte ingrijorata nu stiu ce ar putea fi si am un examen de sustinut in vreo 2 saptamani si trebuie sa lucrez la birou si deja imi este ingreunata munca.
Multumesc anticipat!

http://community.webshots.com/user/denisabia

Sa ai mare grija pt. ca recidiveaza des si este greu de tratat(daca e chist pilonidal)
Trebuie sa mergi la chirurg in perioada cronica , va face o incizie , va scoate tot ce e de scos si va lasa locul sa se inchida de la sine. Asta presupune in fiecare zi zona mesata cu betadina si acid boric....daca este chist pilonidal.
Ai fost cumva la consult , ti-au sus ceva?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Am si eu o intrebare.Am mai incercat sa aflu raspunsul pe alt topic(epilepsie copii-parintii intreaba,parintii raspund),dar s-ar parea ca nimeni nu a stiut sigur sa-mi raspunda.Asa ca incerc din nou:se face stimularea nervului vag in Romania?In ce alt mod se mai poate trata o epilepsie rezistenta la tratament medicamentos,la un copil de 12 ani?Multumesc!

idoina

Mergi la inceput