Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 29
Mali_ spune:
In legatura cu trusa pentru epidurala, doctorita mea mi-a recomandat sa o cumpar de la farmacia Municipalului, pentru ca acolo o sa nasc si a zis ca uneori medicii anestezisti fac gat daca ai cumparat trusa din alta parte.
Mali
39+ 
michella78 spune:
chiara sa stii ca eu am chelit canapeaua, doua dintre perne ii apartineau pana acum de drept
michella
Consi spune:
angelli azi am spalat hainutele si probabil diseara ma pun sa calc cateva, in cazul in care nu vine mama de la Lugoj. Parca m-am obisnuit deja si cu data de 25 iulie. Daca mai asteapta si Andreas poate vom naste deodata. Marti sau miercuri cand merg la control o sa stabilim mai exact. Sper sa nu am vreo surpriza pana atunci. Pana maine sper sa finalizez si bagajul pentru spital.
cristina ana ma bucur ca ne-ai mai scris. Tu esti exemplul nostru ca orice ar fi trebuie sa mergi inainte.
leistra felicitari pentru printesa ta!!!
mada_mxm si eu stau prost cu "pisicu". Aseara am plans pentru ca mi se parea ca nimeni nu ma intelege. Azi dimineata am plans din nou din cauza unui film, care in conditii normale nu mi s-ar fi parut atat de trist. Cand ma uit la pozele bb-ilor nascuti plang din nou, dar astea macar sunt lacrimi de bucurie.
Pentru fetele care nasc astazi, ma alatur si eu galeriei. In cazul urarilor imi cer scuze ca sunt prea seaca, dar deja am ramas in pana de inspiratie.

Consi 37+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
letitzia spune:
Leistra sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si cuminte!

