Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Crisa, Buli, Mishi, nastere usoara, bebei sanatosi si refacere rapida!! Si pupici muuuuuulti!

Cristina, sa-ti traiasca Madalina si sa fie sanatoasa!
Eu nu il trezesc niciodata pe Luca sa pape, doarme cat ii trebuie si se trezeste el cand ii e foame. Incerc sa ii dau cam la 3 ore, dar nu sunt batute in cuie, i se mai face fomitza si la 2 ore juma' sau tb sa il scot afara si ii dau atunci, dar pana la urma nu avem asa o schedula fixa...si noaptea la fel, cam la 2-3 ore, dar are nopti cand doarme si 4 ore, dupa cum vrea el...am inteles ca in jur de 2 luni si-ar face ei singurei un program cat de cat...

Oncicu, la Elias stiu ca bebelusilor li se face baitza de 2 ori pe zi, seara si dimineata pe la ora 5, ca la 6 vin mamicile la alaptat. Eu l-am gasit pe Luca mereu infasat in scutec dupa baita, dar il schimbam in cursul zilei in ce hainute aveam de acasa.

Amabella, si mie imi curg sanii si daca ii simt grei si plini, dupa ce il alaptez pe Luca mai bag o pompa ca sa ii golesc si ii dau la biberon acel laptic la urmatoarea masa.
Colicii sunt atunci cand bb se strange ca un covrig, isi freaca piciorusele si plange tare tare pana se face rosu la fata.

Andreea, eu am folosit tampoane mai grosute dupa ce am iesit din spital, ca nu am avut hemoragie asa de mare. In spital ti se face toaleta zlnic si ti de pune vata impaturita in tifon.

Nici mie nu mi-a mai raspuns Cornelia la tel de vineri. Ce o fi cu ea?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor a nascut prietena mea un bebeloi de 3800 si 57cm. Totul a durat cam 3-4 ore, dar cica de la dilatatie 7 durerile au fost crunte (ea cred ca nu se astepta tinand cont ce bine a mers pana acolo). Eu oricum o consider o norocoasa, mie nu mi se pare chiar asa mult 3 ore la prima nastere. Probabil ca nu stiu ce ma asteapta...
Vreau totusi sa ma mentin tare pe pozitie cu nasterea. Sper sa-mi iasa pana la capat.

Vad ca deja ati inceput galeria pt. maine asa ca ma bag si eu:
NASTERE USOARA FETELOR SI MULT CURAJ!!!!

Mihaela 34+ Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Intrucat subiectul zilei il constituie nasterile de maine, ma alatur si eu galeriei, ca sa aveti fetelor nasteri cat mai usoare.

Consi 36+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

HOP SI EU CU GALERIA !!!!!!!!!!!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Oncicu merci pentru raspuns. fata! In privinta problemei tale cu maselutza, nu stiu ce sa spun. Imi pare rau...

Sunt tare dezamagita de faptul ca nu mi-am putut face programare la dr. Vladareanu . Nu stiam ca trebuie sa suni cu cel putin trei saptamani inainte pentru un consult. Imi inchipuiam ca este ocupat, dar nu intr-atat. Oricum, chestia care m-a deranjat nu a fost asta. Ci faptul ca am fost intrebata de catre asistenta (Adina presupun) daca sun din partea cuiva. De aici am inteles ca se putea rezolva totusi ceva, daca as fi avut o recomandare. De ce trebuie ca lucrurile sa mearga astfel? De ce pentru a fi primita la un cabinet iti sunt necesare referinte? Poate ma lamuriti voi, ca pe mine taare ma depaseste chestiunea.

Si revin cu intrebarea referitoare la col: vi se pare scurt unul de 34 mm in saptamana 22?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Tweety7, eu la 20 de sapt aveam colul de 33-34 mm si atat dr ce mi-a facut eco cat si dr mea a zis ca e scurt. La 27 de sapt a ajuns la 30 mm si a trebuit sa stau acasa. Deci...da este scurt si trebuie monitorizata evolutia lui.

Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Col scurt la 34???
Pai eu asa am avut colul si mi s-a spus ca e foarte bine! Nu mai spun ca in conditiile astea eu jucam tenis si volei ... nu mi s-a spus ca ar fi scurt.
Hmmm poate confund ceva...

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina1702 legat de ce spuneai cu somnicul prelungit al madalinei, chiar peste ora mesei. Mie pediatra mi-a spus asa in prima luna. Sa nu il las pe bebe nemancat peste 5 ore ca poate face hipoglicemie, si mi-a sugerat sa il trezesc usor si sa ii dau sa pape! Fii fara grija bebe daca mananca bine, va dormi la fel de frumos si de bine!
Petra nu a dormit niciodata mai mult de 5 ore, 5 1/2 ore. Ea se trezeste cam la 3 ore, uneori papa si la 1 ora chiar!

De ce Debridat e medicament? m-am uitat pe prospect si nu mi se pare.

Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

Tweety eu nu am raspuns din prima la intrebarea cu colul pentru ca nu sunt foarte sigura. Singura dimensiune a colului pe care o am este de la morfologia fetala din sapt 22 si scrie canal cervical intern inchis 2.6 cm. Nici dr care a facut eco, nici dr mea nu mi-au atras atentia ca ar fi vreo problema si intr-adevar pana acum nu am avut ceva.
Dar:
1. nu sunt sigura ca expresia canal cervical intern este colul intreg sau mai exista si o parte externa care n-a fost masurata la mine;
2. imi imaginez ca daca e vreo pb, medicul isi atentioneaza pacienta, asa cum zice si Larissa.

Voua vi se masoara colul la fiecare eco? Ma refer la cele 2D, ca eu din astea fac uzual. Mie nu mi s-a parut ca printre toti parametrii aia ar fi si o dimensiune a colulul, dar...deh...nu sunt de specialitate

adriana 34+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

amiss_zip, esti norocoasa...e col scurt...si in pericol de scurtare si mai mare.

Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput