Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi_2005 spune:
Mira, distractie placuta la cabana...frumos de voi, sa faceti poze sa ne aratati si noua.
Moni sigur de la tratament nu mananca Dienutza, acest gen de tratament da stare de greata.Lasa ca isi revine ea repede,noi ii tinem pumnii, pupicei . Merg sa vad si eu cine a mai pus poze in albumul comun.
poze
silvi_2005 spune:
offfff, acum cand sunt si eu prin zona nu e nimeni pe forum...distractie placuta pe unde sunteti, sper sa se mai animeze zona deseara
poze
anasebe spune:
NE-A DAT PRIMUL DINTISOR!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Simo Asta am zis si noi. Sper din tot sufletul sa fie asta motivul. Oricum azi nici nu am mai incercat sa-i dau ceva cu lingurita. I-am dat numai lapte si ceai si a fost fericit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
Buna seara mamicute cu puisori frumosi.
silvi_2005 ma bucur ca sunteti mai bine si ca va mai trecut burtica. Problema cu intorsul in patut de la cap la picioare si invers , de pe spate pe burtica si de pe burtica pe spate si la noi sunt la ordinea zilei, noi mai facem si "podul"sa vezi ce se mai arcuieste papusa mea (o s-o fac gimnasta ca si pe mine m-au facut parintii).
Florinini bine ca nu mai are febra iar petele alea sper sa treaca cat mai repede.Cat despre urlete si tipete te cred ca si eu o mai patesc cand papusa se intoarce pe burtica si incepe sa povesteasca de-ale ei sau daca nu poate sa isi scoata mana de sub ea sa vezi ce scandal face. Despre cat tine perioada nu iti pot spune doar ca asta trece si vine perioada aia de mai incolo pe la vreo 1an-1,5ani si atunci sa vedem.... eu am niste nepotei care sunt asa maricei si sa vezi ce zbiara de mama focului.
T_Ioana am facut branzica si mi-a papat-o toata cata i-am facut (numai din 150ml.lapte) din laptic lactovit ca sa vad daca papa, dar tu i-ai si amestecat cu altceva (pentru mai incolo ca acuma e prea devreme sa o amestec si cu alteva)sunt tare bucuroasa ca a papat.Merci mult inca o data .
miraklucker super fain' de voi ...sa aveti distractie placuta.
anasebe super
FELICITARI!!! L-a durut tare pe Tiberica gingia? Si la noi se vede gingia mai albicioasa sa fie oare asta cauza nemancatului? sa ne iasa si la noi dintisorii? om trai si om vedea... V-am pupacit!
la pitici...
...si la voi mamici...
Va doresc la toate o duminica placuta ,insorita dar racoroasa.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
silvi_2005 spune:
Szaboali am vazut poze cu micuta ta iarina, e foarte draguta, sa va traiasca. Ma bucur ca mai sunt bebelasi asa zvapaiati ca si micutul meu, chiar ma gandeam daac e normal sa fie asa de neastamparat
.Va zic noapte buna tuturos si somnic linistit voua si micutilor.
Silvi si bebe Alain (19.01.2006)
poze
maraki spune:
Buna seara mamicute cu bebelasi,
Intru si eu tarziu, la sfarsitul zilei
Astazi am fost plecati pe la cumparaturi si am gasit piscinutza pt. Angelo
O sa-i facem maine proba,am cumparat-o pt. ca de cate ori il spal pe fatza si manute dupa fiecare masa, incepe sa planga cand il i-au de la ghiuveta
iar cand vede ca mergem sa il spal incepe sa tipe de bucurie
Anasebe am intrat astazi la pozicile voastre sa-i arat lui Giorgos cam cat de mare sa fie piscina dar nu am gasit marimea asta, are 122 cm.Felicitari pt. primul dintisor la Tibi 
si fii sigura ca din cauza asta nu mananca 
Anda felicitari
ma bucur pt. tine si iti doresc din suflet sa reusesti
Pleci joi si cand te intorci? Pupicei pt. Mark si sper sa nu iti simta prea mult lipsa, sa nu planga ![]()
Mira distractie placuta cu prichindeii la cabana 
Ali poti sa combini branzica si cu piure de fructe sau de legume, asa simpla este cam fada, bine ca a reusit sa pape Iarina si nu s-a innecat
Deci ai fost si tu gimnasta, din secta mai este Astery si cu mine ![]()
Monici eu nu am citit din urma, nu prea stiu de problemele Dienutzei, bine ca i-ai facut analize si stii ce tratament sa-i dai 
Florinini sper sa-i dispara lui Davidutzu petele de pe frunte
Angelo tipa mereu ( asa vorbeste el deocamdata ) si este normal la bebelusi .
Silvi, in perioada asta bebeii sant ca argintul viu, eu vad ca am cam scapat de faza cu picioarele afara din patut si plans pana ma duc eu sa il mut, urmeaza altele cat de curand
mers dea busilea sau taras( atunci sa te tii )
March eu i-am dat para lui Angelo doar de la borcanase, fructe proaspete i-am dat doar mere, caise, piersici, banana.
Mirela trebuie sa te duci la dr. sa vezi de ce te doare mai rau, daca ai infectie nu e in regula! Acum cand scriu cred ca dormi dusa dupa garda....te pup si incearca sa te odihnesti cat poti , pupicei si pt Dani

Fetelor astazi cand l-am vazut la tv pe Banica jr. mi-am amintit de Catalina
Mie imi este dor de ea si de Alina, vreau sa stiu ce mai face Bianca si Ayan
Orice s-a spus, sa recunoastem ca dadeau o pata de culoare pe forum, mie imi facea placere sa le citesc
Intru maine ca nu stiu ce sa mai scriu....va pup pe toate
...mi.am adus aminte: Ursulina unde este?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
dana_ene spune:
Sunt pe net fiindca n-am somn
. Am baut multe nessuri azi si ma resimt.
Azi am avut o mica petrecere de ziua lui Cosmin, iar amicii abia au plecat.
Iar eu nu pot dormi, asa ca am mai completat siteul.
Am pus tot ce am gasit pe mail (Angelos, Bia, Jasmine), am adaugat poze pentru Razvanul Ioanei, am adaugat pozele Iarinei si o poza a Ioanei Catalina.
Anymony, daca stiu ce poze am de pus pentru dulceata ta de fata va trec oricum pe lista, nu-ti face probleme ca v-as sari
.
Adresa mea de mail este: daniela.ene@gmail.com (mersi Giova
).
Anda, abia te astept in Buzau !!!!!!!!!!!!!!!!!
AnaS, uraaaaa
pentru dintisor.
Mira, distractie placuta. Bravo !
Astery, abia astept sa ne revedem. Din pacate vineri am fost la ai mei si am luat-o pe Oana acasa. Tata a trebuit sa plece la o inmormantare in familie.
Bee, eu astept pozele oricand ai timp.
Cred ca mai vroiam sa va raspund multora dintre voi, imi pare rau ca nu mai am timp. (M-a luat in sfarsit somnul
).
Va pup !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006