Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Medeea76 spune:
Am fost in seara asta la control, colul e deschis in spate (asta nu stiu ce inseamna, ca nu am mai auzit, daca stiti voi, va rog sa ma lamuriti si pe mine) 1-2 cm. M-a durut rau de tot, a curs si sange, mi-a spus medicul ca peste o saptamana sa vin la maternitate cu bagajul facut, daca nu nasc pana atunci. Mi-a facut monitorizare, contractiile erau de intensitate 30-32, nici asta nu stiu ce inseamna, am inteles ca in timpul travaliului intensitatea ar fi 50 (sau poate la inceputul travaliului). Nu ma dureau foarte tare, dar poate erau foarte mici, nu stiu. Fetele care au facut monitorizari, ma puteti lamuri si pe mine cand incepe sa doara, la ce intensitate?
Cert e ca de aseara am dureri ca la ciclu aproape incontinuu. Poate vine mai repede si bebelina mea...
Mada, te stresez iar... Da-mi si mie un semn cand trimiti sticlutele, te tog.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 37+
dariana spune:
Tweety, interesant mai ales al doilea dar cam inspaimantator
. Chiar nu mai vazusem asta niciodata.
larissa_79 spune:
dariana, data probabila de nastere e 29.07.2006 si ai 37 de saptamani si 3 zile. Adica esti deja in saptamana 38.
http://www.medikal.ro/nastere.php
Pe stilul asta calculam toate sapt si DPN.
Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
larissa_79 spune:
medeea76, de monitorizari nu stiu ce sa iti zic...ca nu ma pricep. Referitor insa la "col deschis in spate" cred ca se referea la col deschis pe interior. Adica ai si orificiul intern al colului deschis.
Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
Galushca spune:
Pup fetele!
Am trecut sa va zicem ca am nascut si noi :)
Ieri 10 iulie la 18,30 s-a nascut Leila, nastere naturala fara anestezie, in apa, la Spitalul Orasenesc Rupea, cu dr. Cristian Baiulescu, 3500 g, APGAR 9.
Contractiile au inceput la 6,30, s-au rupt si membranele tot atunci. Tati a stat cu noi tot timpul, domnul doctor l-a invatat cum sa imi faca un fel de masaj usor in timpul contractiilor.
Fara epiziotomie, cu niste rupturi mici pe col si in vagin, nicio cusatura in afara.
Leila mica a supt azi vreo 4 ore, i-a placut ce are mami :) Ne distram foarte bine impreuna, stam la spital si ne jucam, roadem degetelele.
Pupam toate burticile si mamicile si puii!!!
avmaria spune:
Larissa, nu stiam ca se zice ca la baieti e capu mai mare. Merci mult pt sfaturi. Adevarul e ca dupa ce am patit-o la inceput, tot salvam regulat in Word si dupa aia copy paste, mai putin de data asta. Facusem si eu manevrele de rigoare (back) da pauza, nu mai aveam nimic. Iti tin pumnii pe maine, sa fie cum vrei tu, sa nasti si sa ai o nastere usoara…
Consi, rad io rad da nu mi-a convenit foarte mult pe moment cand mi-o zis dr ca are capu' mare. Da in momentul imediat urmator am simtit ca-l iubesc si mai tare pe soricelul meu
In Franta, da, a fost suparare mare din ce am vazut pe la teleu, si ieri seara mare liniste pe strazi. Azi m-a sunat o colega si cand mi-a spus ca era un pic tristuta n-am inteles de ce, de fapt era inca trista din cauza meciului …Cred ca Zizou (asa-l alinta francezii pe Zidane) i-a dezamagit pe multi. Pacat si pt ca si-a incheiat in felul asta cariera, acesta era ultimul lui meci. Se dadea cu presupusul ca italianul l-a injurat de mama si de aia s-a intors si a tras capul, dar oricum nu avea dreptul sa faca gestul asta, trebuia sa se controleze. Cred ca sfarsitul asta de meci ne-a lasat la toti care-i sustineam pe francezi un gust amar…
Fetele, hai inca-un tur de 

pe maiine
avmaria spune:
Galuscuto bravo, esti o curajoasa ! Am ramas foarte placut impresionata de faptul ca se practica nastere in apa in spitalul din Rupea. Cadn ai timp, sa ne pove, bine?
Leila, bine ai venit pe lume copilas cu nume de printesa ! Sa-ti fie viata la fel de lejera cum ti-a fost venirea in lumea noastra !
Mia. spune:
Galushco, felicitari !!!!Mai ales pt starea minunata de spirit pe care o ai!Leilaeste un asa de frumos nume!SA fie sanatoasa si micuta si mamica ei!!!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
hannen spune:
Salutare burtici!
Facem galerie si tinem pumnii pt. fetele care nasc azi!!
Nasteri usoare si bebei sanatosi fetelor!!!!!

Muuh,adica vrei sa zici ca tu nu stii ce ai?Ai tinut secret,ai rezistat?Esti tareeee![]()
Eu cred ca si la a 20 sarcina sa fiu si n-as putea![]()
Ce sa zic,m-am cam saturat de fete,de astea ca ale mele!Fac cit o cazarma de baieti!!!
Vroiam si eu un baietel dar nu-s de mine cred![]()
Cind am aflat ca s-ar putea sa fie tot fata am fost dezumflata dar al meu m-a certat!Ca ce,fac mofturi pt. un dar de la Dumnezeu?
M-am rusinat si am zis "Slava Domnului,ce-o fi numai sanatos sa fie!"
Acum sunt si eu curioasa,o fi chiar fata
trag speranta ca ursul de coada.
Si mi se pare ca am burta cam mica.Cind ma gindesc cum eram la a doua sarcina!!A avut 4600gr.Prima 3540gr.
Cred ca asta ultima daca ajunge la 3000gr.Mi se pare cam micutza.![]()
Felicitari celor care intre timp au devenit mamici si curaj urmatoarelor!