Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
bianca_mo spune:
MIHA, multumim de aprecieri!Frumoasa e IULIA cu ochisorii ei albastri!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
roxisialexia spune:
Avem primul dintisor, incisivul central superior, exact cum banuiam.
De vreo trei zile Alexia si-a schimbat programul, nu mai doarme somnici de 30 minute( vreo 3-4/zi), acum 2 reprize de o ora su doua ore.Si cu masa s-a schimbat, numai 4 mese pe zi( ca atitea incap).
Ma trezeste de trei zile la 5 dimineata, urland, si nu mai adoarme vreo 3 ore
La capitolul muzica eu ii pun cutiuta muzicala sau muzica clasica.Am citit ca este indicat ca bebelusii sa asculte muzica clasica ( noua ne place Mozart )
Melku frumoasa broscuta, cat costa?( si unde se gaseste?)
Cum faci tu ardei umpluti cu carnita?
Mara , eu am facut Alexiei acum o luna, in cadrul magazinului Titan este o bijuterie( la parter prima din dreapta) e rapid, nu doare si costa 15 ron.Si au cercelusi frumosi medicinali cu pietricica albastra sau rosie.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
Sunt chiauna de somn pt ca mamutoiul meu azi noapte pe la 3 jumate s-a trezit ca sa-si repete miscarile ce le-a invatat peste zi. Pana la 5 jumate am avut circ si nu alta. Voia numai cu lumina aprinsa si sa ne uitam la el cum face el traznai. Aseara inainte de culcare a mai descoperit si ridicatul in genunchi. Se tinea de hainele mele si se ridica in genunchi ca sa vada marginea patului.
Cuscra Melku super frumoasa nora mea in buburuza si cu palariuta e mortala. Mai pune si tu poze ca sa vedem si noi evolutia Dariucai. Dragos ii trimite multi pupici
Ma duc la subiectul ala pt ca acolo sunt putin mai mari si vad si eu ce probleme ma asteapta :))
Eu dr de familie nu i-am dat niciodata bani. I-am dus un buchet de flori, o ciocolata etc. In schimb doctoritei care il monitorizeaza pe Dragos i-am dat de fiecare data. Si la cabinet si acasa, dar pot s-o sun la orice ora din zi si din noapte.
Gandacel pai daca eram in locul tau o calcam in picioare pe asistenta. Cum sa kilaresti bietul copil juma de ora? Eu i-am facut scandal asistentei la vaccinul de 2 luni ca-i bagase in piciorus acul pana aproape de os, de atunci are mare grija la injectii.
Eu azi am sa-i dau Humana 3 asa ca o sa va pot spune cum l-a primit abia maine.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
roxisialexia spune:
felicia , eu am fost duminica in parcul Carol, e foarte frumos ( cred ca sunt 10 ani de cand nu am mai dat pe acolo), copaci multi, curatenie, nu e aglomerat.Mie mi-a placut foarte mult, insa sunt OMIZI.....( iar eu urasc omizile).
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
simona dragusin spune:
Fetelor,va pup.
Ce active sinteti !
In primul rind felicit bb-i zglobii sau dintosi
Si sa ne laudam si noi :
Patricia s-a ridicat in picioruse prima oara acum vreo trei saptamini.
De rasucit ,se rasuceste de pe la trei luni dar numai de pe spate pe burtica.
Si in fundulet sta foarte bine de la patru luni si o sapt.
Paseste bine si afara vrea mai mult pe jos dar nu o las f mult (din motive de coloana si la ea si la mine ,ca-s mai batrinica !)
In rest ..nu avem dinti,lucram la "pa,pa",ne plac f mult cateii si ...barbatii !!!(adica ride si "vorbeste" mai mult cu barbatii)
Cit despre nume,eu sint f multumita ca si-l recunoaste pe cel nou tinind cont de faptul ca nu o strigam asa decit de o luna .
Am uitat,merge de-a busilea intr-un stil...pe genunchii dar cu partea din fata tiris.Si stam in premergator cam 20 min pe zi si ne place maxim !
Cam atit.
SIMONA si PATRICIA
melku spune:
Gata: jucat, kkt, spalat, mancat, culcat, exact in aceasta ordine.
Cuminte foc Dariuta mea! S-a jucat singura o gramada cat am calcat io rufe...nu stiu ce-o apuca dimineata, nici in brate nu statea...dintisorii astia!.
Am avut unele emotii la mancare: pt prima data ardei umplut. Am incercat sa-l pasez numai cu furculita da' n-a iesit ca la blender si mi-a fost teama (chiar asa, voi mai blenduiti mancarea sau numai maruntita la furculita?), asa ca am facut pasta de ardei umplut cu tot cu ardei si cu putin iaurt pe post de smantana. I-a placut la inceput, apoi dupa cateva lingurite a inceput sa se strambe a voma asa, i-am mai pus niste iaurt, a iesit si mai pasta si iar i-a placut pana a halit tot. Buna treaba ca maine tot asta are la pranz!.
Roxisialexia, ardeii umpluti ii fac ca pe cei pt noi numai ca pt pitica am pus carne de pui si n-am pus deloc mirodenii, nici sare.
Azi noapte la 11 cine fierbea la ardei?! Am tocat niste carne de pui prin masina de tocat+putin dovlecel+juma de ceapa. Am mai pus niste morcovel dat prin razatoare, o rosie fara coaja si tocata marunt si orez ochiometric si patrunjel. Asta-i compozitia. Cu respectiva compozitie am umplut doi ardei grasi, goliti de cotor si seminte si le-am facut capace din bucati de rosie. I-am pus la fiert aprox 1h, pana a fiert orezul. Si a halit pitica. Sper c-am inteles bine si ca reteta m-ai intrebat tu. Daca nu, asta e...
Buburuza (nu e broscuta) am primit-o, nu am cumparat-o. Intr-adevar, nu am vazut pe la noi. Asta-i din Olanda.
Madau, e fain caruciorul tau, dar e cam greut, 10 kg. Asa am si io un chicco pickup foarte bun, da' cred ca are o tona, noroc ca am lift. Si are bara in fata in care fi-mea baga dintisorii. Io as vrea unul sport pe care sa-l pot desface/strange cu o mana.
Ioana77, se strange cu o mana? In caracteristici scrie ca ar avea 6.3kg. Are mai mult? Si vbesti serios, Maria sta in fundic-fundic in el sau sta tolanita, asa ca la plaja, vba lui Noki???
Si cand e de dormit, cat de tare se lasa pe spate, care-i nivelul maxim?? Pliz mai zi ce poa sa faca ca acu ma duc sa-l cumpar!
Dordia, nu de cazut ma tem io ca stiu ca-i foarte sigur ci de cum o sa-i placa Dariei cu vedere directa la popor, fara bara de protectie.
Miha2006, multumim de aprecieri...lasa ca recupereaza ele.
Hildi, da' retetele alea sunt secrete? Da-ne si noua minunatii de prajituri! Macar cel mai usor de facut reteta, te rugam.
Lumi, bine ati venit in club! Vrem poze!
Mara95, nu stiu daca la Unirea se fac, insa tu poti sa intrebi la toate bijuteriile de pe acolo ca sunt destule in magazin, la parter.
Dayssy, ce ma innebunesc dupa Dragos! Imi pare rau pt tine ca te-ai trezit noaptea, insa parca il vad pe zglobiu de colo colo...Ajunge ea si Dariuta acolo...Si io tot de aia mai bag un ochi la vecine dar si sa vad ce mai fac ca le stiu de cand eram gravide ca io mai mult pe la ele...credeam c-o sa fim partenere.
gata c-am scris destul.
pupici maximi.
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria
Madutza10 spune:
Buna fetele!
Lui Orlando vad ca-i iese si al doilea dinte jos ,e tare marait ,nu vrea sa mai doarma ,roade tot ce prinde ,sper sa-l lase durerile intr-o saptamana ,pina plecam la mare ca se ne simtim bine cu totii !Azi a papat un castron plin de ciorbita cu bors si pui ,iar dupa amiaza ii dau conopida cu brinzica si iaurt ,ii place la culme ,la noi problemele cu papica s-au terminat !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE IULIE
Madutza10 spune:
Miha ,multumesc pentru aprecieri ,testul de intoleranta la lactoza nu l-am facut si nici nu-l mai fac ,am auzit ca e tare naspa ,nu vreau sa-mi chinui copilu' ,asa ca il las pe Nan fara lactoza ,ii merge foarte bine cu el ,nu-l mai schimb ,mi-e frica sa mai trec prin ce-am trecut!Sincera sa fiu intoleranta nu cred ca are din momemt ce-i dau brinza de vaci ,iaurt si n-are absolut nimic !
Va pupic!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE IULIE
dayssy spune:
Melkule am niste poze speciale pt Daria. Plangea de nu ma intelegeam cu el si i-am aratat asta si vezi si tu rezultatul.
Am avut si meniu special azi.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
ela27oana spune:
azi un nou progres,oare ma asteapta o surpriza in fiecare zi??????
era in bucatarie si am auzit-o razand tare ,cand m-am uitat statea in genunchi cu mainile prinse de marginea ptautului si tot incerca sa se ridice,asa ca de maine vom cobora nivelul,ca altfel o gasesc jos.Insa aici am o problema ca nu va mai vrea sas tea in el ,ca daca pun salteaua jos nu se mai poate legana cu patutul si face scandal
Azi m-am rasfatat si eu un pic,la coafor,mi-am tuns parul ceva mai scurt si m-am facut roscata
Ela si Oana-Daria