Cristina_Ana... muuultiii

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
letitzia spune:
Madyn multumim.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
MissJJ spune:
Michella eu am incercat cu perne am si eu un arsenal langa mine in fiecare seara, ca zicea Flo ca mai are un pic si il trimit afara cu pisica, ca nu mai incape de atatea perne. Dar eu am un fel de stare de agitatie asa seara cand ma pun in pat, nu stiu sa explic nu am pozitie nu am liniste asa ma tot frasui si ma agit si ma trec toate caldurile cu toate ca imi este somn.
Consi si eu aseara mai mai ca m-a luat cu boceala ca ii spuneam lui Flo ca na fiind primul copil si eu o sa trebuiasca sa stau singura cu el toata ziua imi e cam frica asa intr-un fel ca na daca nu ma descurc daca nu fac ceva cum trebuie, ca am mai avut grija de bebeii dar nu erau ai mei si era numai pe o perioada scurta de timp. Si el se apuca sa imi explice ca tre sa gandesc pozitiv si a zis-o asa pe un ton de genul ca ma critica si eu normal ca m-am suparat ca daca lui nu ii pot zice ce simt pai cui sa ii zic? Lu mama daca ii zic iese un intreg circ, eu cu mama ne cam ciondanim de la chestii din astea si prefer sa nu ii zic ca sa evit certurile. Si eram tare deprimata aseara ca nu pot sa ii zic nimic lui ca si el sare in sus.![]()
------------------------
35+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
ayaana spune:
mada_mxm si noi ne punem uneori pb asta: daca este baiat si nu fata? intr-adevar pot sa zic ca si noi suntem setati psihic pentru fetitza, dar in afara de lumea care face comentarii de genul "si lui x i-au zis ca e fata si de fapt era baiat sau invers", la noi sexul a fost confirmat doar la eco morfologica, apoi la urmatoarele 2 ecografii era asa de agitata ca nu a putut sa-i masoare chestii mai importante, ce sa mai zic de sex.....![]()
e clar ca fetitzei mele nu-i plac ecografiile, de ce sa stie toata lumea ce face ea in burtik?
da...asa ca nu nu esti singura cu "dilema" asta. ce-i drept noi nu am cumparat lucrusoare, pana cum doar am primit (si sunt de fetitza). o sa mai cumpar cateva inainte de nastere si apoi dupa.
normal ca l-as iubi la fel si daca va iesi baietzel, dar parca nu ma pot imagina in postura de mamica de baietzel...![]()
adriana
34+ si
diana-maria
MissJJ spune:
Adriana deci nu sunt singura!![]()
Si eu ma simt tot asa nu ma vad in postura de mamica de baietzel. De cumparat maj le-am luat sa mearga si la baiat si la fata ma refer la caurcior, pat, jucarii. Ce avem de fata e un ursuletz care l-a luat Flo roz pt fetitza si mai avme vreo trei seturi de hainutze roz si un saculetz de dormit roz. Dar oricum in caz ca nu va fi fetitza eu le-am lasat la toate etichetele, la astea roz ma refer, si avem cui sa le dam cadou pt ca doua dintre cumnatele mele astepta si ele fetitze. Una trebuie sa nasca acu la sf lui iulie si una in septembrie.
Oricum e ciudat tare pt ca mama lui Flo si-a dorit tare mult fata si a avut 4 baieti si cel mai mare dintre frati deja are o fata Bianca de 9 ani si restul trei asteapta toti fete. Pacat ca ea nu mai este printre noi sa se bucure de nepoate. Cred ca tare s-ar mai fi bucurat.
------------------------
35+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
avmaria spune:
Buna fetelor, am revenit si eu, dupa ce am petrecut noaptea la spital. Am crezut ca nasc, am avut contractii multe si dese. Se pare ca a fost un « episod contractil » care a trecut si nu travaliul. Ma bucur mult ca n-as fi vrut sa nasc inca, si mai ales nu de ziua nationala a Frantei !! Raspund la ce am citit ieri, si citesc dupa aia restul.
Mishi, Muuh, Cornelia, Larissa, Leistra felicitari fetelor, refacere rapida si multa multa fericire alaturi de copilasii vostrii, carora le urez bun venit in lume, sanatate, mult noroc si multe bucurii, sa pape bine si sa nu sufere de colici.
Cristina Ana, nu ne-am cunoscut pe forum dar te-am admirat foarte mult pentru curajul si atitudinea ta in fata nenorocirii si-mi permit sa-ti scriu cateva randuri. Te admir si acum cand spui ca esti bine psihic si optimista si tot asa s-o tii, o sa vezi ca o sa fie bine de data asta, ingerasul tau va veghea asupra fratiorului sau suriorii lui mai mici. Eu am fost foarte suparata pe Dumnezeu dupa ce l-am pierdut pe baietelul meu anul trecut, mai ales ca in timp ce eram eu in spital a murit un prieten foarte bun de-al meu, care era ca un sfant, cu un suflet cum nu sant multe … Mi-a fost foarte greu sa accept ca « asa a fost sa fie » . Si cand s-a implinit exact un an de cand a murit ingerasul meu Sacha, am primit rezultatul de la amniocenteza, dupa peste 3 saptamani de asteptare si incordare. Si in noaptea dinainte am avut si eu si mama un vis ciudat si premonituriu,si am « aflat » in vis ca rezultatele sant bune… Atunci am simtit ca ingerasul meu din ceruri vegheaza asupra fratiorului lui, si ca totul va fi bine acuma.
Cristina, ai incredere, ingerasul tau va avea grija de tine si va va ajuta sa-i aduceti pe lume un fratior sau o surioara … Continua sa privesti inainte si sa fii foarte optimista ! Te pup
Arcenciel, m-ai intrebat cum e cu cresa in Franta. In zona parisiana este cumplit, de abea 10% din cereri sant acoperite, asa ca iti dai seama … Poate unde stai tu (undeva dans le Gers) e mai simplu. Aici depinde de la o primarie la alta, la mine se depune dosarul din prima zi a lunii a 4a. Atunci am depus, si am primit un refuz relativ repede. Dupa aceea am mers in audienta la adjunctul primarului, responsabil « à la petite enfance » si deocamdata sant in asteptare. Singurul mijloc de a obtine un loc e de a-i bate la cap, de a insista non stop, de a merge in audienta. Toate prietenele care au obtinut loc l-au obtinut in felul acesta. Asa ca nu te descuraja daca primesti refuz. Ai spus ca vrei sa-iti cauti de lucru. Ce gen de job iti cauti ?
Iulenca, am avut toate simptomele pe care le descrii in prima sarcina. Cat ai tensiunea si cat ti-au iesit proteinele de mari ?
Diana
35+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060814/k/6050/preg.png